De missie van Tymon en Cilia is volledig waar gemaakt.

Tymon en Cilia hebben de uitvaart prima en heel goed verzorgd. Liefdevol en meedenkend, echt een aanrader voor deze moeilijke tijd.

Bijzonder goede begeleiding

Bijzonder goede begeleiding

Geheel naar wens

Zeer goed verzorgde uitvaart

Ik beveel deze uitvaart verzorging zeer aan.

Top in alle facetten

Alles ging liefdevol begripvol en toch met duidelijke afspraken zowel voor de uitvaart als de nazorg. Niets meer dan lof namens broers zussen Zwagers en shoonzussen.

Perfect geregeld met de tymon

Alles werd ons uit handen genomen en alles werd goed geregeld

Ontzorgend en zeer empathische uitvaartzorg

Na een overlijden komt er veel op nabestaanden af, Cilia en Tymon zijn bij uitstek geschikt om de familie te ontzorgen. Alles werd door Tymon tot in de puntjes geregeld en niks was te veel. Vooral omdat dit voor hen een bijzondere uitvaart was met nieuwe uitdagingen. Met daarbij Cilia op de achtergrond als warme persoonlijkheid. Kortom: beiden bedankt voor deze memorabele uitvaart.

Prettige en rustige begeleiding in het gehele proces

Vanaf het eerste contact hebben we in goede samenwerking de uitvaart vorm kunnen geven. Waarin voor een ieder ruimte was voor zijn/haar inbreng.

Een hele fijne ervaring

Ik ben zeer tevreden over de.uitvaart van mijn opa het was allemaal.zeer goed geregeld top

Tymon en Cilia zijn liefdevolle uitvaartondernemers, ontzorgen is hun kracht

Tymon en Cilia namen ons aan hun handen mee om een indrukwekkende en waardige uitvaart te organiseren. Ontzorgen is echt hun kracht. Vol overgave, liefde en empathie verzorgden zij alles van A tot Z zodat je als familie ook echt de rust en tijd kunt vinden om liefdevol afscheid te kunnen nemen. Wat ik heel prettig vond is dat niets te gek was, het werd meteen geregeld. Volgens mijn man zijn leidraad: Wij hebben geen problemen, wij hebben iets om op te lossen Een uitvaartonderneming met een warm hart!

Alles was correct en respectvol geregeld.

Goed gevoel

Ik spreek ook namens de kinderen dat wij Tymon als een hele vriendelijke, rustige man hebben ervaren die ons op ons gemak stelde. Hij begreep ook heel goed wat wij wilden doordat we het karakter van mijn man en onze vader hadden beschreven. De samenwerking met Duitsland ging stroef, maar Tymon heeft alles op zich genomen zodat wij niet meer werden gebeld door de Duitse uitvaartzorg. De crematie is helemaal verlopen zoals wij het graag wilden. We hebben zelfs te horen gekregen van Duitse buren dat dit de mooiste crematie was die ze ooit hadden bijgewoond. 1 minpuntje is dat we maar 1 bos bloemen hebben meegekregen en de rest achterbleef, het is ons niet bekend of dit de normale gang van zaken is.

Mijn ervaring is prima, omdat ik in Friesland woon kende ik Uw Uitvaartzorg niet, aanbevolen door de medewerkers vd Losserhof het is heel goed en mooi verlopen, dank U hiervoor, H. Oosterhof- Broekman.

betrokken, meedenkend, persoonlijk

Zeer goed verzorgd. Meedenken in oplossingen in plaats van problemen.

Zeer goede en liefdevolle mensen die met hun ervaringen echt weten wat ze doen

Van begin tot eind een goed verzorgt. Medelevend personeel. En allemaal een goede verzorging en vooral coronaproof.

Heel tevreden

Wij zijn heel tevreden over de uitvaart die door u is geleid en vooral over de persoonlijke begeleiding. We konden ieder moment bellen voor vragen en dan kwam u zelfs persoonlijk langs. Wij willen u daarom langs deze weg nogmaals bedanken,en ik zou u zeker aanbevelen bij anderen.

Duidelijk, empatisch,

Tymon is duidelijk in wat hij doet en waarom hij iets doet. Wat er van nabestaanden wel/ niet wordt verwacht. Hij is telefonisch en via app altijd bereikbaar voor vragen.

Een prettige samenwerking en perfecte uitvoering van de gemaakte afspraken.

