Deskundig en betrouwbaar,je hoeft op geen enkele wijze angst te hebben om je hier te laten behandele

Zie bovenstaande!

Mijn ervaring met Laugeman is goed ik kom er al vanaf 1999.

Gewoon Okay

Netjes vriendelijk en geruststellend behandeld bij tandarts en mondhygiënist.

Positief en vakkundig

Goede tandarts

Prima kwaliteit

Tandarts heeft werkelijk een prima resultaat behaald met mijn tanden

Altijd tevreden en geholpen

Top tandartsenpraktijk

Normaal gesproken is men nooit enthousiast over zijn/haar tandarts, want niemand gaat graag naar de tandarts. Maar ik zeg toch: dit is een praktijk met kundige mensen en zeker niet onbelangrijk... ze zijn allemaal heel erg sociaal. Ik denk dat er veel praktijken zijn die hier eens in de leer kunnen.

Professionals

Geen onduidelijkheid

Ik ben in het algemeen tevreden

Goede planning en opvolging voor tandarts en mondhygieniste.

Ik ben tevreden.

Ik ben tevreden er wordt meegedacht. Er zijn altijd punten ter verbetering maar dat is in iedere organisatie.

Tandheelkundig goed, qua afspraken niet al te best

Tegen het einde van behandeling voor implantaat komt er opeens € 250,- bovenop een afgegeven begroting. Is 25 %. Na taai overleg enigzins tegemoet gekomen.

Correcte behandeling volgens afspraak en geen wachttijd.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk !

Ben al jaren klant bij Laugeman. Wat betreft de mondhygiëniste ben ik erg goed te spreken. Het enige minpunt wat betreffende de tandarts was dat ik steeds een andere tandarts had. En dat vond ik niet prettig. Momenteel is het rustig met de wisselingen.

Mijn ervaring in de praktijk is goed.

Fijn contact met de medewerkers, altijd in voor een praatje, goede adviezen en er wordt goed meegedacht als er iets de kop opsteekt. Men luistert ook goed. Fijne bejegening.

Afspraak vervallen

Afspraak vervallen

Niet klantgericht

Afspraak wordt niet nagekomen. Na opmerking hierover komt men met nietszeggend smoesje.

Niet heel goed

Dat ik elk jaar een andere tandarts heb

Tandtechnisch , professioneel.

Tandtechnisch gezien prima, duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. Ze heeft maar 1 punt over het hoofd gezien en dat is om me te informeren over de kosten van de behandeling. Ben ik op voorhand ook niet over geïnformeerd. Viel wel enigszins koud op mijn dak zo'n hoge rekening.

Simona is een fijne tandarts

Simona is een hele vrolijke tandarts die echt meedenkt. Een aanwinst voor de praktijk

Goed advies en behandeling

Goed advies en behandeling

Een kwalitatief goede tandarts

Ik kom daar al mijn hele leven. Altijd alles netjes in orde daar.

De medewerkers van receptice tot tandarts lief, ardig en professional. De plaats ook schoon altijd.

Mijn ervaring is super ik heb nooit geen problem met medewerkers. Als ik heb afspraak het is meeteen of niet lang duur wachten. De receptice altijd mail naar me voor afspraak niet te vergeten sturen. Deze maak mij optijd voor mij afspraak.

Prettige persoonlijke benadering met prima technische tandzorg

Ondertussen pakweg 35 jaar verbonden aan de praktijk met nogsteeds "schrik" voor de behandelingen. Maar steeds vertrek ik met de gedachte dat er geen groter leed is dan het leed dat je vreest. Ja dus geen held maar wel een tevreden klant.