Goed gevoel aan overgehouden

Nvt

Persoonlijk, duidelijk en meelevend.

Met name was het contact met Anneke Schaap voortreffelijk. Hartelijk dank.

Persoonlijk contact

Goed contact gehad persoonlijk dat was erg fijn

Zeer respectvol, alles werd zeer duidelijk uitgelegd,

Zeer fijne service

Zeer betrokken medewerkers, zeer vakkundig, goede uitvoering van de wensen.

Goed om op terug te kijken

Een plotseling overlijden geeft een hectische sfeer. Dit werd door de uitvaartverzorger uitstekend aangevoeld, zij straalde rust uit.

Voldoet aan de verwachting

contract met het hoofd kantoor omtrent verzekering polis van Monuta betrokken moeizaam

Zeer goed geregeld

Monuta heeft de uitvaart van mijn broer tot in de top geregeld door anneke schaap Ik ben hier zeer tevreden over

Prettig

De algehele verzorging, begeleiding en uitvaart na het overlijden van onze moeder, was meer dan goed. Wij zijn erg tevreden over het contact na het overlijden tot en met de uitvaart. Wij hebben Monuta leren kennen als een uitstekende uitvaartverzorger, die zakelijk en op correcte wijze het nodige doet voor een vlekkeloze opbaring en uitvaart.

Van begin tot het einde prima geregeld.

Heb mijn ervaring al medegedeeld op het daar voor bedoelde formulier.

Beste ervaring en precies gegaan hoe het besproken is.

Alles werd besproken en er werd heel goed meegedacht over de opties die we konden nemen en de invulling er van. De medewerkers staan ook voor je klaar de hele dag als je vragen hebt of langs wil komen. En alles is gegaan zoals besproken.

Super goed en snelle services

Mij moeder was overleden in de hocepice en ik belde jullie was goed en snel geregeld dat ze overgebracht naar noorderveld en daarna gelijk kon regelen van de uitvaart hoe of wat de kaarten ook snel de zelfde dag nog op de post volgende dag hadden ze al in huis ik vond het ook fijn dat wij een bekende hadden die het voor ons regelde zij had ook de uitvaarden van mij schoonouders gedaan en ze deed het ook zo mooi met ons meervoudige gehandicapte zoon te begeleiden met de uitvaart en ervoor ook zodat hij er ook bij hoorde ik heb de crematie en daarna met een goed gevoel beleeft ik heb wel een tip ik heb de vingerafdrukken van mij moeder en van die vinger afdruk wou ik een tattoo laten zeten maar omdat de vingerafdruk afgedrukt op een kaartje met een gele afdruk is waar de vingerafdrukken worden opgedaan is het moeilijk om een goede afdruk van mij moeder die er boven op gedrukt worden te onderscheiden ze hebben gelukkig een klein stukje vinger afdruk die ze kunnen gebruiken omdat er een stukje ernaast gedrukt was ik heb van mij vader vinger afdruk genomen samen word het een hartje tattoo met mij moeder en vader erin klein stukje mij moeder en de rest word de afdruk van mij vader heb ik ze toch gelukkig allebij masr misschien voor jullie om ook een neutraal papiertje de vingerafdrukken er bij te doen kunnen ze kiezen ketting of tattoo voor de rest was het goed ik zal iedereen aanraden om bij jullie te laten verzorgen omdat ik er een fijn en een eervolle gevoel ervan overgehouden heb

Helemaal top

Alles was goed geregeld. Niets was onmogelijk

Helemaal zo als we hoopten dat het zou zijn

Anneke Schaap heeft ons in deze verdrietige periode op een fijne rustige manier bijgestaan en alles tot in de puntjes verzorgd.

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.