Kundige en prettige partij

Anthony Hoogeveen heeft mij actief en kundig geholpen door het realiseren van een overbruggingskrediet en het aantrekken van aanvullende financiering voor mijn organisatie. Anthony zorgt voor resultaat, heeft een goed netwerk, communiceert helder en geeft altijd thuis (ook tijdens zijn vakantie). Een fijne partij!

• Betrokken

Onze (mijn) ervaringen met Anette Bakker welke Nl Investeert als regiodirecteur vertegenwoordigd zijn (is) beslissend voor ons project geweest. Na door reguliere banken op voorhand al afgewezen te zijn, was Annette een optimistische redster in nood. Na een eerste telefonisch gesprek en een vervolg gesprek waarin over de zekerheden en de voorwaarden gesproken is, heeft Annette de aanvraag voor crowdfunding middels NL Investeert voorbereid. En met succes!! Het was fascinerend om te zien dat het gevraagde kapitaal binnen 30 minuten beschikbaar werd gesteld. Dankzij het doortastende optreden van Annette Bakker heeft ons project doorgang kunnen vinden. Annette en investeerders bedankt voor jullie vertrouwen.

Prima gedegen partij

In beginsel sceptisch, Tijdens het financieringstraject ondervonden dat het om een zorgvuldig en deskundig bedrijf gaat. Inmiddels financieringspartner geworden.

• Betrokken

Uitzonderlijk snel, accuraat en inlevingsvermogen

Voor de financiering van een vastgoedproject hebben wij contact opgenomen met NL-Investeert. Na eerst met de huisbankier gepoogd het traject op te pakken en we voorzagen een langdurig en stroperig traject in te gaan heeft NL-Investeert op zeer doortastende wijze onze zaak opgepakt. De financiering was binnen een maand rond. Klasse!

Betrouwbaar

Al jaren zeer goede ervaring met NL Investeert. Tot op heden samenwerking loopt uitstekend, vooral met Albert Lammers en Arne van Ophem. Ze zijn altijd betrokken, flexibel en direct in de communicatie.

Zeer tevreden!

“Ik ben heel tevreden over de samenwerking met NL Investeert. Sandra en haar team denken goed mee over mogelijke financieringsconstructies. Als zij zeggen dat ze iets gaan financieren, dan gaan ze er ook echt voor en dan regelen ze het. Wat ik heel fijn vind aan NL Investeert, is dat ze meerdere bronnen hebben van funding. Je kan bancair financieren, ze hebben informele investeerders en zelfs een crowdfund platform. Wat ik het belangrijkste vind, is dat ze ook hele grote tickets aan kunnen en dat is voor een bedrijf als de onze fantastisch. En met hun hulp hebben we nu ook weer een deal voor ons leaseplatform kunnen doen, we hebben net wat motoren gefinancierd dus het begin van een hele goede samenwerking”

• Betrokken

Door de goede en zeer persoonlijke ondersteuning is er een goede start gemaakt met Stichting ZNN.

Door de ter zakekundige en zeer persoonlijke ondersteuning is er een goede start gemaakt met Stichting ZNN. Dankzij de kennis en begeleiding vanuit NLinvesteert is het startkapitaal via crowdfunding snel gerealiseerd. Nu we een half jaar operationeel zijn ondersteunt men mij nog steeds heel goed.

• Betrokken

Voor investeerders is het platform van NLInvesteert een zegen

In 2019 ben ik als kleine investeerder ingestapt bij NLInvesteert. Het platform van NLInvesteert is een verademing. Het werkt gewoon en is eenvoudig in gebruik. NLInvesteert verzorgt duidelijke en helder omschreven investeringsaanvragen, voorzien van een goed risicoprofiel zodat je een weloverwogen besluit kunt maken of je wel of niet instapt. Als investeerder heb je 24x7 online toegang tot actuele rapportages en analyses van jouw investeringen. Het geeft veel vertrouwen dat deze informatie volledig transparant wordt weergegeven.

• Betrokken

Passend en meedenkend in elke situatie.

Wij zijn in 2019 door Nl Investeerd geholpen in combinatie met de Rabobank om een bedrijfs overname te financieren. Ze denken mee, als ondernemer en financier ze zien de mogelijkheden en staan er ook voor als er een kink in de kabel zit. Ik zou als dit traject afgerond is zo weer een nieuw project met ze op pakken.

Transparant, modern en overzichtelijk

Ik ervaar NLINVESTEERT als een transparant, modern en overzichtelijk platform. Alles is zo geregeld.

Top adviseur en partner!

NLInvesteert begeleidt ons nu enkele jaren naar grote tevredenheid. Zowel op de inhoud, structuur, netwerk en oplossingen bieden ze continu een antwoord voor onze snel groeiende organisatie.

Betrokken partner in financieringsvraagstukken

Een ervaren organisatie die samen met de ondernemer zoekt naar de best passende oplossingen in financieringsvraagstukken. Door de persoonlijke benadering ontstaat er een duurzame verbinding. Meerdere malen gebruik gemaakt van de dienstverlening van NLinvesteert, die zich kenmerkt door ontzorging en ondersteund wordt door goede adviezen, welke ook naar tevredenheid zijn ingevuld.

• Betrokken

Altijd beschikbaar, zeer accuraat en begaan

Wij hebben NL Investeert ervaren (en nog) als een zeer begaan bedrijf, wat goed op de hoogte is van de mogelijkheden. Met Sandra Schrauwen als begeleider is het gelukt financiering te krijgen, wat niemand daarvoor was gelukt. Het samen opstellen van een plan, het eraan houden en meedenken in afwijkende situaties zijn enkele van de kenmerken. Het buiten de box denken als bedrijf en geloven in ons als klant hebben wij als zeer positief ervaren. Ik zou iedereen in mijn omgeving zeker aanraden aan te kloppen bij NL Investeert als dat nodig is.

Helperpark 288 B

9723 ZA Groningen

050 700 15 35

Over NLInvesteert

Ondernemers, investeerders en financiers komen samen bij NLInvesteert. Als regisseur van bedrijfsfinancieringen combineren wij verschillende kapitaalsoorten tot de best passende financieringsoplossingen voor ondernemers. Aan investeerders biedt NLInvesteert de gelegenheid te investeren in Nederlandse bedrijven tegen een gezond rendement en een verantwoord risico. Contact 085 4018 705 [email protected]