Enige minpunt vonden wij dat het op het laatste moment van een 4 mans bezetting werd terug gebracht naar 2, waardoor er dus 2 dagen nodig waren voor plaarsing ipn een dag.
Prima kwaliteit, Afspraak is afspraak.
Beste familie Tito, Het paneel naast het kozijn is niet netjes. Hiervoor zullen wij een passend paneel laten maken. Binnenkort komt onze servicemonteur bij u langs om de maatvoering op te nemen. Familie Wiering
Ik was er niet bij, maar mijn vader :-) Hij vond het aardige vakbekwame mannen. Er is heel netjes gewerkt! Dank daarvoor. Goede communicatie vooraf!
Overbodige vraag gezien u mijn rapport cijfers ziet.
de monteurs waren mooi op tijd en hebben vlot en goed gewerkt. ziet er netjes en strak uit. wil over een poosje een klein zijraampje vervangen.
Beste familie Welling, Binnenkort komt onze servicemonteur bij u langs om de lichte beschadiging weg te poetsen en zal controleren of de compriband goed geplaatst is. Zo niet, wordt dit direct aangepast. Familie Wiering
Kwaliteit en vakmanschap en snelheid van plaatsing,in een woord geweldig.
Alles correct geregeld.
Het showroom bezoek gaf een goed gevoel, thuis gekomen het al snel eens om met uw firma in zee te gaan. De prijs was even schrikken, maar het was elke euro waard. Samen met mijn vrouw zijn we zeer tevreden (ondanks het snertweer) met het eind resultaat. En complimenten voor de heren Buis, ondanks het weer ongestoord zonder wanklank hun werk uitgevoerd. Had dit jaren eerder moeten doen. Met vriendelijke kerst groet. J.W. Schol
Zeer duurzame kwaliteit kozijnen en deuren. Duidelijke levertijd en nette afspraken.
Een geweldig goed en professioneel bedrijf met prachtige duurzame producten. Ons huis hebben wij inmiddels voorzien van dakkapel, 6 kozijnen en een voordeur van Knipping. Top.
snelle bestelling, snelle levering, goede afspraak gemaakt voor plaatsing en netjes afgewerkt
Dakkapel snel en vakkundig geplaatst.
De verduisteringsgordijnen werken uitstekend.
Vandaag komt onze servicemonteur bij u langs. Hij zal u opnieuw uitleg geven over de diverse ventilatiestanden en de naadjes afkitten. De vlekken op de natuursteendorpel worden weggepoetst en we nemen het reclamebordje weer mee retour. Familie Wiering
De eerste ervaring was in de showroom in Zwaagdijk! Waarbij we op een prettige en professionele wijze geadviseerd werden. De keuze was al snel gemaakt en het daaropvolgende koop-, lever- en plaatsingstraject verliep geheel naar wens. Kundig personeel die vakwerk leveren. Knipping is een goed bedrijf waarbij je ziet dat er grondig nagedacht is over alle processen die zij als dienst bieden.
Op ons oude kozijn waren corrosie plekken na zo’n 15 jaar zichtbaar. Ondanks dat de garantie termijn allang verstreken was heeft Knipping tegen een redelijke prijs het kozijn inclusief de ramen vervangen! Wat mij betreft een warme douche !
Zeker een bedrijf met kennis en vaardigheden, alles ziet er tip top uit... Helaas een dorpel te weinig bestelt maar dat mag niet opnemen van hoe het eruit ziet aan de buiten en binnenkant.
Wij zijn zeer tevreden, en geven Knipping een 10+, dit vanwege de deskundigheid van al het personeel. Ook laten zij zien hoe dingen anders kunnen zoals je zelf in gedachten had. Personeel werkt zeer netjes.
snelheid
goed werk en service
Met name in de showroom een warme ontvangst en uiteraard een goede uitleg! Het product straalt kwaliteit uit. Bij vergelijkend warenonderzoek is dit zeker in balans in mijn ogen.
Kozijnen en voordeur mooi geplaatst en afgewerkt.