duidelijk!

Correct geholpen

Snelle reactie op mijn vraag

Goede tips gekregen

Goede ervaring

Goed en duidelijk antwoord

Ik had een vraag en kreeg duidelijk antwoord

Ik ben nu drie dagen bezig om mijn inschrijving te splitsen

Beste, Ik ben jaren ingeschreven als woningzoekende, wil me spitsen van me man, maar dat moet drie dagen duren zonder resultaat. Ik word van her naar der gestuurd. De woningbouw stuurt mij naar woninginzicht, en ga zo maar door. tot op heden dus nog niets geregeld, morgen ga ik weer bellen voor de vierde dag.

Ik kan niet inloggen

Nee ik zou graag een gebruikersnaam willen ik kan zo niet inloggen

Duidelijkheid

Heb een mailtje gestuurd en had binnen een paar uur een duidelijk antwoord waar ik iets mee kan. thnx voor de snelle reactie.

Ok

Super eenvoudig!

Ik heb contactformulier ingevuld met mijn situatie en bijbehorende vragen. Ik heb heel snel reactie ontvangen en ben direct aan de slag gegaan. Dank je wel! Fijne maandag!

Niet het volledige antwoord op mijn vraag.

Misschien heb ik zelf mijn vraag niet duidelijk omschreven.

Geweldig geholpen en oplossingsgericht

Ik kon steeds maar niet inloggen en mevrouw heeft de fout ontdekt!!!

Wij zijn super blij

We wachten al zolang op een andere woning voor mijn ouders. En nu we dachten dat het aan hun voorbij was gegaan gebeurde er een wonder. De nr 1 zei de woning af. Casade heeft ons suoper goed te woord gestaan en begrip getoond Bedankt Gr Fam Damen

dankje

Was geen antwoord op onze vraag

Ik vroeg naar de vrije sector-appartementen van Z'hof aan de voorzijde van het gebouw (TBV). Ik werd door u doorverwezen naar TIWOS (?).

Uitstekend!

Bij de splitsing van de inschrijving van mijn partner en mij was iets mis gegaan. Na wat telefoon- en email verkeer is een en ander naar mijn volle tevredenheid opgelost!

Supersnel antwoord

Celine, erg bedankt. Deze snelle service zijn we deze dagen elders niet meer gewend. Nogmaals bedankt.

Wat een slechte service!

Wat ik ook doe, Niks of niemand die mij kan helpen met enkel wat vragen over mijn inschrijving bij Jullie! Maar inschrijving en betalen dat gaat goed! Echt klant onvriendelijk en onprofessioneel is dat!

Ontzettend goed en snel geholpen!

Nadat ik een reactie heb gegeven aan de hand van iets wat in de nieuwsbrief stond wat in mijn geval niet gedaan werd, niet eens een klacht ingediend, is dit heel snel opgepakt en opgelost. Alle lof voor deze medewerker!!

Goede info en advies!

Goede uitleg gekregen op verstuurde email!

De uitleg over de betalingswijze was helder

Kort en bondig

obejctieve hulp op maat

goed, gehopen daar waar nodig was op een vriendlijke manier. duidelijk in de informatieoverdracht

M

M

Totaal geen antwoord op mijn vraag

Het is overduidelijk dat mijn vraag niet goed gelezen is. Ik beschrijf in de vraag al waarom ik niks heb aan het antwoord dat ik nu gekregen heb. Het komt ook nog eens regelrecht uit de FAQ. Als ik geen gepersonaliseerd antwoord krijg, waarom bestaat deze 'helpdesk' dan überhaupt? Waardeloos.

Thank you for correct

I just want to inform you that I am currently renting a room and I don't have a home

Had een vraag en snel antwoord waar ik wat aan had Djw

Locatie Woning in Zicht Tilburg

Intern Inschrijving woninginzicht