Echt een aanrader als je verregaande begeleiding wil en vakkundige service. Ondertussen ook alle klanten en vrienden hier met veel positieve feedback naar doorverwezen
De klant staat centraal, geweldige service, goede uitleg en ze doen net dat beetje meer
De aankoop van een nieuwe woning was voor ons reden om onze financiële situatie weer eens goed te bekijken. Samen met Finion het hele plaatje helder en duidelijk besproken, zodat we naar de toekomst toe weten waar we aan toe zijn.
Hans van Luijken helpt ons altijd goed en snel, en de contacten zijn uitermate prettig. Op 5 minuten loopafstand bevindt zich zijn prachtige kantoor, hetgeen een prettige bijkomstigheid is.
Mijn ervaring met Finion is super! Ben goed geïnformeerd. Samen gekeken wat de beste hypotheek voor mij was. Met benodigde documenten was de hypotheek zo geregeld.
Op advies van Jac Egan van EHP makelaardij, die heeft mij Hans van Luijken aanbevolen. Heb zeer fijne contacten ondervonden. Nogmaals mijn dank, Vriendelijke groet, Cees van Hooijdonk
Vanaf dag 1 zijn wij super tevreden over Hans. Hans heeft ons top geholpen met de keuzes die we moesten maken. Hij hield alles goed in de gaten of alles juist was aangeleverd en zo niet dan belde hij ons direct om het dossier perfect compleet te maken. Wij hoefden ons eigenlijk geen zorgen te maken, alles werd goed geregeld. Ondanks de Corona tijd en dus de ongebruikelijke manier van contact, wat we via telefonische gesprekken hebben gevoerd, zijn wij meer dan tevreden over Finion! Bedankt Hans!
Voor mij is een hypotheek afsluiten niet iets wat ik vaak in mijn leven meemaak en dan is goed advies en begeleiding noodzakelijk en dit alles heb ik hier gevonden. Voor een beslissing werd genomen gingen we steeds naar kantoor voor persoonlijk contact en tussendoor ging het via de mail. Hierop werd altijd snel gereageerd. Ik ben zeer tevreden en ik zou dit kantoor zeker aanbevelen.
Hans heeft ons super geholpen met allerlei zaken rond de hypotheek die wij graag wilden. Ook voor kleine vraagjes nam hij de tijd. Als we het begrepen legde hij nog een keer uit.
Open visie, duidelijke voorlichting, geen dwang en vooral zeer betrokken.
Wij vonden het advies van Hans Verlaan fijn, no-nonsense en transparant. Goed bereikbaar en snel antwoord op onze vragen.
Zeer goed hypotheek en verzekeringsadvies
Duidelijk, informatief en op een prettige wijze de opbouw toegelicht
Zeer prettig contact en snelle en duidelijke communicatie met Hans van Luijken. Ook bij een vraag wanneer Hans niet aanwezig was, werden we snel en vriendelijk geholpen door collega's. Dank!
Mijn ervaring met Finion is positief. Omdat het gewenste resultaat is behaald en mij alles duidelijk is uitgelegt, zodat een leek zoals ik het ook begrijp. Verder ben ik ook tevreden over de communicatie en klantvriendelijkheid.
Geen op en of aanmerkingen Fijne samenwerking gehad met Hans van Luyken Zeer tevreden
Kundige mensen, vriendelijk en altijd snel inspelen op vragen
Super goed geholpen door Hans Verlaan. Hele kundige man die echt alles doet om je te helpen. Heel erg tevreden over Finion.
Heel kundig en betrouwbaar!
Alles goed geregeld.
Deskundig advies en prettige communicatie