Met een luttele storing in het weekend, naar een project als dit is voor ons een uitstekende ervaring geweest. Vriendelijk met de storing heeft me er toe aangezet in zee te gaan met Electro Meterik voor dit project. Dit alles heeft vertrouwen in Elektro Meterik gegeven. Ik geef bewust 9-10 zeer goed, zodat het bedrijf altijd op verbeterpunten kan en blijft letten.
De aardaansluiting van ons huis moet gecontroleerd worden. Maandagochtend gebeld en maandagmiddag kwam er iemand langs om het te controleren. Gelukkig was alles in orde.
Verstand van zaken
Zou ik iedereen aanbevelen.
Goed!!
Goed en deskundig geholpen
Werken netjes Ze komen alle afspraken na Werken goed door Ruimen alles netjes op Indien nodig altijd contact persoon bereikbaar
Vanaf het eerste telefoontje worden de afspraken nagekomen. Achteraf hebben we qua uren wel teveel afgerekend voor ons gevoel. Er werden meer uren vooraf ingeschat.
Snelle reactie op aanvraag,en het vervolg volgens afspraak werkzaamheden afgerond. Prima tevreden.
Na telefonisch contact met Meterik Elektro is er gelijk iemand komen kijken en alles supersnel in orde gemaakt netjes achtergelaten top werk geleverd ben erg tevreden . Bedankt allemaal voor alles !!!!!
Iedereen aan te bevelen
Communicatie is goed geregeld. Direct contact maakt dat alles soepel verloopt. Plaatsing ook snel en netjes en vakkundig.
alles volgens afspraak
Snelle service, vaklui, meedenkend. Top!
Over de kwaliteit van de installatie en de deskundigheid van de monteurs durf ik niets te zeggen. Ze leken wel kundig, netjes gemaakt dus geen klagen. Nazorg en garantie heb ik (nog) geen gebruik hoeven maken.
Martijn, die ons geholpen heeft, heeft de oorzaak na een half uur gevonden. Heel fijn.
Vooraf een helder gesprek waarin de verschillende soorten panelen werden uitgelegd. Het instaleren verliep vakkundig. Kortom zeer tevreden.
We zijn goed geholpen en hebben nu weer goed zicht door goed licht.
Leuk team gemotiveerde mensen, die alle afspraken correct nakomen
een eerlijk bedrijf met goede vakmensen !
Zeer goed, vakkundig advies
De monteurs werken hard, staan open voor mee denken, hebben niets nodig van ons. Kon ze helaas niet veel aanbieden. Korte lijntjes in contact met bedrijf en komen de afspraken perfect na en komen op afgesproken tijdstippen.
Snelle levering, snelle plaatsing
zeer goede elektriciens die hun vak goed kennen. Altijd leuk om de 2 heren in huis te hebben. Dankjewel ook aan de goede werkvoorbereiding.