soms is de mondhygieniste binnen een half uur klaar terwijl er 40 minuten wordt gerekend !
Met veel aandacht werd mijn gebied gereinigd. Oplettend als er geslikt moest worden. Heb de dame ook een complimentje gegeven. Controle tandarts ook prima. Extra opmerking op een vraag. Als je wat ouder wordt is het moeilijk van de bank af te komen in de wachtkamer. Misschien hiervoor wat hogere stoelen of een hogere bank .
Deskundig, oprecht, geinteresseerd in wie er in de stoel ligt, goede uitleg, goede behandeling & reiniging. Ik ben zeer tevree.
De behandeling was uitstekend, professioneel en vlot
Goed advies aangaande vervanging vullingen met duidelijke offerte.
Top tandarts
deskundig en vriendelijk. altijd goede informatie.
Duidelijke uitleg met de tijd nemen voor de patiënt.
Voldoende
doelmatige behandeling en vriendelijk, wat kan een mens nog verder wensen.
een deskundige en emphatische mondhygieniste.
Steeds weer een plezierige ervaring bij tandarts en mondhygiëniste
zie boven
Geweldige tandarts geduld vakkundig en zeer vriendelijk
Vriendelijk, professioneel, grondig en snel
Fijne benadering en rustige prettige behandeling.
Behandeling zeer deskundig.
Ik heb een uitstekende ervaring met Sanne ( Paro-Nazorg assistente ) en de behandelende tandarts Fleur Kusters
fijne behandelwijze , op/aanmerkingen , duidelijke uitleg over eventuele vragen.
N.a.v. een lichte klacht is er na een röntgenfoto, een kleine vulling deels verwijderd en vervangen voor een nieuwe omdat er in barst in de oude vulling zou zitten. Kosten €125!
hoewel ik angst heb voor de behandelingen bij de tandarts heeft de tandarts mij door prima behandelingen van mijn "trauma"af geholpen. door goede en duidelijke uitleg
Was okay, maar ben gewend dat de vorige tandarts waar ik 39 jaar bij hem gezeten, gewoon alles doet. Nu keek de jonge madam ff en daarna moest je weer een afspraak met de mondhygiënist maken? Is dat hoe het tegenwoordig gaat? Beetje omslachtig.....maar das hoe alles tegenwoordig moet toch?
Ik word altijd heel fijn en met voldoende expertise behandeld
Schoolstraat 6
6581 BG Malden