Fijne service klantvriendelijk

De monteur die ons geholpen heeft was heel klantvriendelijk en servicegericht. Gaf goede uitleg en nam de tijd om alles goed te checken.

Uitstekende installatie

Prima monteur bij installatie op 20 jan. Ik heb een serieuze klacht m.b.t. het gebruik van de app en de zenders. 1. Ik kan geen ondertiteling bij de programma's krijgen. Gewenst i.v.m. minder goed gehoor. Dit kon wel bij Ziggo Go! Ik hoop dat dit snel mogelijk wordt! 2. Het programma MEZZO kan ik niet bekijken.

Goede kwaliteit en service

Snelle en stabiele internetverbinding. Geluidskwaliteit vaste telefoon veel beter dan Ziggo. Het enige minpunt is dat niet alle tv-zenders via de app of pc te zien zijn, maar alleen via coax of digitale ontvanger.

Goed geholpen.

Goede uitleg, en netjes geholpen. Ga zo door.

Aanleg glasvezel tot in huis hectisch; aansl. van alle apparatuur: deskundig en klantvriendelijk.

De aanleg van de glasvezel in de straat en naar ons huis gebeurde hectisch, slecht gepland, soms zonder afspraak. De aansluiting van de glasvezel op onze apparaten ging daarentegen geweldig. Een zeer kundig en klantvriendelijke monteur zorgde ervoor dat alles werkte toen hij wegging. Nogmaals onze complimenten! Alleen de vaste telefoonlijn kon nog niet gebruikt worden, maar binnen enkele dagen heeft Trined ervoor gezorgd dat ook dit weer prima werkt.

Goed werk geleverd

Fijne behulpzame monteur

Internet is prima, tv ervaring ook

Internet via de glasvezelverbinding is supersnel. TV kijken is- na enige strubbelingen in het begin, die na een prettig verlopen contact goed verholpen zijn - ook prima.

Goed.

Kwam redelijk snel met een oplossing .

Zeer snelle service

Via Whatsapp snel En duidelijk antwoord

Zeer goed geholpen.

Zeer goede en snelle ondersteuning met de tv app.

Keurige uitleg en advies monteur Osman

Snel geïnstalleerd, behulpzaam, goed uitleg en advies monteur Osman

Osman heeft het internet snel en vakkundig geïnstalleerd

Osman was hier op de afgesproken tijd. Vriendelijk en beleefd en prettig om hem als installateur te hebben. De mail vanuit Trined was ook duidelijk en alles werkt.

Prettig in alle opzichten

Rustig en duidelijk en vriendelijk geholpen door monteur

.geweldig

Via een mailtje goed uitgelegd hoe wij ons probleem konden oplossen.

Super tevreden met Ken!

Denkt mee!

Supervriendelijke en bekwame monteur

Osman is erg vriendelijk en bekwaam top uitleg en service helemaal goed

Verzoek nagenoeg per omgaande geregeld

Belde met een verzoek om aanpassingen door te voeren. Werd meteen opgepakt en was ook binnen zeer korte tijd geregeld

Uitstekend!!

Ken heeft super goed geholpen! Alles duidelijk uitgelegd, uiterste vriendelijk :-)

Ben tevreden

Vind het prettig dat je via de chat even iets kan vragen en ook kan regelen. Wel vervelend dat ik 2 weken geen opnemen had. Maar dat lijkt nu verholpen sinds vorige week.

Snel geregeld

Had wat vragen op zaterdagochtend en een mail gestuurd Binnen 10 minuten gebeld Goed gesprek gehad met met de medewerker welke alle antwoorden kon beantwoorden Vandaag naar aanleiding van mijn mail Ken op bezoek gehad om de Huawei router te vervangen voor een Fritz!Box Bedankt voor jullie service

Internet werkt gelijk, tv ook. Monteur Osman erg vriendelijk, sociaal en geeft goede uitleg

Goed advies

Wifi situatie beoordeeld en met herverdeling van de aanwezige apparatuur gekomen tot een beter bereik

Snel en duidelijk

Mijn vragen worden begrepen en ook direct in behandeling genomen waar mogelijk. Vriendelijk en behulpzaam is wat ik verwacht en krijg.

Prima hulp bij problemen

Gemakkelijk te bereiken en snel antwoord,

Snelle en zorgvuldige afhandeling

Zie boven

Het Zuiderkruis 63

5215 MV 's-Hertogenbosch

0800 8030

Over TriNed algemeen

TriNed is de lokale glasvezel provider voor razendsnel internet, televisie en bellen. Met al 25 jaar ervaring en dat merk je aan de stabiele diensten en snelle service. Door de groei en professionalisering de afgelopen jaren is TriNed het ‘Gewoon’ ontgroeid. TriNed is dit jaar zelfs 366 dagen bereikbaar en heeft goede service gewoon hoog in het vaandel staan. Met onder andere een eigen klantenservice, gecertificeerde monteurs en ondertussen 70 personeelsleden, is het gewoon nu echt verleden tijd. Het motto van TriNed? ‘Wat we doen, doen we gewoon goed!’