Ruimdenkend en onpartijdig

Fijn persoon, ruimdenkend en onpartijdig

Alles perfect geregeld en heel begripvol en persoonlijk

Wij zijn heel professioneel en begripvol geholpen door Liana. Een groot pluspunt vind ik de persoonlijke aanpak.

Wat een fantastische begeleiding in deze moeilijke periode!

Na onze kennismaking kreeg ik al gelijk een heel fijn gevoel bij Liana. Wat een fijne begeleiding heeft zij ons gegeven in dit traject. Een luisterend oor en goed advies tijdens onze sessies, kortom een fijne ervaring. Heel blij dat we met haar onze Scheiding hebben kunnen regelen. In deze lastige periode wist zij ons elke keer weer op ons gemak te stellen.

Een houvast tijdens het hele proces

Als je een betrouwbare professionele rechtvaardige gemoedelijk en oplossingsgericht iemand zoekt twijfel dan niet om contact op te nemen met Liana de Ruiter .

Fijne bemiddeling

Liana is 100% onpartijdig en straalt professionaliteit uit. We voelden ons erg comfortabel bij haar in een erg oncomfortabele tijd in ons leven. Hartelijk bedankt!

Liana is zeer meelevend in deze moeilijke besluitvormingen en duidelijk in de te nemen stappen.

Heeft een neutrale meelevende houding naar beide. Is bereidt de te nemen beslissingen voor te leggen aan specialisten. Gedegen terugkoppeling naar beide personen.

Daar kan je weer even jezelf zijn en wordt er geluisterd naar je wensen.

Ze is heel duidelijk in haar advies. Ze neemt je mee in alle stapjes die je moet zetten binnen een scheiding. Niet alleen de zakelijke kant komt aan bod, maar ook is er ruimte voor je emotionele ontwikkelingen. Ze luistert goed naar wat je wilt en probeert daar een goede middenweg in te vinden samen met je ex partner. Ook geeft ze duidelijk aan wat haar visie ergens over is, en mag je vervolgens zelf weten wat jij daar dan mee doet. Ik had nergens anders mijn scheiding willen regelen dan bij haar!

Echt een hele fijne mediator die met je meedenkt!

Liana neemt de tijd om alles goed uit te leggen en had tijd voor ons als we vragen hadden. Ze is duidelijk en direct wat ik heel erg op prijs stelde. Soms was er wat spanning en dat benoemde ze dan ook zodat we daar over konden praten. Ze probeert alles goed en als eerste het beste in het belang van de kinderen te regelen want dat staat voorop. Ze denkt mee met wat het beste voor beide is en geeft voorbeelden. Scheiden is geen leuk traject maar ze heeft het voor ons wel dragelijker gemaakt!

Prima, ze weet een niet-leuke beslissing toch op een prettige manier te verwerken.

Prima.

een zeer klantvriendelijke midiator met gevoel voor de situatie.

ik ben erg tevreden over de mediation, alles werd duidelijk uitgelegd en is naar tevredenheid afgewerkt. wat mij betreft een aanrader voor mensen die helaas ook in een vervelende situatie zijn gekomen!

Super!

Ik ben heel erg blij dat we voor Liana hebben gekozen, ze heeft ons erg goed begeleid in alles. Top! Bedankt voor alles

Top in haar werk,en kennis van zaken.

Lianna staat voor wat ze afspreekt,is duidelijk in de comunicatie. Is geintereseerd neemt je stap voor stap mee in het proces wat doorlopen moet worden. Duidelijke en goede verslaglegging. Lianna ontzorgd en zorgt er voor dat alle zaken wel goed overwogen genomen worden. Lianna is helder en duidelijk en kiest geen partij tussen beide.

Warm bad

Ondanks dat het een moeilijke proces is waar je doorheen moet. Zorgde Liana ieder keer opnieuw voor duidelijkheid en toch ook een warm bed waar je je gevoel kon delen. Wij zijn er samen goed aan uitgekomen met vooral het belang van de kinderen vooropgaat was voor mij het belangrijkste

In alles professioneel en objectief.

