Fijne makelaar, welke de afspraken nakomt.
Een professionele en persoonlijke makelaar.
Jan en zijn mensen een goed en prachtig team, met nu al zeer veel ervaring. Jan is rustig en kan goed luisteren naar de wensen van de klant, en heel belangrijk is zijn afspraken na komen en niets is hem teveel. Jan nogmaals hartelijk bedankt voor alles.
De taxatie in zijn totaliteit verliep bijzonder goed !!
Nononsens aanpak, vriendelijk en open communicatie
Prima, netjes
Prima makelaar.
Snelle deskundige beoordeling
De contacten met Huijers Vastgoed Makelaardij waren vanaf het eerste moment zeer positief en vertrouwd. Duidelijke uitleg van de procedures en administratieve regelgeving. De gemaakte afspraken werden stipt nagekomen. Verkoop van onze woning was in goede handen.
Taxateur met verstand van zaken. Klantgericht, eerlijk en betrouwbaar.
Jan is een super fijne makelaar... zeer beleefd en correct. Zeker het aanraden waard. Afspraken altijd netjes nagekomen. Super tevreden
Eerlijke beoordeling, persoonlijk, prettig, vertrouwd gesprek
Heel fijn persoon, erg vriendelijk
Vriendelijke en professionele benadering, komt afspraken na en reageert/schakelt snel!
Alles perfect geregeld!!!
De deskundigheid overdragen; wat moet je allemaal regelen hebben wij als zeer prettig ervaren.
Ik heb een geweldige fijne ondersteuning gehad bij de verkoop van mijn huis..alles tot in de puntjes toe verzorgd en geregeld! Maar dit was ik al gewend van JAN door de verkoop van mijn vorige woning. Echt een TOPMAKELAAR!!
Super!
Super goede begeleiding gehad bij de verkoop van mijn appartement.
Nieuwstraat 28 B
6021HS Budel
Huijers Vastgoed Makelaardij is een jong en actief makelaarskantoor met een no-nonsense aanpak. Creativiteit, flexibiliteit en een optimale kennis van de woningmarkt zorgen er voor dat u in ons een betrouwbare partner hebt gevonden. Korte lijnen en een vast aanspreekpunt maken het mogelijk dat wij u een persoonlijke en professionele begeleiding kunnen bieden. Wilt u meer weten over Huijers Vastgoed Makelaardij? Maak dan een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. Huijers Vastgoed Makelaardij: Al meer dan 17 jaar UW makelaar voor de regio Cranendonck, Eindhoven, Weert en de Belgische grensstreek!