uitstekend

Zeer goede correcte chauffeur Beni

Ik heb geen verbeterpunten.

Alles goed en op tijd verlopen. Goede communicatie met de chauffeur via whatsapp. En de chauffeur heeft goed gereden. Ik heb in het verleden al meerdere keren gebruik gemaakt Taxi Gigant, zowel van en naar Schiphol.

zeer goed service

Beide ritten van en naar de luchthaven in Rotterdam zeer goed verlopen, chauffeur prima op tijd op locatie en comfortabel vervoer. Wij gaan zeker vaker gebruik van maken van de diensten!

Zeer punctueel en behulpzaam

Zie de informatieregel hierboven.

Rustige chauffeur, netjes gereden.

We voelde ons ontspannen tijdens de rit.

Super fijne chauffeur!

Super aardige chauffeur en fijne auto!!!!

Ze zijn altijd op tijd en rijd netjes rustig

Fijne service, taxi mooi op tijd, duidelijke communicatie met de chauffeur ...... zeker een aanrader

Heel goed

Midden in de nacht geregeld Perfect

Keurig op tijd

Service is prima, chauffeurs vriendelijk en zijn op tijd.

Mooi op tijd, fijn gereden

Al vaak ingezet. Altijd op tijd, vriendelijk en niet te duur

Ritten van en naar Schiphol die buiten OV tijden vallen reinig altijd met de TaxiGigant uit Oudewater. Prima bedrijf. Stipt op tijd, prettige chauffeurs en niet te duur. Aanrader!

Houden zich aan de afspraak

Zie hierboven

top

altijd op tijd

Altijd stipt op tijd!

Altijd stipt op tijd, goede prijs kwaliteit verhouding

Fijn en goed te regelen Chauffeur laat op Schiphol weten welke auto hij rijdt. Nog een klein mini puntje als je thuis opgehaald wordt zou het ook fijn zijn als je een berichtje krijgt van ik ben tijd bij jullie. Dat gaat nog steeds goed hoor. Dit jaar best veel gebruik van gemaakt

Zeer op tijd en een rustige chauffeur

Nette accurate vriendelijke chauffeur, precies op tijd opgehaald

Perfecte service

De rit was prettig

Het was een prettige rit, vriendelijke man.

Was een fijne ervaring

Was leuk een fijne ervaring. Op tijd en chauffeur was vriendelijk

Een echte aanrader

De chauffeurs zijn altijd op tijd en buitengewoon behulpzaam en vriendelijk. Hun rijstijl is correct en efficiënt.De auto's en busjes zijn ruim en comfortabel. Kortom: een klasse bedrijf.

Stipt!

Uitstekende service altijd en netjes op tijd. Maak altijd gebruik van de airport service.

Super op tijd geen klachten

Super ales dik op tijd en volgens plan

Goed bedrijf

De taxigigant is een heel fijn bedrijf. Aardige chauffeur. Hij was keurig op tijd beide keren. We gaan dit de volgende keer exact weer zo doen. Taxigigant is echt een aanrader. We waren super tevreden.

Prima service, duidelijke afspraken en punctueel!

Fijne service, goed bereikbaar, heldere communicatie en afspraken! Boeking bevestigd via mail en ze belden een paar dagen voor vertrek om te controleren of de boeking klopte. Taxichauffeur was punctueel, vriendelijk.

Tappersheul 2

3421TM Oudewater