Liana je bent een professionele mediator die beide partijen adviseert en begeleid in de scheiding. Je geeft je mening waar nodig en stuurt onpartijdig naar een oplossing met een goed eindresultaat. Legt ook zaken goed uit waar nodig. Als je ziet dat het moeilijk wordt voor de klanten toon je ook interesse en maakt het bespreekbaar.

Vriendelijk, professioneel en persoonlijk.

Doortastend, duidelijk, kundig en komt afspraken na. Prettig in contact.

Professioneel met hart

Goede begeleiding met hier en daar humor ondanks een zwaar traject. Een vakvrouw. Enorm bedankt Liana!

Vriendelijk en meteen vertrouwd

Dit is echt een rotperiode in m'n leven en ondanks dat ben ik iedere keer heel graag naar Liana toe gegaan. Ze is onpartijdig maar empathisch, erg kundig en ze neemt de tijd. Als het dan toch moet, dan beter met hulp van Liana.

Mediation met gevoel, zorg en kennis van zaken

Na het eerste contact had ik meteen een goed gevoel bij Liana. Ze is vanaf het begin transparant en duidelijk. Onafhankelijkheid en het belang van kinderen zijn grote speerpunten en dat paste goed in mijn (ons) plaatje. Het hele traject is met zorg uitgevoerd. Er was tijd en ruimte voor emoties, discussie en ze stond open voor ideëen. Wat dat betreft heeft Liana ervoor gezorgd dat deze nare situatie "prettig" en constructief is verlopen.

Heel prettig

Liana is een heel professioneel en prettig persoon. In onze situatie heeft ze voor beide partijen tot ieders tevredenheid haar best gedaan. We hebben met een goed gevoel alles af kunnen wikkelen.

Liana heeft ons ontzettend goed geholpen om samen afspraken te maken en ze schriftelijk vast te leggen. Een warme, empathische en intelligente vrouw met de juiste kennis en ervaring. Wat maakt dat ieder gesprek als een warm bad voelt. Ze is duidelijk, maakt goede afspraken en is onpartijdig dus rechtvaardig en dat is nodig. Ze is een waardevolle toevoeging voor ons geweest tijdens het maken van de afspraken. Ondanks dat we in eerste instantie dachten er alleen uit te komen, ben ik blij dat we alsnog gekozen hebben om dat samen met Liana te doen. Met als resultaat een soepel verloop naar een eindresultaat waar we beide tevreden over zijn. Dit is uiteindelijk in het voordeel voor ons en onze kinderen en daarvoor ben ik haar ontzettend dankbaar.

Liana is oprecht geïnteresseerd in mensen, eerlijk en duidelijk

Ondanks dat de reden waarom wij bij Liana kwamen niet leuk was hebben wij tijdens onze gesprekken gelukkig ook veel kunnen lachen. Liana is oprecht geïnteresseerd in mensen, kiest geen partij, maar geeft wel duidelijk haar mening als hierom gevraagd wordt. Ze geeft een ieder ook de kans om op zaken te reageren.

Prima!

Prima begeleiding en opvolging!

Prettige samenwerking

Ik heb de samenwerking met Liana als heel prettig ervaren. Liana is kundig, onpartijdig en komt haar afspraken na. Ze neemt je mee door alles stappen die gezet moeten worden en licht alles heel duidelijk toe. Het was geen makkelijk proces, maar door de mediation met Liana bleef de vaart erin, zijn er keuzes gemaakt en zijn we nader tot elkaar gekomen in onze standpunten.

Topper

Bij liana voelt het zo vertrouwd. Gewoon een topper!!!

Ik voelde meteen thuis bij Liana.

Liana is een mediator die totaal geen partij kiest en vanuit beide partijen het beste eruit haalt. Ze gaf me een warm gevoel. Dat is erg belangrijk als je je zo breekbaar voelt. Zelf is ze ook een keer gescheiden dus ze weet waar ze het over heeft, als ervaringsdeskundige. Ik vind haar kundig in verschillende facetten. Je weet dat het goed geregeld is als je na het laatste gesprek de deur uitstapt.

Peerdsbroek 25

4824BL Breda