Mooi product keurig geplaatst

Geweldige ervaring!

Vakkundige montage met hart-en-ziel (ze willen er echt iets moois van maken), perfecte service, leuke mensen om 'over de vloer' te hebben. Kortom: jullie maken waar wat jullie reclame belooft: voor elk huis de juiste investering!

• Verbeterpunten geen noemenswaardige

Netjes gewerkt

We hadden al kozijnen van Knipping en erg tevreden hierover. Ook nu weer heel blij met het eindresultaat

zeer goed

vriendelijk personeel vak werk

• Verbeterpunten N.v.t.

Vriendelijke jonge mannen die hun vak goed verstaan

Ik vond de beide heren prettige personen, die vlot werken, duidelijk verstand van zaken hebben, zowel op technisch als stylistisch vlak. Daarnaast hebben ze ook de oude vensterbanken eruit gehaald terwijl ik in eerste instantie had gezegd dat ze konden blijven zitten. Klein puntje van kritiek, het zou fijn zijn als ze na afloop even een bouwstofzuiger door de kamer heen hadden gehaald, het fijne stof is niet goed voor mijn stofzuiger. Ook had ik het op prijs gesteld als de voortuin, die bij mij aangestraat is, wat zorgvuldiger hadden geveegd, er liggen nog behoorlijk wat houtsnippers in de tuin. Verder was alles uitmuntend!

• Verbeterpunten Zie hierboven

Prima op tijd, nette jongens met verstand van zaken. Slopen bestaande situatie zonder enige vorm van schade en oplevering nieuwe kozijn perfect.

• Verbeterpunten Geen

Knipping blijft ons in positieve zin verrassen.

Zojuist zijn alle kozijnen op de bovenverdieping vervangen door Knipping kozijn. Daarmee is onze hele woning voorzien van kozijnen, deuren en dakkapel van Knipping.Zij leveren een fantastisch product. En ook hun montageploegen verdienen een groot compliment. Zij werken vakkundig en netjes. Afspraken worden stipt nagekomen. Een special woord van waardering voor de montage ploeg van Jan. 3 jonge gasten die uitmuntend vakwerk leveren.

• Verbeterpunten Ik zou het niet weten

Professioneel bedrijf en medewerkers,waar een klant zich gehoord voelt.

Op afspraak in de winkel een voordeur en kozijn uitgekozen. Tijdens deze afspraak was er alle tijd voor onze vragen en ideeën,ook fijn dat er meegedacht werd aan de hand vd foto’s die wij mee hadden van ons huis. Uiteindelijk is het echt geen goedkope voordeur geworden. De planning was ergens eind juni plaatsen van de voordeur,helaas werd dit een maand later.Deze communicatie had wel iets beter gekund naar ons toe.Zelf hebben wij hier achteraan moeten gaan voor duidelijkheid. Afgelopen 28-07 is onze voordeur geplaatst door installateur Ron een vakman 1e klas.Erg vriendelijk en belangrijke informatie en details verteld over het gebruik van de voordeur en kozijn. Een dijk van een voordeur die een aanwinst is voor ons huis,prachtig gezicht wanneer je aankomt rijden.Wij zijn super tevreden.

• Verbeterpunten Communicatie ivm planning

Goed gewerkt, maar rommelig, medewerkers rokete wel veel

Het was jammer dat de dag erna nog een monteur moest komen om het af te maken.

• Koop je in de toekomst weer bij ons? Ja
  • Verbeterpunten Afspraak was dat het in een dag zou geplaatst worden maar de volgende dag is een monteur nog zeker 5vuur bezig geweest om alles af te maken

Fantastisch

Deskundig personeel. Hebben hart voor het werk. Werken netjes en ruimen zaagresten op. Dit in tegenstelling tot andere firma's

• Verbeterpunten N.v.t.

Alles verliep vlekkeloos en gezellig.

Binnen een werkweek 2 dakkapellen en alle kozijnen vervangen zonder problemen. De jongens hebben veel kennis en weten wat ze doen. Ik beveel knipping bij iedereen aan echt top

TOP!

Vooraf alles goed geregeld, tijdige informatie ontvangen. Het plaatsen zelf prima gegaan. Erg blij met nieuwe pui en raam.

