Met passie en belangstelling voor iedereen

Stamborg zorgt voor een dag die je als nabestaanden niet vergeet. Samen met iedereen gedenkt Stamborg de verdiensten van de overledene.

Ik heb het optreden van de heer Stamborg als bijzonder aangenaam ervaren.

De heer Stamborg heeft in deze voor mij moeilijke, droevige tijd een voorname rol gespeeld in de verwerking van mijn verdriet door zijn rustige, voorname en ter zake kundige opstelling en handeling. Geen trieste somberheid, maar rustig meeleven; niet te duidelijk aanwezig maar indien nodig altijd bereikbaar en immer hulpvaardig. De aanwezige familie en kennissen hebben dit eveneens zo ervaren. Vragen mijnerzijds werden altijd netjes en vakkundig beantwoord. De verleende service was prima. Wij werden herhaaldelijk bij de voortgang van het een en ander betrokken, zonder dat dit op enigerlei wijze werd opgedrongen. Wij hadden duidelijk het gevoel dat wij in goede handen waren. De heer Stamborg verdient een groot compliment in deze.

Alles goed verzorgd

De verzorging vonden we van het begin tot het eind goed verzorgd

Alles was perfect en tot in de puntjes geregeld.

Wij kunnen Stamborg bij iedereen aanbevelen.

Goed advies, warm.

Alles is goed geregeld. Denkt goed mee. Betrokken.

Goede communicatie wat resulteerde in een mooie vormgegeven uitvaart

Mijn ervaring met Stamborg Uitvaartzorg is zeer goed, nu al voor de tweede keer. Fijn en begripvol overleg over de vele mogelijkheden resulteerde in een meer dan waardige uitvaart. Zeer waardevol!

Deskundig, waardig en respectvol.

Door ervaringen met Stamborg Uitvaartzorg in het verleden, deze keer weer het overlijden van mijn moeder door Stamborg Uitvaartzorg laten behandelen. De geboden zorg en verzorging was wederom precies, zoals we dat wilden, namelijk stipt, correct, zorgvuldig, meedenkend, waardig en warm.

Voor de derde keer super

Goede service, flexibel, snel en concreet

De hele uitvaart is zeer goed verzorgt en we hebben er heel veel steun aan gehad tymon dankjewel daar voor.

Ik ben helemaal tevreden

Deskundig en professioneel en persoonlijk.

Wij hebben de verzorging van de uitvaart en de begeleiding van Tymon als prettig, persoonlijk en deskundig ervaren vanaf het begin tot het eind. Hij heeft ons in alle opzichten ondersteund en er mede voor gezorgd dat onze (schoon)zus een passend afscheid heeft gehad. We hebben van Tymon veel informatie gekregen, niet alleen mondeling maar ook op papier in de nazorgmap en in een handig naslagwerk. Prettig vonden wij de duidelijke offerte vooraf en de daaropvolgende eindafrekening die overeenkwam met de offerte. We kijken dan ook terug op een goede en warme samenwerking.

Goede en gemoedelijke begeleiding van de uitvaart, alles is naar wens geregeld.

Verder uitsluitend positief terugkijkend op deze ingrijpende gebeurtenis, zodat we het verdriet ter zijner tijd om kunnen zetten naar mooie herinneringen.

Betrokken en transparant gekruid met empathie

Betrokken en transparant gekruid met empathie

Alles perfect geregeld!

Alles perfect geregeld!

Vanaf het eerste contact tot en met de nazorg perfect.

Bij de melding van overlijden wordt vlot het nodige geregeld door Stamborg Uitvaartzorg, in overleg met de nabestaanden. Een mooi verzorgde map waarin de uitvaartprocedure wordt beschreven, met aandachtspunten en financiële afwikkeling (tevens naslagwerk) voor de nabestaanden. Een goede verzorging en begeleiding van de uitvaart, met nazorg voor familie en nabestaanden. Heel persoonlijk met goede communicatie.

Professioneel met de juiste zorg en aandacht

Zeer betrokken mensen met hart voor hun vak.

Vriendelijke en goede uitleg, begeleiding en verwerking proces

Van Losserhof de aanbevolen uitvaartverzorger. Goede contacten gehad.

Zorgvuldige meelevende begeleiding.

Wij hebben de begeleiding van Tymon, na het overlijden van onze broer, als zeer prettig ervaren. Alles kan; niets moet. en goede tips.

Tymon je bent goud waard

Zeer waardevolle en mooi uitvaart van mijn broer, het voelt als een vriend die ons de gehele dag ondersteunde, dank daarvoor.

Perfect geregeld

Wij zijn zeer tevreden over hoe alles geregeld werd. En ook over de persoonlijke betrokkenheid.

Empathisch en betrouwbaar.

Het overlijden van een dierbare is een droevige gebeurtenis. Het is dan goed de perfecte ondersteuning te krijgen bij het verzorgen van een uitvaart. Tymon Stamborg voelde perfect aan hoe wij de uitvaartplechtigheid wilde hebben. Soms was een half woord al voldoende. Niet opdringen maar ontzorgen. Een echte kwaliteit van Tymon.

Alles was heel goed geregeld wij zijn heel tevreden.

Prima verzorgt

Super ervaring gehad, alles keurig geregeld en afgehandeld.

Goede ervaring

Prima verzorgd.

Hele fijne begeleiding gehad

We hadden gelijk een goede klik. Fijne persoonlijke hulp. Het is een heel mooi afscheid geworden.

Wethouder Beversstraat 104

7543 BN Enschede

Over Stamborg Uitvaartzorg

Vanuit onze passie en liefde voor het vak is het onze missie om u met een goed gevoel op de uitvaart terug te laten kijken. Stamborg Uitvaartzorg is een uitvaartonderneming waarbij de uitvoering in handen ligt van het echtpaar Tymon & Cilia Stamborg. Samen ontzorgen en ondersteunen wij nabestaanden tijdens een moeilijke periode waarin er veel op je af komt. Wij regelen alles wat er komt kijken bij een overlijden. Tymon gaat langs bij de mensen en regelt de uitvaarten van A tot Z, waarbij Cilia hem ondersteunt achter de schermen, maar ook tijdens uitvaarten door de ontvangst van de gasten op zich te nemen. Al jarenlang werken wij samen in de uitvaartbranche, waardoor u profiteert van de lokale kennis van ons familiebedrijf die door de jaren heen is opgebouwd. Ook heeft Tymon het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg behaald. Zo weet u dat alles goed is geregeld en wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de uitvaartzorg, wetgeving en trends.