Recruiters hebben heel veel moeite voor me gedaan.

Ik ben via LinkedIn gecontracteerd door Stan Visser. En ik moet zegge dat ze echt heel veel moeite voor me hebben gedaan. Heel veel respect voor deze mensen.

Geweldig.!

In contact gekomen met Miel koolen voor het zoeken van werk. 2 weken later heb ik getekend. Super goede communicatie van hun kant uit. Ze zijn zeer gefocused op het zoeken van een perfecte baan ! Harstikke bedankt jullie allemaal ! Ik raad iedereen aan als je werk zoekt of wil switchen hun te benaderen.

• Openheid

Heel goede ondersteuning in veel opzichten.

Voor onenine recruitment in veel aspecten gewoon een professionele en directe aanpak. Heel betrokken en de begeleiding is soepel en gemoedelijk.

Zeer positief

Ben via LinkedIn zeer vriendelijk door Onenine benaderd. Goede en prettige communicatie en no nonsense aanpak. Uiteindelijk een andere keus gemaakt, echter is Onenine zeker aan te bevelen.

• Kennis van de markt
  • Begeleiding in sollicitatieprocedure N.v.t.
  • Openheid

Zorgt voor een uitdagende baan

Binnen een zeer korte tijd heb ik een nieuwe baan gekregen wat aansluit op de vaardigheden die ik heb. Ook het contact is persoonlijk wat heel erg fijn is.

Prettig en soepel!

Fijne jongens, goed contact en een soepele begeleiding!

• Openheid

Geweldig bedrijf met veel kennis.

Ik ben zeer tevreden over het bedrijf en het personeel! Ze staan echt voor hun mensen en niets is teveel! Ga zo door mannen!

Geweldig goed

Beste, Rens broods geweldig persoon en helpt de mensen graag gewoon een en al top!

Er is geen betere

Zeer ervaren groep. Ruim netwerk van contacten. Fijne persoonlijke benadering Top

• Openheid

Duidelijk,Behulpzaam en zeer goede begeleiding.

Goeie begeleiding van begin tot werk.

• Openheid

Fijn bureau dat je helpt en gericht zoekt

Onenine heeft mij geholpen aan een baan bij een bedrijf waar ik verder kan groeien. Ze hebben heel gericht gezocht en me alleen die opties voorgelegd die echt pasten bij wat ik zocht. Ze hebben me goed geholpen in de zoektocht en hebben me goed op de hoogte gehouden. Ook goede informatie meegekregen voor de gesprekken en uiteindelijk een goede keuze met me gemaakt. Bedankt voor de hulp mannen!

• Openheid

Goed contact en de beste baan

Ik heb prettig samengewerkt. Robin van Onenine heeft voor mij een top baan geregeld, hij had iets dat mij helemaal triggerde om over te stappen. Ook het contact tijdens de detachering bij Onenine was erg prettig met veel aandacht voor de persoon, zoals mijn verjaardag. Succes verder met jullie groei.

Fijne begeleiding tijdens detachering

Prettige werkgever. Hebben de goede baan voor me gevonden en goed begeleid in de detachering. Ook een opleiding kunnen starten welke Onenine deels heeft betaald. Bedankt.

Goede ervaring

Het contact via LinkedIn was goed. En Tot vedere afpraken dat ging soepel met resultaat tot nieuwe werk plek.

• Openheid

rens heeft me snel aan het werk gekregen steeds top!

Heel vriendelijk en persoonlijk

Ik werd super behandeld en kon met al mijn vragen terecht. Ik voelde me er heel erg vertrouwd

• Openheid

Betrokken mensen die zich inzetten voor hun medewerkers

Ik heb heel prettig gewerkt via Onenine. Hoewel de gemiddelde medewerker bij onenine niet voor jaren bij ze blijft, spannen ze zich toch optimaal voor je in. De omgang met mijn begeleider verliep soepel en informeel. Ik hoop natuurlijk dat ik nog veertig jaar bij mijn huidige baas blijf werken, maar mocht het anders lopen, zou ik zeker nog een keer bij onenine gaan kijken!

Beekstraat 54

6001GJ Weert

Over Onenine

Onenine is een jong bedrijf met ervaring in technische detachering. We helpen jou graag aan een technisch project of toekomstbestendige baan die perfect bij je past. Wij geloven namelijk dat mensen het verschil maken, ook binnen ons eigen team. Onze consultants kennen daarom niet alleen de markt en de mogelijkheden, zij vinden het nog belangrijker om jou beter te leren kennen. Wij geloven er namelijk in dat elk mens unieke capaciteiten en waardevolle talenten bezit. Door deze optimaal te benutten kan iedereen zijn persoonlijke doelen bereiken. Sta je aan de start van je carrière, ben je op zoek naar jouw volgende stap, of gooi je het roer volledig om? Wij gaan samen met jou aan de slag om de baan te vinden die perfect bij je past.