Goed werk

Wij hebben inmiddels 2 dakkapellen van bas bosch. Zowel aan de voorzijde als de achterzijde van ons huis. De mannen leveren goed werk. Ze zijn niet van het kletsen, wel van het werken. Wat ons betreft positieve ervaring dus. Soms is de communicatie misschien niet zo uitgebreid maar uiteindelijk doen ze wat ze afspreken en daar gaat het wat ons betreft om.

Een dakkapel van Bas, een verrijking van de woning!

Bas Bosch dakkapellen houdt zich aan de belofte...een dakkapel in een dag. Harde werkers. We zijn zeer tevreden met het resultaat! Een aanrader!

Op en TOP

Fijne en leuke mensen Altijd vrolijk dat zie je ook terug in hun werk Had geen betere uit kunnen zoeken Ziet er echt prachtig uit zowel de binnenkant als de buitenkant Echt vakwerk Een echte aanrader voor iedereen

Prima werk tegen betaalbare prijs!

Nadat er bij onze zoon 2 dakkapellen waren geplaatst ook onze dakkapel door Bas Bosch laten plaatsen. Ook deze geheel naar tevredenheid geplaatst. En in één dag.

Snel geplaatst en goed afgewerkt

Bas Bosch is langs geweest om de situatie te bekijken. Paar maanden later in de afgesproken week dakkapel komen plaatsen. De werkzaamheden goed en nauwkeurig uitgevoerd. Dit ging snel en alles is mooi afgewerkt. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en de extra ruimte die het ons op heeft geleverd.

zeer tevreden

De mannen van Bas Bosch hebben super werk geleverd .

Geweldige goede service

Meedenken, goed advies en keurig aan de afspraken gehouden

Prima vakwerk en deskundige plaatsing van de dakkappel

Goed en prima werk verricht , bij het plaatsen van de dakkapel , en dit alles in 1 dag , ik zal Bas zekers aanbevelen 👌👌

Super fijn

Dakkapellen 2 stuks laten plaatsen voor en achter Super werk geleverd! Zelf nog eerder dan verwacht komen plaatsen waar ik heel blij mee was ivm me uitgerekende datum van de zwangerschap. Heel mooi afgewerkt.

Dakraam

Mijn zolderkamer is door een dakraam een stuk prettiger geworden. Bas Bosch heeft goed werk geleverd.

Netjes en vakkundig!

Als belangrijkste hebben wij ervaren dat Bas netjes en vakkundig zijn werk heeft gedaan. Gewoon aanpakken zonder 'shortcuts'.

Voltastraat 12A

5928PD Venlo-blerick

Over Bas Bosch Dakkapellen en dakwerken

Bas Bosch, de specialist in Dakkapellen. In één dag extra licht én ruimte!