Jammer van het lange wachten op aansluiting

Erg jammer dat je na 14 dagen bedenktijd nog eens 14 dagen moet wachten voordat het aangesloten word Super aardige monteur Mark heeft prima zijn werk naar tevredenheid gedaan . Wachttijd zeer slecht 0 Monteur een dikke 10

Helemaal perfect

Snelle reactie en goede oplossing

Top service

Super vriendelijk jongeman. Netjes gewerkt en communicatie zeer prettig!

Binnen 20 uur na hulpvraag werd router vervangen en vakkundig geinstalleerd.

De Fritz!box werkte niet meer door een programmeerfout mijnerzijds en kon niet via een telefoonverbinding door Trined worden hersteld in zijn router-functie. Vervanging door een nieuwe was de overgebleven optie. Dat gebeurde de volgende ochtend. Binnen korte tijd was het circuit weer op orde, dankzij het vakkundig optreden van Ken.

Mark was zeer vriendelijk was ook zo klaar. Ik vroeg of hij nog even de IPad en laptop de tv app er op kon zetten. Maar hij deed het niet. Hij dacht dat het kwam omdat hij nog niet afgemeld had. En misschien kon het dan ook nog wel even duren. Geen probleem dacht dat ik het zelf wel zou kunnen. Maar na een uur toch maar gaan bellen met TriNed. Blijk dat zij dat nog in moeten stellen en andere code moeten door geven voor de Tv App. Jammer dat Mark dit niet wist?

Uitstekende service

Snelle hulp ter plaatse, snel gerepareerd. En goede uitleg.

Komt afspraken na. Alles werkt en tips voor verbeteringen.

De monteur is netjes op tijd. Geduldig en geeft uitleg. Hij gaat pas weg wanneer alles werkt. Voor de uitbreidingen heeft hij tips gegeven. Hij heeft geholpen met het zoeken naar de benodigde artikelen. Deze komen morgen, en dan is alles compleet.

Vriendelijk, snel, vakkundig, dienstverlenend

Kennis geweest van het Glasvezelteam ivm S(400) storing van een zender. Kwam op tijd, werkte snel en vakkundig. Heel prettige persoon.

Zeer klantvriendelijk, snel en effectief.

Goed werk

Mark de monteur heeft heel goed werk geleverd, veel dank.

De monteur, Mark was vriendelijk en op tijd bij ons huis. Na werkzaamheden was alles goed werkend. Mark, hartelijk dank.

Uitleg perfect,beleefd niks op aan aan te merken

Direct snel antwoord

Via app vraag gesteld. Direct correct en snel antwoord

Installatie was snel en netjes geregeld!

Heel prettig hoe de omschakeling is geregeld! Mark dankjewel voor snelle en fijne service!

Erg goed geholpen

Aansluiting voor tv boven geregeld. En de fritzbox verhangen van huiskamer naar meterkast. Alles netjes en correct aangesloten. Corne van het glasvezelnet heeft verstand van zaken en gaat vlug en nauwkeurig te werk.

Vriendelijke, kundige aansluiting.

Mark heeft snel, vakkundig glasvezel aa gesloten met een korte duidelijkeuitleg.

Prima service, altijd berijkbaar

Reeds vele jaren lid en geen problemen . Bij incidenten wordt dit snel opgelost . Onlangs heeft monteur E, L ons prima geholpen en een telefoon probleem opgelost.

Wij zijn er heel blij mee

Een persoonlijke pluim voor monteur Mark die alles prima en netjes geïnstalleerd heeft,het wifi signaal is prima, zelfs tot op zolder.

Snel en goed

Per app goed en snel mijn informatie gekregen

Als het zo blijft, blijf het een 10 ster waard.

Klanten service is prima, je wordt goed geholpen en zijn vriendelijk. Monteur was ook goed heeft alles goed aangesloten vandaag.

Heel fijn contact met Ken. Klantvriendelijk

Goede ervaring

Netjes en professioneel te werk gegaan. Vriendelijk en beleefd.

Nog niet alles op een rij, maar GOED

Ik ben nog druk bezig met accesspoints, Sonos, etc., maar de installatie is door Mark perfect uitgevoerd, netwerk draait als een trein, tv kwaliteit is fantastisch op 2 tv’s via de oude coax. Nu alleen nog even mijn weg vinden in de app, de andere werkwijze. Maar dat gaat vast goed komen.

Installatie prima, maar qua zenderaanbod volop ruimte voor verbetering

Als prille gebruiker van Interactief Plus ben ik nog niet enthousiast. De keuze in het buitengebied voor glasvezel is echter niet reuze. De installatie is prima verlopen. Met het prijzige Interactief Plus mag je toch wel verwachten dat je meer zenders kunt terugkijken, bijvoorbeeld de publieke zenders van onze buurlanden (Das Erste, ZDF, BBC en VRT). ESPN 1 gratis voor iedereen gaat helaas niet op bij Trined. De klantenservice van ESPN laat weten dat Trined hierin andere keuzes maakt. Verder is Trined goed bereikbaar, vriendelijk en reageert snel!

Snel en zorgvuldig

Direct contact met de klantenservice en uitstekend geholpen door monteur Wim.

Het Zuiderkruis 63

5215 MV 's-Hertogenbosch

0800 8030

Over TriNed algemeen

TriNed is de lokale glasvezel provider voor razendsnel internet, televisie en bellen. Met al 25 jaar ervaring en dat merk je aan de stabiele diensten en snelle service. Door de groei en professionalisering de afgelopen jaren is TriNed het ‘Gewoon’ ontgroeid. TriNed is dit jaar zelfs 366 dagen bereikbaar en heeft goede service gewoon hoog in het vaandel staan. Met onder andere een eigen klantenservice, gecertificeerde monteurs en ondertussen 70 personeelsleden, is het gewoon nu echt verleden tijd. Het motto van TriNed? ‘Wat we doen, doen we gewoon goed!’