Geweldig meedenkende man

Mark mag bij mij vaker komen Hij is een voorbeeld voor alle monteurs

Super klantvriendelijk en concurrerende prijzen!

Bij Trined kun je nog fijn en direct contact krijgen met een medewerker, ook nog zonder te wachten! Er wordt helder gecommuniceerd en de installatie is netjes op afspraak geregeld. Trined Installateur, meneer El Alami is een echt vakman!

Hele fijne ervaring en nette service

Tevreden en indien nodig goede service

Al langere periode tevreden, en als het nodig is prima service van de klantenservice.

Fritzbox werkte plots niet meer. Voeding bleek defect geraakt te zijn. Via klantenservice door medewerker El de voeding vervangen. En ook werking en (internet)snelheid gecontroleerd. Goede en snelle service.

Geweldig!

Monteur Wilfred kwam allereerst helemaal op tijd. Na mijn uitleg opende hij zijn laptop en is alles bij langs gelopen. Alle overbodige aansluitingen en/of kabels verwijderd. Wifiversterkers anders opgehangen. Alles uitgemeten en hoppa: nu hebben we echt weer alles super op elkaar afgestemd en goede WiFiverbinding. Na een kopje koffie en een nagesprekje vertrok hij weer. Wat een prettige ontmoeting! Een mens die alles weet en doormeten en ook nog aardig is en snapt wat wij niet snappen, haha

Geweldige stabiele verbinding

Na wat opstart problemen. perfecte verbinding. Gratis service weken, EXCELLENT! We zijn via de mail hiervoor benaderd. Na een maand hebben we vandaag gebruik van gemaakt. Monteul el alami , perfecte service. Beleefd en grote vakkundigheid van de monteur.

Altijd zonnig personeel goede uitleg en begripvol.

Ik heb goede ervaringen met Trined . Natuurlijk gaat er wel eens iets fout maar dan is het een landelijk probleem. Zo niet dan dan wordt het meestal snel opgelost. Het enige vervelende zijn de Amino kastjes deze geven de laatste maanden veel storingen maar ik ga ervanuit dat ook dit wordt opgelost.

kei goede installatie

We hebben snel aangemeld via internet bij Trined. Duidelijke afspraken gemaakt. Vervolgens hebben ze direct een afspraak per mail gestuurd. 3 jaar bij Breedband Helmond gezeten. Van begin af aan klachten over het internet en helaas niet opgelost. Vandaag heeft Monteur el onze trined installatie perfect uitgevoerd. En hopen op veel plezier bij Trined. Groeten uit Helmond

Prima service en ook uitleg.

We zijn prima geholpen en zijn blij met de uitleg. Nu al meer dan 20 jaar klant bij Trined en we hopen dat het zo blijft.

Snel gewerkt en netjes

Trined installatie top gedaan

Vandaag was Can uit Eindhoven bij ons thuis aanwezig om ons glasvezel internet te installeren. Super service. Alles werkt zoals het zou moeten doen en ik ben zeer tevreden! Groet, Bas van de slemper (Oijen, NB)

Foutieve facturatie

Per abuis had men een dubbele facturatie doorgevoerd, maar een vriendelijke medewerker van de klantenservice ging het direct oplossen.

12 jaar klant zeer Tevreden!!!

Internet in een woord GEWELDIG! iptv duur lang met zappen. Voor de rest goed. Omdat we lang klant zijn. Mochten we GRATIS gebruik maken van de GRATIS SERVICEWERKEN!. Monteur el is vandaag geweest en heeft de check uitgevoerd.

Keurig opgelost

Geweldig!!!

Dank je wel voor de fijne, snelle en adequate hulp.

5 jaar probleemloos bij Trined

TV en internet prima in orde. TIP: Trined heeft veel klanten langs de Duitse grens. Graag zouden we meer Duitse zenders aankunnen. Vandaag is monteur EL geweest. Vakkundig alles opgelost en goede advies.

Correct, duidelijk en bovenal snelle reacties bij hulp op afstand

Ik heb nu paar keer hulp via whatsapp gevraagd, telkens zeer snelle reacties maar ook duidelijke uitleg waar ik gelijk mee aan de slag kon en probleem opgelost werd.

Afgelopen 7 jaar perfect bij Trined

Het is heel goed. TV via de coax vinden we ook goed. We hebben ook huis telefoon is ook goed. PRIMA! Gisterenochtend kwamen we achter dat de fritzbox niet meer doet. Vandaag is Monteur EL geweest. Deze heeft het opgelost.

De monteur Mark is bij ons geweest heeft perfect werk geleverd

Goede techniek en service

Technisch werkt het prima en heb ik een vraag dan is de klantenservice erg snel en makkelijk te bereiken.

Afgelopen 4 jaar tevreden over trined

Het werkt prima alleen af en toe stilstaand beeld met de UPT TV. De coax tv is bij trined PERFECT! Gisteren was de router en/of adapter van de fritzbox defect. We hebben rond 16:30 gebeld. En rond 18:30 heeft de planning van trined teruggebeld met een afspraak. Vandaag heeft Monteur EL alles opgelost.

Zeer tevreden!

Zeer tevreden,bij klachten en of problemen "zeer" snelle actie!! Vriendelijk en duidelijke uitleg! Tevreden over Trined!

Service van dit hele team, geweldig.

Even voor minder euro’s per maand naar ander geweest, en heel snel weer naar Trined. Dus niet aan deurbezoek snel overstappen is mijn advies. Beide partijen namen het goed op i.v.m. zenderaanbod in de gemeente’s. Over de bereikbaarheid van Trined, deze is zeer goed naar mijn mening. En alle hulp is met geduld en professionele kennis bij mij verwerkt. Nogmaals bedankt. Groet, Wil,

Goede service en altijd werkend

Trined biedt snelle, deskundige service als het al nodig is (tot nu toe 1 keer) want normalerwijze gaat alles goed.

Het Zuiderkruis 63

5215 MV 's-Hertogenbosch

0800 8030

Over TriNed algemeen

TriNed is de lokale glasvezel provider voor razendsnel internet, televisie en bellen. Met al 25 jaar ervaring en dat merk je aan de stabiele diensten en snelle service. Door de groei en professionalisering de afgelopen jaren is TriNed het ‘Gewoon’ ontgroeid. TriNed is dit jaar zelfs 366 dagen bereikbaar en heeft goede service gewoon hoog in het vaandel staan. Met onder andere een eigen klantenservice, gecertificeerde monteurs en ondertussen 70 personeelsleden, is het gewoon nu echt verleden tijd. Het motto van TriNed? ‘Wat we doen, doen we gewoon goed!’