Zeer plezierige ervaring

Het contact met de mensen van Goforsunpower verliep vanaf het eerste moment plezierig. Snelle, persoonlijke communicatie via e-mail, met steeds dezelfde persoon. Maar ook bij het inmeten en monteren van de panelen viel ons het plezier en vriendelijkheid van de mensen op. Daarnaast werd de zolder na plaatsing netjes achtergelaten. Prijs voor de zonnepanelen was heel schappelijk, betalen hoefde pas achteraf en een wijziging in de wensen was geen probleem. Dus een fijn bedrijf!

Op alle gebieden heb ik prima ervaringen met Goforsunpower. Met het kantoor w.b. voorlichting, offerte, communicatie. En ook heel tevreden over de levering en montage. Aardig, behulpzaam en efficiënt.

prima bedrijf

COnform alle afspraken dde instalatie snel geleverd, prima instalatieteam. Aanbevelingswaardig voor nieuwe klanten.

Kan niet beter!

Telefonisch kontakt was heel prettig. Alles werd duidelijk uitgelegd, offerte was er snel. Ik was al erg snel aan de beurt, dus dat was een meevaller. Vooraf is iemand langs geweest om de situatie op te nemen. Op de afgesproken datum en tijdstip zijn de zonnepanelen geplaatst én een nieuwe meterkast. De klus was snel geklaard en ook dit kontakt net de monteurs verliep heel prettig. Ik ben heel tevreden. Het wachten is nu op de zon!

Compleet advies en prima uitgevoerd!

Veel kennis bij de adviseur, heldere offerte en afspraken worden nagekomen. Installatie door kundige monteurs

Zeer prettig bedrijf met net en kundig personeel

Adequate reactie op offerte aanvraag en vragen, goede installatie, net personeel. Kortom zeer tevreden.

Fijne, snelle contacten, zowel telefonisch als per mail

Energyra, de Nederlandse producent van zonnepanelen, heeft mij doorverwezen naar Goforsunpower als deskundig, betrouwbaar installateur. Van de eerste aanvraag om informatie, offerte, opmeten van het dak tot uiteindelijke plaatsing, heeft Goforsunpower dit helemaal waargemaakt. En het blijft mensenwerk, komt er een klein kinkje in de kabel voor, dan wordt daarvoor verontschuldigd en meteen rechtgezet. Ik ben heel tevreden!

Top team! Zoals het hoort.

Na een aantal leveranciers gesproken te hebben over het plaatsen van zonnepanelen kwam Goforsunpower naar boven als een bedrijf met duidelijke communicatie en een goede prijs. Na het inmeten wisten het zeker. Een bedrijf met de juiste mensen en de juiste instelling. Duidelijk en keurig werd er gewerkt. Heb al een paar vrienden doorgestuurd aangezien het gewoon een goed bedrijf is.

Alles volgens afspraak!

Bekwaam en betrouwbaar

Ik heb mij helemaal verdiept in de wereld van de zonnepanelen: de materialen en de fabrieken in China. Hoe meer ik wist, hoe meer ik vond dat het een cowboy markt is. Met een wensenlijstje in mijn hand de markt op gegaan om hier een betrouwbaar bedrijf bij te zoeken. Uiteindelijk uitgekomen bij het familiebedrijf in Rhenen. Nadat ik Amber had gesproken, wist ik: hier zit ik goed. Erik heeft hier een dakschouw gedaan en luisterde goed naar de wensen. Vorige week zijn de SolarWatt panelen geplaatst (uit Duitsland!): de elektriciteit is netjes verzorgd en de panelen lagen met 4 uurtjes al op het dak. Alles werkt goed en ik ben zeer tevreden.

Netjes, vriendelijk en op afspraak

Heel goed! Daarom is dit de 2e keer dat er een installatie door jullie bij ons heeft plaatsgevonden.

Prima volgens afspraak

Alles netjes volgens afspraak snel geïnstalleerd…… Aardig personeel.

Vakkundig en zeer netjes uitgevoerd

Goforsunpower geeft je het voordeel van direct zakendoen met de partij die het uitvoert en niet een (onnodig duur) platform die alles weer uitbesteedt! Alles netjes geïnstalleerd, plaatsen van de kabels en boren door de daken vooraf goed doorgenomen en is keurig afgewerkt. Bij oplevering goede uitleg met handige app. Kortom , een zeer tevreden klant!

Zeer tevreden met Goforsunpower.

Zeer aangenaam, vriendelijk en vakkundig personeel. Binnen 4 uur alles gemonteerd en leverden de panelen al stroom.

