Professioneel

Zorg werd 100% uit handen genomen op een uiterst plezierige en professionele manier

Super goed geholpen en advies gekregen

Duidelijk en persoonlijk advies

Fijne adviseur met oog voor persoonlijke situatie. Goed bereikbaar en helder advies

Goed advies en totale ontzorging

Goed en snel advies, onacht de hoeveelheid vragen. Niet na elk advies een factuur, maar service.

Super!

Zeer prettig, goed advies, duidelijk en kundig. Geeft vertrouwen

Hele goede ervaring

Wij zijn erg goed geholpen bij de aankoop van ons huis. Alles werd duidelijk uitgelegd en wij hebben zonder zorgen ons huis kunnen kopen dankzij de hulp van Finion!

Helder advies, korte lijntjes

We hebben duidelijk advies gekregen waarin onze wensen goed zijn meegenomen. Door de korte lijntjes is het snel en prettig schakelen.

Zeer fijne mensen met goed advies

Ik heb voor de 2 de maal een hypotheek via funion afgesloten. De eerste x beviel ontzettend goed. Nu de 2 de x. Zeer goed en snel geregeld ondanks dat het vakantie was was alles in 6 weken geregeld mijn complimenten en dank. Gr Maikel

Professioneel en vertrouwen!

Finion is sinds de aankoop van onze eerste woning onze adviseur op financieel gebied. Gedurende de jaren hebben ze ons ondersteund en geadviseerd in hypotheekaanvragen, maar ook in andere financiële vraagstukken. Finion geeft vertrouwen door de volledigheid in hun advies en professionele aanpak.

Goede informatie gekregen en geweldig geholpen

Snelle communicatie als je vragen had

Gewoon no nonsense advies!!

Prettig contact. Denkt met je mee en komt met goede voorstellen. Ik kan niet anders dan Hans te bedanken voor de fijne samenwerking en zal hem ook zeker asnbevelen bij iedereen die een nieuwe of bestaande hypotheek wilt (over)sluiten.

Snel helder en vriendelijk

Snel helder en vriendelijk

voortreffelijk advies en begeleiding

zie boven

Uu

Uu

Hele fijne ervaring gehad bij finion. De hypotheek adviseur is erg fijn in omgang en leg je in details alles uit. Daarnaast kan je met alle vragen omtrent hypotheek bij hem terecht. Heb nu twee keer dienst afgenomen bij finion en en zeer tevreden

Wat men zegt, zo is het ook.

Mijn ervaring met Finion, de heer Hans Verlaan, is 100%. Betrouwbaar, recht door zee, vriendelijk en duidelijke adviezen. Fijne club!

Deskundig, denken mee en fijn in omgang!

Als zeer prettig! Fijne communicatie en altijd bereikbaar voor deskundig advies of begeleiding. Zeker een aanrader om mee in zee te gaan. Bedankt voor de goede zorgen.

Duidelijk, helder, vriendelijk, to the point.

Denkt goed mee, maar je moet wel zelf duidelijk op een rijtje hebben wat je wel en niet wil en hoe je er (financieel) bij zit. Hans van der Laan is snel en communiceert duidelijk en goed. Heeft wel de neiging te interpreteren wat je zoekt/wil; zou iets meer kunnen doorvragen of minder snel conclusies kunnen trekken. Betrouwbaar. Dringt niets op wat je niet wil.

Voor we een andere woning gingen kopen hebben we bij Finion een uitgebreid advies ingewonnen. Hierna hebben we een andere woning gekocht en onze oude woning verkocht. Finion heeft ons uitstekend begeleid in de financiele afwikkeling van deze processen.

deskundig , betrouwbaar , belangstellend en vriendelijk!!!

Warm , deskundig en menselijk contact . Veel werd ons uit handen genomen. Fijn als je op zoek bent naar juiste financiering voor een nieuw woonplekje.

zeer tevreden

Komt afspraken stipt na. Duidelijke uitleg en snelle antwoorden bij eventuele vragen. Een aanrader!

Voortvarend en vriendelijk

Mijn ervaring met Finion (Hans van Luijken) is dat hij zeer voortvarend handelt, goed uitleg geeft wanneer je erom vraagt en onder alle omstandigheden het contact prettig en vriendelijk is al vraag je behoorlijk veel om uitleg.

Goed geholpen en altijd een snelle reactie als ik een vraag had.

Goed geholpen en altijd een snelle reactie als ik een vraag had.

Helemaal top al 20 jaar

Altijd top service en deskundigheid met al mijn financiële vragen.

Klantgericht , professioneel

Vriendelijk, luisterend oor, gedegen. Komt afspraken na.

Sint Josephstraat 93

5017GD Tilburg