Vlot en professioneel

Gewoon goed, niets op aan te merken

Snelle en goede service.

Brian kon snel onze auto komen taxeren. Hij heeft een mooi rapport opgesteld. Wij zijn tevreden!

Top service

Alles word snel en goed geregeld !

Snel, meedenkend en accuraat

Snelle totaalservice, compleet ontzorgd

Zeer prettige ervaring, snel, ter zake kundig en totale ontzorging.

Betrouwbare taxatie.

Betrouwbare taxatie van onze Youngtimers.

Professioneel

Snel geholpen via mail en telefoon. Door de vragen blijkt de gedegen vakkennis van dit bedrijf. Super

SUPER

Alles zeer goed en snel geregeld altijd bereikbaar, duidelijke uitleg bij bepaalde vragen. Top jongens, bedankt met vriendelijke groet marco steijvers

Vriendelijk en zeer bedreven

Het Verzonden raport is met de post niet ongeschonden aan gekomen

Snel geregeld

Telefonisch vanaf vakantie een afspraak gemaakt. Alles geregeld en opgestuurd, nog voor we terug waren

Zeer goede service

Snelle manier van werken en perfect rapport gegeven. Super te vreden.

Top service

Top service, alles werd snel en netjes geregeld en gecommuniceerd.

Top service!

De mannen van Direct taxatie zijn vriendelijk en komen hun afspraken na. Heb mij meerdere bedrijven auto’s laten taxeren op gebied van service en kwaliteit staat direct taxatie op nummer 1.

Vriendelijk en een snelle service

Hele snelle service en meneer denkt ook mee. Echt een aanrader!

Professionele service

Prima snelle service zeker in deze moeilijke tijd

Duidelijk , correct en fair

Zeer professioneel en accuraat

Met tevredenheid geholpen

Mijn ervaring Mijn taxateur was Bryan Huisman een zeer bekwaam persoon met naar mijn mening een goede kijk op taxatie. Het is volgens mij de eerste keer dat ik met Direct Taxatie samen werk en ben daar heel te vrede over. Ik hoop ook dat wij dat in de toekomst door kunnen zetten. Ik zou zeggen bedankt en tot de volgende taxatie.

Alles volgens wens. Prettige omgang.

Heel goed en professioneel.

Fijne ervaring met direct taxatie. Snelle afwikkeling tegen een goede prijs.

Goede en snelle taxatie voor een mooie prijs!

Wij laten onze auto’s altijd taxeren door Dhr. Huisman. Vaak als je belt voor een afspraak te maken dan staat hij dezelfde dag al bij ons op de stoep. Taxatie rapport wordt Vakkundig gemaakt en is altijd snel geleverd. Daarom raden wij zeker dit bedrijf aan!

Zeer snel een afspraak èn taxatierapport.

Prettige en snelle afwikkeling van taxatie zelf en opsturen van het rapport daarna.

Zeer deskundig en snel werk geleverd. Alles met een fijne glimlach!

Dhr. Huisman heeft aan enkele woorden genoeg, hij snapt zijn klant. Hij is naast een vakman ook een echte autoliefhebber. Ik had binnen een paar uur een rapport waar ik direct mee verder kon.

Super service

Zeer ervaren taxateur die weet waar hij mee bezig is en de service is helemaal top echt een aanrader

goede service, goed behandeld

• Totaal oordeel
  • Betrouwbaarheid
  • Communicatie
  • Personeel

perfect, zeker aan te bevelen

Top gozer altijd lachen en doet zijn werk goed

• Totaal oordeel
  • Betrouwbaarheid