Professional en erg vriendelijk

Een uitstekende ervaring met een vakkundige taxateur die ruim de tijd neemt om een goed beeld te krijgen

Neemt een hoop zorgen uit handen

Als je net als ik maar heel af en toe een auto importeert is dit het juiste adres om alles soepel te laten verlopen Een aanrader !!!!!!!

Goede, snelle professionele service

Snel een afspraak gemaakt, duidelijke instructies gekregen over hoe en wat. De taxatie van mijn oldtimer werd uitgevoerd en dezelfde dag het rapport ontvangen. Niets anders dan een snelle, professionele service. Top

Snel en uitgebreid!

Mijn oldtimer gaat de winterstalling op. Direct Taxatie heeft hem uitgebreid getaxeerd en kreeg het erg snel binnen!

Eerlijke taxatie op mijn auto

Vriendelijk en correct. De taxatie werd heel vlot na de aanvraag uitgevoerd en het rapport had ik met een paar dagen al in huis. Super bedankt!

Geweldige snelle en behulpzame service

Zeer vriendelijk, snel en accuraat geholpen met de taxatie voor BPM aangifte. Dit heeft ons een flinke besparing opgeleverd! Dankjewel voor de goede service.

Zeer snelle zeer precieze zorgvuldige taxatir

Zeer prettig in contact Zeer snelle afspraak Binnen 1 dag afhandeling van gehele rapport Service aan huis

Ik heb de taxatie van mijn oldtimer als zeer professioneel ervaren.

Bryan van Direct Taxatie heeft mijn oldtimer uitvoering beoordeeld. Veel foto's gemaakt, veel vragen gesteld. Hij was erg geïnteresseerd in de historie van de auto, inclusief alle documentatie die ik beschikbaar heb. Ik heb (veel sneller dan verwacht!) een mooi, uitgebreid en goed onderbouwd taxatie rapport gekregen.

Snelle en correcte afhandeling van mijn schadecalculatie

Zeer positief in communicatie, snel afspraak kunnen maken en de volgende dag al een uitgebreid rapport binnen!helemaal top

Snel advies

Snel advies en denkt goed mee.

Zeer kundige expertise.

De taxateur weet precies waar hij naar moet kijken, zonder dat wij hem ook maar iets hebben gezegd hebben over de camper. Dikke voldoende.

Snel en een goed uitgebreid rapport.

Snel en een goed uitgebreid rapport.

Snel en goed geregeld!

Prima!

Goede en snelle service gecombineerd met parate kennis en oog voor detail. Keurig taxatierapport ontvangen!

Is goed

I

Goede service!

Goede service, bedankt

Super snel en netjes afgehandeld.

Goede en duidelijke communicatie. Afspraak verliep heel netjes en binnen een paar dagen hadden we het rapport netjes aangeleverd gekregen.

Snelle nette service

Snelle nette service en rapport snel binnen! Vriendelijk personeel!

goede service, snel het rapport binnen, aardige mensen

goede service. vriendelijke man snel rapport binnen zeer goede kwaliteit

Uitgebreid onderzoek en duidelijke beschrijving en foto’s.

snelle service, deskundig, rapport van prima kwaliteit

snelle service, deskundig, prima kwaliteit rapport.

Snel getaxeerd

Makkelijk contact en snel getaxeerd

Geweldige service en zeer goede kennis van zaken!!

Bryan is een praktische persoon , zeer goed op de hoogte van de wet en regelgeving, reageert zeer adequaat!! Hij heeft mij perfect bijgestaan met het invoeren van een auto. Een echte aanrader!!! Hartelijk dank!! Groet Rob

Top,

super snel geregeld.

Zeer goede en correcte afwikkeling

Direct contact, duidelijk en prima afgehandeld.

Vossenhol 3

6681 DJ Bemmel