Bewerkelijk, maar oké
Mijn dakkapel is in Januari 2020 geplaatst. Na controle op locatie en bepaling van mijn wensen, volgde een keurige offerte.
Eerlijkheidshalve heb ik aangegeven dat in mijn huis (bouwjaar 1928), mogelijk een probleem kon ontstaan met het zagen van de uitsparing.
Dit "extraatje"kostte 500 Euro..... Ik moest zelf het beschot weghalen en afvoeren. Voor de 500 euro meerprijs werd aan meerWERK een half uurtje extra gewerkt.. Alle extra benodigde gereedschappen en beschermende middelen werden door mij aangereikt. Ook het afvoeren was mijn werk. Dit vond ik h''eééé'l erg overdreven. Maar het essentieële werk uit handen geven was ook geen optie: als het gat niet correct is, gaat de dieplader retour Bas Bosch, en ik mag betalen....
Verder vond ik het "grof"dat alle zaagwerk wordt gedaan met n kettingzaag in plaats van een zaag die wél zuivere sneden maakt.
Al bij al dus niet vol lof over de totale prestatie. Het product (de dakkapel) is keurig, dienst verlening en (extra) kosten zijn minder.
Misschien ben ik te meegaand geweest en heb ik teveel geaccepteerd in het totale proces. LEER DAARVAN !!