Keurig, netjes gewerkt. Goede service.
Net als de andere Knippingprodukten is alles perfect
Een familiebedrijf met hoogwaardige klantbehandeling. Erg prettig om dit te ervaren. Het produkt, kunststof kozijnen met schuifdeur, is een ‘rolls royce’ in deze branche. Zeer aanbevelenswaardig.
goed materiaal, prima werknemers. komen afspraken na
vriendelijke mensen. in de showroom en op de klus(ook inmeten enz) goede montage en de werktijden zijn perfect.
Vakbekwaam personeel en mooie producten.
Wij zijn uiterst tevreden
Behulpzaam mongtage team / het meedenken van kantoor. Bij problemen
Hoge bovenstaande score gebaseerd op waar het bedrijf voor staat. Kwaliteit, afspraken nakomen en oplossingsgericht meedenken. 3 dakkapellen laten plaatsen door vakkundig en vriendelijk personeel.
De communicatie betreft plaatsing van de dakkapellen was helder en duidelijk, wij wisten bv wanneer de kraan zou arriveren. heel fijn! De communicatie met Diana Koomen verliep deskundig en prettig.
De afspraken waren vanaf dag 1 duidelijk en daar werd keurig rekening meegehouden. De levering ging keurig en alles werd correct achtergelaten!
Van eerste bezoek in de showroom tot en met de aflevering goede en eerlijke service.
Zeer vriendelijke familie bedrijf, waar alles van a tot z wordt verzorgd. Ze denken met je mee en geven zeer goed advies. Echt een bedrijf om zaken mee te doen.
Prima planning en montage. Goed product.
ervaring uit eerdere ervaring met knipping kwam goed over en de kwaliteit is uitstekend heb ook andere ervaring met slechtere firma,s met kwaliteit dus daarom hebben we weer voor knipping gekozen
met verbazing hebben wij staan kijken hoe het voor ons ingewikkelde proces van het verwijderen van de oude pui en het plaatsen van de nieuwe schuifpui met een konvooi aan auto's en mensen vlekkeloos, snel en vakkundig werd verricht
Prettige familie helder advies prima kwaliteit zoals je van een familiebedrijf mag verwachten. Top!
Keuze afhankelijk van prijs want de kwaliteit is goed
Zeer goed alleen mbt kraanbedrijf minder ivm verkeerde kraan en vergeten van afspraak door koopman. Gelukkig toch alles goedgekomen.
Mooie producten, betrouwbaar en goed bedrijf