Dat mijn kind wordt niet gehoord en niet geholpen zoals het hoort te zijn ,een tandarts niet haar werk goed doet,en zij is nu bang om naar tandarts te gaan ,zelfs met ontsteking gaat ze niet want de tandarts maakt alleen maar erger,een planning maken en van alles beloofd en toch anders gedaan.
Beste Nadia, hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend dat u(w kind) geen prettige ervaring heeft gehad. Ik verzoek u vriendelijk om telefonisch contact met ons op te nemen zodat we dit met elkaar kunnen bespreken. Omdat de review anoniem wordt ingevuld kan ik helaas geen contact met u opnemen. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, Mondzorg Malden
Gaat goed
goede afspraak en ook de behandeling
Prettige en zeer vriendelijke tandarts en assistentie
fijne zorg. vriendelijk netjes.
Vandaag om 15.30 uur afspraak bij mondhygiënist Paulien. Alle parkeerplaatsen waren vol dus moest ik een extra rondje rijden. Tot mijn grote verbazing wordt ik om 15.32 uur gebeld waar ik blijf. De vorige keer heb ik bijna een kwartier moeten wachten omdat de afspraak voor mij uitliep. Nu ben ik 2 minuten te laat wordt ik gebeld! Ik ben naar binnen gegaan om te zeggen wat ik hier van vond. Paulien vond mijn reactie overdreven, zij kan weleens uitlopen maar ik mag geen 2 minuten te laat zijn. Weet je wat overdreven is: een patiënt na 2 minuten al bellen! Mij zie je nooit meer terug, zo ga je niet met patiënten om!
Met zorg behandeld
Zeer deskundig, vlot en ontspannen behandeld. Een groot compliment voor deze mondhygienist!
Zeer vriendelijk op tijd en vakkundig
Zie overige vragen
Ik kom al jaren bij Mondzorg Malden. Fijne praktijk, kundige, lieve medewerkers met aandacht voor de patiënt.
Behandeling ging prima alleen met maken van de afspraak was lastig
Fleur Kusters en Pauline Warnaer boezemen veel vertrouwen in
Zeer tevreden over deze tandarts die mijn gebit goed nakijkt en onderhoudt. Ze houdt rekening met persoonlijke gevoeligheden en voorkeuren. Behandeling verloopt zorgvuldig en met alle nodige rust. Personeel is vriendelijk. Praktijkruimte netjes.
Tijdens mijn controle is gebleken dat ik een kroon moet. Er is duidelijk uitgelegd waarom en wat en hoe het gaat gebeuren. Daarnaast keek de tandarts ook naar mijn zorgverzekering; wat mijn eigen bijdrage zou zijn.
Er was voldoende tijd en ruime aandacht voor tandenonderzoek, en hierna de behandeling, op een prettige en professionele manier
De mondhygieniste ( mevr. Gijsbers) werkt deskundig en straalt rust uit. Prettig contact en goed advies
Ben zeer tevreden over Mondzorg Malden en vanaf het begin van de praktijk onder behandeling bij mevr. Ingrid van Moerkerk. Zij is absoluut een professional, geen twijfel mogelijk.
Nvt
Positief.
Idem als hierboven
- Snelle behandeling - Duidelijke tips en instructies - Er kon bij de controle snel worden gehandeld toen er iets werd gevonden.
Schoolstraat 6
6581 BG Malden