Op een rustige en deskundige manier , wordt uitleg gegeven over de mogelijkheden
Zeer ervaren in hun handelen .
Hans Verlaan heeft mij uitstekend geadviseerd en geholpen!
Snel, betrouwbaar
Voor de derde maal snel, precies en op maat geholpen.
Erg fijne communicatie. Focus ligt op de onderdelen die ik niet goed begreep.
Vanaf de allereerste tot en met (voorlopig) de laatste afspraak een en al positiviteit deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid van de adviseur. In dit geval Hans van Luijken.
Duidelijk en helder
Zeer goed en snel
Hans, nogmaals heel erg bedankt voor de snelle en goede service!
Snel handelen en attent en betrokken
Vragen werden duidelijk beantwoord.
Altijd snel en correct advies hebben 200% veryrouwen in de deskundigheid van finion
Had vragen over onze lopende hypotheek. Wij wilden graag een lager rente percentage en dat is super verwerkt voor ons.
Betrokken en zakelijk
Vakkundigheid, oprechte adviezen zonder bijbedoelingen.
Ik zou Finion zeker aanbevelen. Heel deskundig op gebied van hypotheken.
Hans is zeer betrokken en empathisch. Heeft duidelijk kennis van zaken. Reageert snel op mail en apps, zelfs in het buitenland! Fijne man!
Goede hulp gehad. Veel uit handen kunnen geven. Kon altijd terecht met vragen. Fijn contact.