Zeer deskundig, efficiënt werkend en uiterst betrouwbaar installatiebedrijf

Vanaf het eerste oriënterend contact tot en met de oplevering van de zonnepanelen maakt Goforsunpower een heel deskundige indruk met een hoog servicelevel. Hun communicatie is snel en inhoudelijk; staan altijd open voor verdere vragen. De toegepaste materialen zijn van hoge Europese kwaliteit. De installatiewerkzaamheden worden uitgevoerd door zeer ervaren, deskundige, vriendelijke en beleefde monteurs die geen rommel achterlaten op de werkplek. Kortom, de prijs-/kwaliteitsverhouding is optimaal. Daarom kan ik dit bedrijf van harte aanbevelen als u overweegt om zonnepanelen aan te schaffen.

Goede en snelle communicatie en installatie

Prima bedrijf. Vragen worden snel en duidelijk beantwoord. Installateurs waren heel vriendelijk en netjes.

Goed geregeld!

Keurige en vriendelijke monteurs, erg tevreden. Ga zo door !!

Deskundig, vriendelijk en communicatief vaardig

Via een kennis ben ik aan dit bedrijf gekomen want er zijn zoveel aanbieders dat je niet weet waar je moet beginnen. Vanaf het begin had ik een goed gevoel bij dit bedrijf en dit is niet gelogenstraft. Je wordt vanaf het begin gewoon goed geholpen en bij vragen c.q. problemen is geen moeite teveel. Gewoon een betrouwbaar bedrijf. Zo zie je maar dat mond-tot-mondreclame toch het belangrijkste is.

Kundig advies, correcte opname, complete offerte en en nette installatie.. prima bedrijf.

Goede communicatie in offerte traject en de installatie ploeg heeft precies zoals afgesproken gewerkt. Aanrader !

Van voor tot achter geregeld je weet waar je aan toe bent.

Je krijgt een prijs en dat is het geen verrassing achteraf .Alles is geregeld. Een jong dynamisch team die weet van aanpakken en de beste kwaliteit materialen met 25 jaar garantie in een woord TOP.

Perfecte goede en snelle levering

Prima geholpen door Amber en haar team. Vrolijke en kundige installateurs.

Goede ervaring

Prettige mensen, zowel op kantoor als de installateurs. Doen ook niet moeilijk om gelijk de pannen even te inspecteren en eventueel goed te leggen of vervangen waar nodig (mits je reserve hebt liggen natuurlijk). Laten de boel ook keurig achter. En natuurlijk blij met de app waarop je ziet wat de panelen, zelfs in de winter, opbrengen.

Vakkundig en professioneel

Zeer tevreden over het proces van eerste contact tot offerte tot de uiteindelijke plaatsing. Nu maar hopen op veel zonneschijn

Uitstekende service, vriendelijk en deskundig

Goforsunpower heeft voor ons uitstekend werk geleverd. In het offerte traject werd ik zeer vriendelijk geholpen. Medewerkers kwamen langs voor om de mogelijkheden te bekijken voor plaatsing van de panelen en het kabeltraject binnen. Dit leidde tot vrijblijvende offerte. Toen we vervolgens de zonnepanelen geplaatst kregen, werd er netjes gewerkt en was en waren de medewerkers van Goforsunpower bijzonder vriendelijk en netjes. Alles is geplaatst volgens afspraakOok kregen we prima uitleg over hoe alles werkt.

Heel net personeel en alles volgens afspraak

Vanaf offerte aanvraag tot en met plaatsing zeer netjes geholpen.

Utrechtsestraatweg 206 206A

3911TX Rhenen

Over Goforsunpower

Goforsunpower is specialist op het gebied van installatie en onderhoud van zonne-energie voor uw woning of bedrijfspand. U kunt zich bij ons vrijblijvend laten adviseren over onder andere zonnepanelen, laadpalen en warmtepompen. Wij beantwoorden al uw vragen en kijken samen naar wat het beste bij uw situatie en wensen past. Dit kan zowel in onze showroom, als bij u thuis. U kunt zich aansluiten bij de miljoenen huishoudens die wereldwijd al profiteren van zonnepanelen, om zo uw eigen energie duurzaam op te wekken en uw energierekening flink te verlagen. Wij leveren, installeren en onderhouden de zonnepanelen voor zowel particulieren als bedrijven, overheidsinstellingen en vereniging van eigenaars. Bent u nieuwsgierig geworden, twijfelt u of heeft u vragen? Kom naar onze showroom in Rhenen. Hier kunnen wij u vrijblijvend persoonlijk advies geven en waar gewenst een offerte voor u uitbrengen. Goforsunpower B.V. is een onderdeel van Kerkhof Technische Installaties B.V. welke al meer dan 30 jaar ervaring heeft in de installatietechniek.