Deskundig geholpen tijdens de gehele verkoop van ons woonhuis.
Een hele fijne begeleiding gehad bij de verkoop van mijn huis.
Huiers Vastgoed hebben wij ervaren als zeer vriendelijk, betrouwbaar, vakkundig en eerlijk.
Snel en vakkundig geholpen
Je word heel netjes geholpen ook bij vragen.
Alleen maar lof
Jan Huijers bedankt voor de verkoop van ons huis.
Goede kwalitatieve taxatie op basis van duidelijke afspraken
goede begeleiding, altijd bereikbaar, sociaal
prima begeleiding
correct en snel geregeld.
Super vakkundig Jan Huijers beveel ik iedereen aan als makelaar TOP
Jan luistert goed naar je wensen en denkt met je mee. Geen mooie praatjes, maar informatie waar je iets aan hebt. Kortom een deskundige en hartelijke makelaar makelaar.
goed, snel, vriendelijk en deskundig geholpen
Een verademing na de vele problemen met de voorgaande makelaar
Erg klantvriendelijk en neemt de tijd.
Nieuwstraat 28 B
6021HS Budel
Huijers Vastgoed Makelaardij is een jong en actief makelaarskantoor met een no-nonsense aanpak. Creativiteit, flexibiliteit en een optimale kennis van de woningmarkt zorgen er voor dat u in ons een betrouwbare partner hebt gevonden. Korte lijnen en een vast aanspreekpunt maken het mogelijk dat wij u een persoonlijke en professionele begeleiding kunnen bieden. Wilt u meer weten over Huijers Vastgoed Makelaardij? Maak dan een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Huijers Vastgoed Makelaardij: Al meer dan 17 jaar UW makelaar voor de regio Cranendonck, Eindhoven, Weert en de Belgische grensstreek!