Men neemt de tijd om de klant te informeren over het product. Ik ben heel blij met de combinatie kunststof/aluminium, en met het driedubbele glas.
Snel en vriendelijke mensen en zeer netjes n pluim
zeer mooie kozijnen
Keurige uitleg in de showroom. Duidelijke leverings afspraken. Personeel deskundig en werkt super netjes .... Pracht kwaliteit en uitstraling van de kozijnen en deuren.
Prettig familiebedrijf. Contacten met de hele familie als uiterst positief ervaren. Zelfs de kleinzoon van de oprichter is bij de montage van de achterpui op de slaapkamer in actie gekomen.
Zeer vriendelijke, pro-actieve en behulpzame klantbenadering. Ondanks dat de kozijnen niet door ons als nieuwe bewoners waren aangekocht, werd wel gevraagd naar de status van een klein, reeds door Knipping behandeld, roestvormingsplekje. Deze bleek effectief behandeld te zijn, maar anders hadden ze er actie op ondernomen. Service en kwaliteit staan bij Knipping hoog in het vaandel, zoals hier ook uit blijkt!
Knipping levert heel mooi betrouwbare goed te onderhouden producten. Daarom Knipping!
Prachtige dakkapel die voor enorm veel ruimte en licht heeft gezorgd. Knipping regelt het van A tot Z tot in de puntjes!
Kozijnen zien er prima uit. Mooie afwerking incl. vensterbanken e.d. Niet de goedkoopste, maar volgens mij wel topkozijnen.
Zeer mooie en goed product. Maakt alle verwachtingen waar wat betreft isolatie en comfort.
Voor aanvang werkzaamheden zou er nog een bezoek plaats vinden; niet gebeurd. Na oplevering discussie over aanbrengen stalen balk welke discussie voorkomen had kunnen worden. Door ons meermalen aangegeven dat de kans bestond dat dit moest gebeuren. In een aparte email zend ik u foto's van de beschadigde muur welke we naar ik aanneem zelf moeten herstellen?
Beste heer Nooij, We vinden het vervelend dat er discussie is ontstaan over de stalen balk, gelukkig is het allemaal opgelost. We hebben de foto's ontvangen van de beschadigde muur, dit moeten we inderdaad nog afwerken. Hier is al contact over geweest, we gaan dit zo snel mogelijk voor u regelen. Veel plezier van uw nieuwe kozijnen. Met vriendelijke groet, Knipping kozijnen Familie Wiering
Goede en deskundige mensen ,nette werkers en zeer vriendelijk.Prima kozijnen en deuren kan niet beter.
Mooi kozijn, prima voorlichting en snelle plaatsing.
Prachtig product. Bedrijf met de juiste focus op de klant. Afspraken worden nagekomen. Doen net dat extra stapje waardoor je als klant verrast wordt.
Nvt
Vakmanschap, klantvriendelijk, service, meedenken, afspraken nakomen,
Mooi product. Goede vakmensen die al langere tijd bij Knipping werken. Dat zegt iets over hoe het bedrijf met z'n personeel omgaat. Betrouwbaar. Denken goed mee met de klant.
Goede ervaring met knipping kozijnen, en uiteraard prachtige kozijnen.
Vriendelijk en vakkundig personeel. Eventuele foutjes worden direct hersteld of bevestigd in mail voor vervolg
Wij zijn zeer tevreden met de kozijnen, de prima kwaliteit en de plaatsing door zeer kundig, bedreven en vriendelijke monteurs. Ook tijdens en na de montage is alles keurig opgeruimd en het afval is meegenomen. Niet goedkoop maar het is de investering waard.
Advisering was prima en de afspraken worden keuring nagekomen.
Afspraken die zijn gemaakt worden correct nageleefd. Goede uitleg en adviezen mogen ontvangen en heel aardig personeel.
Hele betrouwbare mensen. Kennis van zaken. Mooie producten, vriendelijk. Plaatsing heel professioneel gedaan.
Alles kwam betrouwbaar over.
Vriendelijke vakkundig personeel. Goede communicatie.