Goed werk geleverd door Mark

Goed en snel aangesloten

Mark heeft vandaag TriNet glasvezelkabel aangesloten. Dat ging goed en snel. Helaas kwamen wij er direct nadat hij weg was achter dat we de internet versterkers van KPN niet hebben laten vervangen. We zijn nog naar buiten gelopen, maar hij was al weg. Daarom hebben we een nieuwe afspraak moeten maken.

Betrouwbaar stabiel glasvezel internet.

Na 7 jaar stap ik over naar een andere aanbieder vanwege een speciaal aanbieding dat ik niet kon weigeren. Heb ooit maar denk ik 2 keer een korte storing gehad en werd zeer snel opgelost.

Geweldige klantvriendelijke snelle service

Al jarenlang naar tevredenheid klant bij Trined. Ons toch laten verleiden om over te stappen naar een andere provider. Onmiddellijk spijt. Direct contact opgenomen met Trined met de vraag om zo snel mogelijk weer door hun aangesloten te kunnen worden en binnen twee dagen was daar Ken, hun communicatieve monteur die keurig alles weer in orde maakte en ons uitlegde hoe het allemaal werkte. Hulde voor Trined! Voor ons nooit meer een andere provider.

Zeer beleefde en servicegerichte monteur. Is niet eerder weggegaan voordat alles goed werkten. Kreeg keurig antwoord op al mijn gestelde vragen

Ze doen wat ik verwacht en waar ik voor betaal.

Via Facebook contact gemaakt, gaat vlot. Niet het gewenste resultaat. Een uur later was er een afspraak voor een service-engineer. En binnen 20uur was het in orde.

Fijne, snelle en vriendelijke helpdesk

Ik had wat opstartproblemen (geen verbinding) nadat glasvezel hier was aangelegd. Een paar keer telefonisch contact opgenomen. Altijd snel iemand aan de lijn, geen lange wachttijden en steeds weer netjes te woord gestaan. Na enkele dagen was het probleem verholpen en werd ik nog even teruggebeld of het ook echt was opgelost.

Aardige monteur

Vriendelijk en werkt mee aan eventuele wensen

Geen klachten

Snelle service, vriendelijk

Kundige installateur

El was weg kundig en behulpzaam. Hij legt alles goed en duidelijk uit en neemt de tijd.

Perfecte installatie

Die is 2e keer dat monteur el Alami bij ons is komen installeren. We hebben expliciet naar hem gevraagd Er is geen beter.

Vriendelijk, snel en goed

De kapotgetrokken kabel werd snel de volgende ochtend 07uur gemaakt

Goede uitleg en alle controles uitgevoerd

Goede uitleg en alle controles uitgevoerd

Fijn

Mijn glasvezel kabel is gebroken door de zonnepanelen monteurs. Hierdoor lag mijn internet eruit. Ik werk vanuit huis dus heb continu stabiele internet nodig. Jullie hielpen adequate en er stond binnen een uur een monteur op de stoep. helaas kon het probleem niet opgelost worden omdat mijn kabel te langs was. Maar ik ben dus erg tevreden over jullie service. Maar ik ben dus erg tevreden over jullie service.

Fantastische service

Ik ben zeer tevreden. Osman gaf een prima uitleg. Alles doet het prima.

Een geweldige monteur

Ontzettend vriendelijke man: El is zijn naam. Heeft alle vragen beantwoord en de storingen opgelost. Internet, WiFi, en telefoon werkt nu weer. En nog dank voor de begrijpbare instructies bij het oplossen van de storingen.

Een zeer nette monteur die alles keurig netjes in orde maakt!

Wij zijn zeer tevreden over de monteur Osman die de aansluiting bij ons heeft gedaan. Netjes op tijd, vriendelijk en dacht goed met ons mee en voorzag ons van goede adviezen!

Veel sneller, beter beeld op tv.

Monteur heeft duidelijke uitleg gegeven en geholpen met de vragen die we hadden. Vriendelijk en goed geholpen door hem.

Snelle service

Snel en vakkundig geholpen

Tevreden bij trined

Na jaren bij trined. Nooit problemen gehad. Sinds kort wel met replay tv. Monteur el alami is vandaag geweest en heeft de ontvanger omgewisselt naar een nieuwe. Is fijn als je belt naar Trined en wordt snel opgelost.

Uitstekende service

Monteur Osman was heel duidelijk en snel bij het aansluiten. Complimenten.

super snelle service

monteur el. prettige monteur , netjes en correct.

Super snel internet en zeer goede service

Van jaren slecht internet zijn we overgestapt naar TriNed. Tijdens Corona kon ons gezin niet meer werken en school volgen via internet. Vanaf dag 1 hebben we waanzinnig snel internet en goede TV ontvangst met TriNed. Één keer een probleem gehad met de interactieve ontvanger en deze werd netjes vervangen. Onze TV instellingen werden gelijk door de service monteur allemaal goed gezet en de afstandsbedieningen gekoppeld. Heel blij met de overstap naar Trined.

Niet kunnen leveren wat afgesproken is - snelheid is niet voldoende !!!

Lang verhaal kort - GEEN GIGABIT SNELHEID MOGELIJK!!! Wel 100% betaling voor - LOL Geen onzin reactie in de Trent van: - computer moet maximaal 3 jaar oud zijn - ik heb Mac mini M2 2023 model ! - minimaal gigabit netwerk kaart - heb 10 gigabit kaart !!! - rechtstreeks aangesloten op de modem / router van trinet ( fritzbox) Dus contract opgezegd PER DIRECT !!!

Het Zuiderkruis 63

5215 MV 's-Hertogenbosch

0800 8030

Over TriNed algemeen

TriNed is de lokale glasvezel provider voor razendsnel internet, televisie en bellen. Met al 25 jaar ervaring en dat merk je aan de stabiele diensten en snelle service. Door de groei en professionalisering de afgelopen jaren is TriNed het ‘Gewoon’ ontgroeid. TriNed is dit jaar zelfs 366 dagen bereikbaar en heeft goede service gewoon hoog in het vaandel staan. Met onder andere een eigen klantenservice, gecertificeerde monteurs en ondertussen 70 personeelsleden, is het gewoon nu echt verleden tijd. Het motto van TriNed? ‘Wat we doen, doen we gewoon goed!’