We hebben een uitvaartorganisatie en uitvaartleider ervaren met gevoel voor de situatie, flexibel in de omgang met nabestaanden en betrokkenen.

Prima verzorgd

Tot in de puntjes geregeld en prima ontzorgd

Goede en waardige uitvaartzorg

De uitvaart van onze zuster Rita is verzorgd door Tymon Stamborg. Hij heeft dit op een goede, nette en waardige wijze gedaan. Wij zijn lovend over Stamborg Uitvaartzorg en bevelen dit bedrijf aan in het geval u te maken krijgt met een overlijden van 1 van uw dierbaren.

Uitstekend ondersteund en verzorgd op maat

Uitstekend ondersteund en verzorgd op maat; er is goed naar onze wensen geluisterd en daarop is een passende aanbieding gemaakt, geheel naar onze wensen. Daarna is een goed verlopen uitvoering gegeven aan de uitvaart op een prettige en bescheiden wijze. Wij zijn zeer tevreden, het is toch al lastig om in zo'n emotionele tijd alles op een rij te krijgen en goed te organiseren en daar help Stamborg goed bij. Ook advies en nazorg zijn goed en adekwaat. Verbeterpuntje is een wifi-mogelijkheid om een uitvaart te kunnen live-streamen, echt wel iets toekomst bestendig.

Geweldig team

Jullie zijn een geweldig team om mensen bij te staan in hele moeilijke momenten van het leven. Wij hadden ons geen beter team kunnen wensen. Dank nogmaals.

hartelijk en professioneel, geen verrassingen achteraf

Het is de vreselijkste dag in je leven... het verlies van je echtgenoot. Alles namen Tymon en z'n vrouw Cillia uit handen, precies zoals besproken was. Ze gaan zelfs nog verder dan dat, denken met je mee en springen dan bij. Ik heb helemaal kunnen vertrouwen op de deskundige afhandeling. En dat is op zo een moment een zeer fijne gewaarwording. Ik was er gewoon niet toe in staat. En precies dat... begrijpen ze. Het is raar om een bedrijf als dit, een begrafenisondernemer, te reclameren. Maar uiteindelijk is dat het enige zekere in het leven, dat je of 1 van je dierbaren gaat. En als er dan iemand is die je daarbij geweldig ondersteunen kan, dan beveel ik Stamborg uitvaartzorg aan. Professioneel, en duidelijk wat het financiële aspect betreft, geen verassingen achteraf. Zeker ook een groot pluspunt, want daar zit je zwaar in de rouw ook niet op te wachten. Tymon en Cillia Stamborg; Dankjulliewel

Goed geregeld

Alles was in de pintjes geregeld. Ze waren eerlijk over de kosten. En dachten echt met je mee. Zou ze zeker aanbevelen

Prachtig

Ik zou stamborg uitvaartzorg iedereen aanbevelen. -medelevend -oprecht -mee denken -transparantie over kosten(wat bij de grotere uitvaarten zeer ver te zoeken is) Ze nemen werkelijk veel uit handen, zodat de nabestaande zich echt kan richten op het verlies. Luisteren naar de wensen van de nabestaande. Bedankt voor de goede zorg het liefdevolle opvangen ‘ook van de kleine man’. En ook het aan voelen en zien waar te helpen met wat als niet prettige kan ervaren worden. Jullie hebben er echt gevoel voor. Bedankt ❤️

Wethouder Beversstraat 104

7543 BN Enschede

Over Stamborg Uitvaartzorg

Vanuit onze passie en liefde voor het vak is het onze missie om u met een goed gevoel op de uitvaart terug te laten kijken. Stamborg Uitvaartzorg is een uitvaartonderneming waarbij de uitvoering in handen ligt van het echtpaar Tymon & Cilia Stamborg. Samen ontzorgen en ondersteunen wij nabestaanden tijdens een moeilijke periode waarin er veel op je af komt. Wij regelen alles wat er komt kijken bij een overlijden. Tymon gaat langs bij de mensen en regelt de uitvaarten van A tot Z, waarbij Cilia hem ondersteunt achter de schermen, maar ook tijdens uitvaarten door de ontvangst van de gasten op zich te nemen. Al jarenlang werken wij samen in de uitvaartbranche, waardoor u profiteert van de lokale kennis van ons familiebedrijf die door de jaren heen is opgebouwd. Ook heeft Tymon het Nationaal Vakexamen Uitvaartzorg behaald. Zo weet u dat alles goed is geregeld en wij altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in de uitvaartzorg, wetgeving en trends.