ik ben super tevreden hoe het allemaal geregeld wordt en ook de uitvoering is perfect. een voorbeeld voor vele andere bedrijven.
Goede uitleg over de mogelijkheden in de showroom, bij ons thuis zijn onze wensen in een passende offerte omgezet door Diana, kort daarna kwam Hans om alles in te meten en de details te bespreken. Wat ik fijn vond is dat wij inbreng hebben in het ontwerp en dat er eigenlijk best veel kan. Verder waren wij erg te spreken over de montage, de uitvoerenden waren stipt op tijd, alles werd keurig netjes opgeruimd en aan kleine gebreken werd meteen gehoor aan gegeven en snel hersteld. Wij genieten nu van een nieuw dakkapel en de nieuwe kozijnen in keuken en slaapkamer.
op tijd op gemaakte afspraken, goede kwaliteit
Die is goed
Goed geïnformeerd.
Bij onze vorige woning hadden we 2 dakkapellen van Knipping. Toen ook erg tevreden dus nu voor onze nieuwbouwwoning wederom voor Knipping gekozen.
kwaliteit van de kozijnen en vakmanschap en vriendelijkheid van het personeel
De mooie dakkapel is geplaatst door vriendelijke vakmensen, de dakkapel is echt een aanvulling op het huis.
Men was keurig op tijd aanwezig. Er werd goed gewerkt. Het werk was mooi op tijd klaar. De monteurs waren netjes en vriendelijk. Wij hebben voor Knipping gekozen door een eerdere zeer goede ervaring.
Een mooie dakkapel, kwalitatief en vakkundig geplaatst.
Goede vakmensen die snel en netjes werken. Product zelf is natuurlijk erg goed.
Op zich is geleverd wat afgesproken is. Het niet aanraden van Knipping of de verwachting er weer te kopen is gebaseerd op het feit dat je voor iedere situatie de opties moet afwegen. Verwachting is dat de kwaliteit goed is maar daar betaal je ook een prijs voor.
Beste familie Schouten, Bedankt voor uw review met voor ons belangrijke input. We begrijpen dat het heel vervelend was als de bevestiging van de definitieve montage datum zo laat kwam. Er zijn verschillende factoren waardoor dit soms kan gebeuren, zoals weersomstandigheden en planningen die voorspoediger lopen of juist niet. We zullen dit voortaan vooraf duidelijker met de klant bespreken. Wat betreft de ventilatiemogelijkheden van de draaikiepramen zijn er 2 opties. De 'standaard' uitvoering is met 5 kiepstanden, deze voldoet aan de eisen van het politiekeurmerk als het raam afgesloten is. De andere optie is de secu ventilatie inclusief een inbraakveilige ventilatiestand. Onze servicemonteur zal bij 1 draaikiepraam alsnog secu ventilatie plaatsen. Tevens zal de monteur gelijk de krasjes aan de binnenkant verwijderen. We vertrouwen erop dat alsnog alles spoedig in orde is. Heel veel plezier van uw nieuwe dakkapel. Met vriendelijke groet, Familie Wiering
Het dakkapel is keurig gemaakt en geplaatst volgens tekening. Constructie technisch is het ook prima geregeld. Dat hoor je wel eens anders.
Zeer fijne samenwerking, vriendelijke mensen. Alles ziet er geweldig uit.
Snel en vriendelijk personeel
Goed advies. Goede service. mooie kozijnen.
Zorgvuldig afgewerkt. Alles inclusief houten vloer wordt keurig afgewerkt
Beste heer de Jong, Hartelijk dank voor uw review. Het is een hele bewuste keuze (vanwege de isolatie) om buiten en binnen een hardsteen dorpel te plaatsen onder de gepatenteerde magneetsluiting van de deur. Tussen de 2 hardsteen dorpels brengen we 2 componenten schuim isolatie aan en verlijmen we de magneetsluiting van de deur. Al zouden we een dorpel 'uit 1 stuk maken', is deze niet goed geïsoleerd. Met vriendelijke groet, Familie Wiering
Wij kochten een nieuwe dakkapel. Een geweldig mooi product met een bijzonder luxe uitstraling. Het hele voortraject verliep op een heel prettige manier. En ... afspraak is afspraak ... Super dus ...!!!
Vakmanschap
Kwalitatief product Goede afstemming van werkzaamheden In anderhalf uur staat de dakkapel op het dak! Goede logistieke planning
Het zijn hele mooie kozijnen dat straalt het ook uit. Een stukje degelijkheid.
Uitstekende deur en super geplaatst
Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe schuifpui, deur en kozijnen!
Goede service en een pracht product