Al vanaf 2016 zeer tevreden klant bij Trined

Bij vragen wordt je direct op een super goei manier geholpen. Trined heeft soms GRATIS serviceweken. Hier hebben we een brief voor ontvangen. Hiervan hebben wij gebruik van gemaakt. Vandaag is servicemonteur EL geweest. Alle vragen en problemen waren binnen een korte tijd naar alle tevredenheid opgelost. Top service! CHAPEAU

Vanaf 2016 tevreden klant

Goede service van Trined en deskunigheid. Servicebrief ontvangen van Trined. Heb hier gebruik van gemaakt. Vandaag is monteur El geweest. Zeer tevreden over monteur.

Super snel

Internet lag er uit. Via whatsapp super snel reactie en via een paar foto’s opgelost. Handig!

Super snel

Tevreden zakelijke klant vanaf 01-12-2017

Heel tevreden klant bij trined. Nooit storing gehad. Wij zijn van bedrijfsnaam veranderd. Kan eigenlijk makkelijker bij trined. Vandaag monteur El is geweest. Heeft de nieuwe Fritzbox opgehangen.

Een fijne monteur die ken

Een fijne monteur die ken

Het Zuiderkruis 63

5215 MV 's-Hertogenbosch

0800 8030

Over TriNed algemeen

TriNed is de lokale glasvezel provider voor razendsnel internet, televisie en bellen. Met al 25 jaar ervaring en dat merk je aan de stabiele diensten en snelle service. Door de groei en professionalisering de afgelopen jaren is TriNed het ‘Gewoon’ ontgroeid. TriNed is dit jaar zelfs 366 dagen bereikbaar en heeft goede service gewoon hoog in het vaandel staan. Met onder andere een eigen klantenservice, gecertificeerde monteurs en ondertussen 70 personeelsleden, is het gewoon nu echt verleden tijd. Het motto van TriNed? ‘Wat we doen, doen we gewoon goed!’