Een goede slechte ervaring

De man met de autokraan is een zelfverzekerd man, alles goed doordacht en beheerst uitgevoerd. De montage ploeg werkt netjes maar zou wat meer kunnen overleggen met de klant. Ze staan wel open voor kritiek. Degene die onze schuifpui heeft gefabriceerd heeft dit hoogst waarschijnlijk op maandag ochtend gedaan want de boven hoeken van de pui waren niet gelijk uitgevoerd erg rommelig. Dit werd wel weer opgelost door er strippen over te plaatsen maar dat is niet de bedoeling toch.

• Verbeterpunten Constructie medewerkers

zowel in verkoop als uitvoering prima en professioneel

Uitgebreide informatie en vriendelijke deskundige medewerker in de showroom. Contacten daarna (werkvoorbereiding en opmeten ) prima en prettig. Alle afspraken stipt . Uitvoering van de werkzaamheden door een medewerker (met een eigen persoonlijkheid) uiterst kundig en perfect uitgevoerd . Jammer dat de deurbel nog niet kon worden geïnstalleerd maar hebben er het volste vertrouwen in dat het op korte termijn in orde komt .

• Verbeterpunten N.v.t.

Top kwaliteit en vakkundige montage

Voordeur en raam van hoge kwaliteit. Prima service en verstrekking van informatie in het voortraject. Perfecte montage door monteurs met kennis van zaken.

Geweldig bedrijf

Na eerst een dakkapel en kozijnen heb ik als laatste mijn voordeur laten vervangen. Alles is van zeer goede kwaliteit ben daarom ook al jaren klant de fa Knipping

Zeer tevreden.

Hartstikke mooie dakkapel en zeer professioneel en klantvriendelijk geplaatst. Er wordt goed mee gedacht in oplossingen.

• Verbeterpunten N.v.t.

Goede kwaliteit en prima service

Zeef beleefde vakmensen. Goede kwaliteit, bereikbaar, komen afspraken na.

• Verbeterpunten Geen

Goede levering en montage. Prima werk afgeleverd.

Mooie produkten geleverd en alles is zeer netjes gemonteerd. Service en contact verliep vlotjes. Monteurs waren vriendelijk en alles werd keurig opgeruimd. Top bedrijf!

• Koop je in de toekomst weer bij ons? Ja
  • Verbeterpunten Percentage korting had fijn geweest.

Een schitterende deur

Het zou een zegen zijn als alle bedrijven zo betrouwbaar waren als de Firma Knipping. We waren reeds onder de indruk van de kwaliteit van onze dakkapellen en de professionaliteit van de monteurs. Ze hebben nogmaals laten zien dat het monteren van een degelijke en chique deur in een bestaand huis ook soepel verloopt.

Niets op aan te merken

Zeer professioneel installatie team

De kunststof kozijnen zijn zeer vakkundig gemonteerd. Het afvoeren van de rest materialen en de oude ramen worden regelmatig gedaan. Als de werkzaamheden gereed zijn moet je wel de ramen oppoetsen omdat deze onder het stof en ander vuil zitten.

• Koop je in de toekomst weer bij ons? Ja
  • Verbeterpunten Netter de werkzaamheden achterlaten.

Voldoende info en goed geholpen

Goede informatie bij aanschaaf van kozijnen,deur en dakkapel verder goed geholpen en verder goed werk afgeleverd de monteurs

Prima bedrijf!

23 jaar geleden eerste 2 kozijnen van firma Knipping genomen. Na aanbouw achterkant huis met andere leverancier waar de aannemer mee werkte, waren we niet tevreden... dus weer terug naar Knipping. Nu in één van de kozijnen beter isolatieglas laten plaatsen, ander kozijn vernieuwd omdat we nu 2 draai/kiep ramen hebben ipv 1,+1 vast raam. Monteur vroeg waarom we dat raam vernieuwden, omdat er nog niets aan mankeerde (na 23 jaar)!! (Ik durf met lappen niet meer buiten op het vensterbankje te staan) Én nu ook mooie dakkapel laten plaatsen. Meer ruimte binnen. Van het eerste bezoek in de showroom tot de laatste monteur, prima en vriendelijk geholpen. Ga zo door!

• Verbeterpunten Geen

Zeer goede kwaliteit en duurzaam

Nadat je eenmaal iets van Knipping hebt aangeschaft wil je nooit meer iets anders.

Zwaagdijk 304

1682NS Zwaagdijk-Oost