Erg snel, goed rapport goed inzichtelijk!

Fijn bedrijf met vakkundig personeel

Het woningkeuren is uitstekend gebeurd!

De man was keurig op tijd, eerst werken daarna een kop je koffie, beleefd, en had verstand van zaken.

Heel goed

Goede communicatie en flexibiliteit. Mooi eindrapport

Soepele afhandeling, fijne communicatie

Het regelen van de keuring ging erg snel en gemakkelijk. Ik had nog wat vragen van te voren en die werden snel en duidelijk beantwoord De meneer die de keuring deed was alleen 20 minuten te laat zonder enig bericht of excuses bij aankomst, dat was het enige nadeel.

Vlotheid en Kunde

Super! een aanrader.

Erg tevreden. Snelle reactie en vriendelijke mensen

Zie bovenstaande,zou ze gelijk weer vragen mocht dat nodig zijn.

professionele service

Zeer tevreden over de service. De keuring kon snel ingepland worden, tijdens de keuring is er duidelijk aangegeven wat de staat van het huis is, heel nauwkeurig beoordeeld en de rapportage na 2 werkdagen ontvangen.

Zeer vakkundig

Zeer snelle reactie op mijn aanvraag en bevestiging van de afspraak. Er is een zeer kundige adviseur langs geweest die dingen in normale taal uitlegt. Rapport hadden we de volgende dag, echt heel fijn!

Plesmanstraat 60 A

3905KZ Veenendaal

Over Woningkeuren.nl

Woning laten Keuren, voor keuringen zonder gedoe. U kunt bij ons terecht voor NEN 2580 meetrapporten, energielabels en energie advies. Altijd binnen 1 week en in héél Nederland.