Super vriendelijk, snel en heel duidelijk. Vooral het korte lijntje wat je hebt is fijn weet gelijk waar je aan toe bent
Geweldige service. Heel geduldig en altijd persoonlijk contact. Geen vraag is te veel of te gek voor deze heren. Super tevreden. Hierna weet ik weer waar ik moet zijn
Uitstekende adequate begeleiding, duidelijk en helder communiceren, prima klantcontact en uitstekende service Complimenten
Dank je wel Peter voor deze mooie review. Wordt erg gewaardeerd. Ik wens jullie ontzettend veel plezier met de Volkswagen Transporter 2.0 TDI. Wilt u, net zoals Peter, een mooie Volkswagen Transporter 2.0 TDI of andere bedrijfswagen leasen? Ga dan naar https://financialleaseconcurrent.nl en vraag vrijblijvend een voordelige leaseofferte aan. Financial lease Concurrent begroet u graag als klant!
Korte lijntjes veel via de app gewoon top geregeld
Peter, super bedankt voor deze mooie review. Wordt erg gewaardeerd. Ik wens je ontzettend veel plezier met de Jeep Grand Cherokee. Wilt u, net zoals Peter, een mooie Jeep Grand-Cherokee of een andere auto leasen? Ga dan naar https://financialleaseconcurrent.nl en vraag vrijblijvend een leaseofferte aan. Financial Lease Concurrent begroet u graag als klant!
Top bedrijf!
Ahmet, super bedankt voor deze mooie review. Wordt erg gewaardeerd. Ik wens je nogmaals veel plezier met de Volkswagen Polo. Wilt u, net zoals Ahmet, een mooie Volkswagen Polo of andere auto leasen? Ga dan naar https://financialleaseconcurrent.nl en vraag vrijblijvend een leaseofferte aan. Financial Lease Concurrent begroet u graag als klant!
Meer dan perfecte service Echt een geweldig vriendelijk bedrijf
Willlem, super bedankt voor deze ontzettend mooie review. Nogmaals veel plezier gewenst met de BMW X5. Wilt u, net als Willem, een mooie BMW X5 of een andere auto leasen? Ga dan naar https://financialleaseconcurrent.nl en vraag vrijblijvend een leaseofferte aan. Financial Lease Concurrent begroet u graag als klant!
super fijne en oprechte communicatie en advies-voelde vanaf het eerste contact goed en betrouwbaar- durf iedereen door te verwijzen en zal in de toekomst zeker weer gebruik maken van hun diensten-topper!!
Bedankt Martijn voor deze mooie beoordeling. Wordt erg gewaardeerd. Wilt u, net zoals Martijn, een mooie Mercedes Benz Vito of andere mooie bedrijfswagen leasen? Ga naar https://financialleaseconcurrent.nl en vraag een leaseofferte aan. Financial Lease Concurrent begroet u graag als klant
Heel goed geholpen door Ronald en Annelotte en altijd gelijk antwoord als je ergens mee zat, dingen kunnen altijd gebeuren maar belangrijk is hoe hé hier mee om gaat. In het begin wat onduidelijk over hoe alles werkte maar uiteindelijk echt zeer tevreden
Eddy, bedankt voor de mooie beoordeling over Financial Lease Concurrent. Deze beoordeling wordt erg gewaardeerd. Wil jij, net zoals Eddy, een mooie Mercedes-Benz A-Klasse of andere auto leasen? Ga naar https://financialleaseconcurrent.nl en vraag vrijblijvend een leaseofferte aan. Financial Lease Concurrent begroet u graag als klant.
Super fijne ervaring! Goede en snelle communicatie zelfs 's avonds of in het weekend staan ze voor je klaar! Persoonlijk zou ik het iedereen aanraden om hier een bedrijfswagen te leasen! Nogmaals bedankt, ik ben erg blij mee!
Super bedankt voor deze mooie review Gerritjan! Wordt erg gewaardeerd. Nogmaals bedankt!
