Heel goed!!

Vlot geregeld. Fijn om mee zaken te doen. Top!!

Top bedrijf en super snelle afwikkeling.

Beste Ronald weer bedankt voor het meedenken en het snelle handelen. Dit is de 4de via jou. Tot de volgende

Dienstverlening is snel en professioneel!

Uitstekende communicatie met steeds dezelfde persoon, die met alles op de hoogte is. Afhandeling is professioneel. NA afronding bedankten zijn voor de prettige samenwerking en dat was zeker wederzijds!

Top service, snelle afhandeling

Dit was mijn eerste ervaring bij Financial Lease Concurrent. Moet eerlijk toegeven dat ik super tevreden was. Zij hebben een goed imago achter gelaten bij mij. Dossier is zeer snel opgepakt. Er werd snel gereageerd op berichten en mails. Ook hebben zij scherpe tarieven kunnen aanbieden. Dank nogmaals!

Super service!

Super flexibel en bereid om mee te denken. Zelfs in de avond uren bereikbaar en doet zijn best om de financiering in orde te maken.

Zeer prettige ervaring

Kennis, kunde , scherp tarief en no nonsense. Top!

Geweldige service!!!

Heb een geweldige ervaring met Financial Lease Concurrent! Ronald Damhuis je hebt mij zeer goed geholpen en mij het hele proces begeleid! Bedankt!

Top kontakt

kort zakelijk, maar ook op een manier van gezellig

Goede service!

Financial Lease Concurrent is een echte aanrader! We zijn tevreden over hun service. We werden geholpen. Ze is erg meewerkend en snel. Ook als we door pech een ander contract nodig hadden of het contract zoek leek te zijn door de post. Vooral door haar oprechte vriendelijkheid maakte het contact erg aangenaam!

Top geregeld

Tweede auto gekocht via Ronald. Wederom top geregeld. Snel en efficient...Kan het iedereen aanraden..

Zeer positief over de service!

Een service om U tegen te zeggen, zonder te overdrijven. Ronald denkt mee, regelt alles bizar snel en goed. Daarnaast zeer prettig in de omgang. Aanrader!

Ontzettend fijne samenwerking!

Het contact was zeer persoonlijk en correct! De mensen van financial lease concurrent dachten mee met mijn persoonlijke wensen! Aanrader voor iedereen.

Erg behulpzaam en duidelijk!

voor een financiering contact opgenomen met het financieringshuis. In eerste instantie was een PL onmogelijk, maar toen het bleek dat het om een auto ging, waren er wel mogelijkheden. Heel erg goed te woord gestaan en een snelle afhandeling. Heel fijn om te weten waar je aan toe bent!

Echt gewoon geweldig persoonlijk en snel !!!!!

Ik ben gewoon echt helemaal geweldig geholpen en geadviseerd door Ronald!! Echt super dat hij binnen 24 alles geregeld had en ik gewoon binnen die 24 uur ook met mn nwe auto op pad kon!!! Echt n super ervaring!! Ronald bedankt!!!

Top servicee

Uitstekend geholpen door Annelotte Goed en uitstekend advies zelfs in der vrije tijd werkte of regelde ze nog dingen voor me klasse! Die mag blijven haha :)

Fantastisch

Wij zijn heel prettig geholpen. Geen vraag of telefoontje was teveel.

Snel, duidelijk en goed geregeld

Mijn ervaring is zeer goed. Fijn contact gehad met Ronald. Alles was zeer snel geregeld en de communicatie was erg duidelijk. Bedankt!

Goed geholpen en fijn contact.

Contact is fijn verlopen, ik werd altijd geholpen als ik een vraag had.

Super!

Op zoek naar een lease maatschappij voor een gebruikte auto ben ik terecht gekomen bij occasionleasezondercijfers.nl. Uit de voorraad een auto geselecteerd, de looptijd, slottermijn ed en binnen 1 dag was de aanvraag goedgekeurd. Uiteindelijk heb ik een andere auto gevonden, ook dat was geen enkel probleem. De auto heb ik op 2 juli gekocht en op 16 juli afgehaald bij de dealer. De "papieren" afwikkeling ging erg gemakkelijk en letterlijk alles is digitaal/online afgewikkeld. Voor een kleine zelfstandige ondernemer een perfecte oplossing en sinds 16 juli heb ik een mooie auto met de hulp van Ronald. In een woord: Top!

No nonsens en enorm servicegericht, gewoonweg top!

Vanaf het eerste contact al een fantastisch gevoel gehad over dit bedrijf. Snel, eerlijk, persoonlijk en direct, exact het contact waar ik van houd. Via WhatsApp en telefonisch regelmatig contact met Ronald gehad. Hij heeft mij veel gesteund en geholpen waar de garage soms steekjes liet vallen. Uiteindelijk heel snel geregeld en totaal geen klachten over dit bedrijf. Ronald, blijf zo servicegericht en blijf vooral jezelf, jouw manier van communiceren en werken zorgt er voor dat ik iedereen aan zal raden om via jou een lease aan te gaan! Nogmaals dank voor alles!

Klantvriendelijk. Ze nemen alle tijd voor uitleg en vragen.

Vriendelijke snelle service

Goed en snel geregeld. Vlotte gesprekken en duidelijke uitleg bij vragen. Binnen 1 week mijn auto. Zeer tevreden!

Top service

Alles wordt geregeld en denken met.je.mee echt een aanrader top service

Topper !

Super personeel , snelle reactie ! Fantastisch, bedankt voor alles .

Fantastische service

Ronald heeft ons super geholpen. Erg vriendelijk en heeft alles geregeld!

Zandbreeeweg 10 A

7577BZ Oldenzaal

Over Financial Lease Concurrent

Financial Lease Concurrent is een onafhankelijk financieel dienstverlener en behandelt o.a. de lease-aanvragen van de volgende sites: 1. Financial Lease Concurrent 2. Occasion Lease Zonder Cijfers 3. ZZP Lease 4. Bedrijfswagen Lease Outlet 5. Credit4You 6. Het Financieringshuis 7. Huurkoop Offerte 8. Goedkoopste Financial Lease 9. Goedkoopste Occasion Lease U profiteert bij Financial Lease Concurrent direct van de laagste rentetarieven en beste voorwaarden. Boetevrij aflossen is gewoon mogelijk bij Financial Lease Concurrent! Particuliere klant Heeft u een vraag over het financieren van een occasion? Neem contact met ons op! Vragen Bel ons op nummer 0541 571 690 of stuur een e-mail naar [email protected].