Gewoon goed, accuraat, gedegen en betrouwbaar.
Een complexe financiële situatie als startende ondernemer waarin ik volledig ontzorgd.
Het personeel verstaat het vak en de cliënt heel goed, waardoor er een echt advies op maat gegeven kan worden.
prima deskundig advies en snelle afhandeling
Goede professionele ondersteuning
Contactpersoon Finion is een expert op het gebied van hypotheken en iemand die zijn afspraken na komt binnen de afgesproken tijdslimiet. Dit alles werkt erg prettig!
Verschillende keren afgelopen jaren door Finion geholpen bij het afsluiten van een hypotheek. Eerlijk, oprecht, betrouwbaar en zonder franje of poespas zijn woorden die van toepassing zijn. Hans Verlaan gaat voor je als klant door het vuur in het ondoorzichtige schimmenspel van het rond maken van de hypotheek en weet met zijn jaren(decennia?)-lange ervaring de juiste wegen te bewandelen. Nooit te beroerd om snel via telefoon of mail antwoord te geven op voor ons als leek prangende vragen. Dankzij Finion en Hans zitten mijn gezin en ik nu eindelijk in ons droomhuis. Top service!
Hans is onze financieel adviseur.. werkt snel , communiceert goed met klant en afspraken maken kan op korte termijn
Zeer deskundig adviseur. Nam de tijd om alles uit te leggen en zorgde voor perfecte afhandeling
Snel, adequaat en betrouwbaar
Deskundig,zakelijk en betrouwbaar.
Goed advies en deskundigheid
Goede tijdlijn, hele duidelijke uitleg, betrouwbaar, goede opvolging van afspraken.
Duidelijke en heldere uitleg over de diverse mogelijkheden en de financiële gevolgen. Zeer prettige contacten gehad. Zeer zeker aan te bevelen!
Zeer vakkundig en professioneel bedrijf. Snelle afwikkeling en integer in haar handelen. Ik beveel Finion van harte aan.
goed verzorgde en professionele benadering