Na afwijzing ivm ziektewet toch even doorbijten en toch alles geregeld. Alles goed geregeld. Tot de volgende keer.
Super bedankt Fred voor deze mooie review. Wordt erg gewaardeerd. Bedankt voor het prettig zaken doen!
Super geregeld, duidelijk en snel
Super fijn bedrijf Eerlijk en heel fijn in de omgang Alles snel en keurig geregeld van begin tot eind Gewoon superrrrr
Ronald is zeer vriendelijke en behulpzaam!
Super bedankt voor de mooie review Abdel! Erg gewaardeerd.
Dit is mijn eerste financial lease en Ronald heeft al mijn vragen snel en naar alle tevredenheid beantwoord, waardoor ik binnen 1 week mijn nieuwe auto kan ophalen. Nu op weg met mijn nieuwe auto. Superbedankt voor alle service! Ik zal in de toekomst zeker weer gebruik maken van jullie diensten.
Claire: Veel plezier met de auto en vele veilige kilometers gewenst! Nogmaals bedankt
Wat een top bedrijf. Alles snel en correct heregeld
Beste Ronald Jij krijgt van mij een dikke 10 voor de goede service en vriendelijkheid .
Prettige betrokken adviseur. Fijn zaken doen.
Ik zat even na te denken over het halen van een nieuwe auto, maar bleef het maar voor me uitschuiven. Teveel gedoe waar ik geen zin in had. Maar na financial lease online gevonden te hebben ging het snel. Ik zag de auto die ik graag zou willen, mailde Ronald. En ging het balletje rollen. Binnen no-time was er een offerte opgemaakt, was ik bij het autobedrijf waar de auto stond langs geweest en had ik een nieuwe auto. Ronald is direct en helder in zijn communicatie iets wat ik erg prettig vind. Hij probeert je niets “aan te smeren”, maar laat de beslissingen aan jou. Een erg verfrissende manier van werken. Bij een nieuwe auto doe ik graag weer zaken met hem.
Ronald is professioneel, kundig en prettig in de omgang. Eindresultaat is een passende leaseoplossing voor ons bedrijf tegen goede voorwaarden waarbij de goede communicatie en probleemoplossend vermogen eruit springen.
Heel erg goed geholpen door Raymond en stap voor stap begeleid met duidelijk en snelle antwoord op al mijn vragen!
In alles is mijn verwachting overtroffen...op feiten gewezen die ik nog niet wist..verder alle afspraken nagekomen..
Zeer prettige en snelle benadering via de Whatsapp. Ik werd heel het traject op de hoogte gehouden. Het leasecontract was al akkoord en getekend, voor ik de andere offertes binnen kreeg.
Zonder twijfel de beste hulp en adviezen gekregen van Ronald, deze zaak weet wat Service is 24/7 geen vraag of app is te veel en we hadden er wat:). Tot de laatste seconde persoonlijk contact, en zoals we hier in het zuiden zeggen een grote sjapoo voor Ronald en zijn dienstverlening. Wij zullen Ronald dan in de toekomst ook ten zeerste aanraden bij collega's en kennissen.
Prima samen werking alles werd ook snel geregeld
Zandbreeeweg 10 A
7577BZ Oldenzaal
Financial Lease Concurrent is een onafhankelijk financieel dienstverlener en behandelt o.a. de lease-aanvragen van de volgende sites: 1. Financial Lease Concurrent 2. Occasion Lease Zonder Cijfers 3. ZZP Lease 4. Bedrijfswagen Lease Outlet 5. Credit4You 6. Het Financieringshuis 7. Huurkoop Offerte 8. Goedkoopste Financial Lease 9. Goedkoopste Occasion Lease U profiteert bij Financial Lease Concurrent direct van de laagste rentetarieven en beste voorwaarden. Boetevrij aflossen is gewoon mogelijk bij Financial Lease Concurrent! Particuliere klant Heeft u een vraag over het financieren van een occasion? Neem contact met ons op! Vragen Bel ons op nummer 0541 571 690 of stuur een e-mail naar [email protected].