Meine Erfahrung mit Beerdigungen

Meine liebe Ehefrau Geertje (Geke)Rekers wurde Beginn August 2023 durch ihr Krebsleiden abberufen . Ein Feste Burg ist unser Gott , ein gute Wehr und Waffe" , die aber nicht immer hilft den geliebten kranken Menschen zu retten. Die Monuta Uitvaartsverzekering und die Organisation der Beerdigung meiner Frau , lagen vertrauensvoll in Haenden von Uitvaartsbegleiter Rober Schepers , ein Mensch mit Herz - Seele und Mitmenschlichkeit , ein Charaktermensch , der diesen letzten Dienst an meiner Lieben Frau nicht nur gut organisiert und ausgefuehrt hat , sondern uns den Angehoerigen mit Rat - Tat und aktiver Teilnahme und Zuwendung zur Seite stand. In den letzten 15 Jahren habe ich an ca. 100 Beerdigungen , weltweit, teilgenommen. Nirgendwo habe ich einen charakterstarken und mitfuehlenden Uitvaartsbegleiter wie Robert Schepers getroffen. Wenn ich eines Tages Sterben sollte und Robert Schepers noch in Dienst sein , will ich bei meiner Frau beigesetzt werden und ich bestimme heute schon , dass dann Robert Schepers auch mein Uitvaartsbegleiter sein wird.

Tot in de puntjes alles perfect geregeld.

Van het melden van overlijden tot aan de uitvaart was er een fijn contact met de medewerkers van Monuta, Met name met de uitvaartverzorgster. Je kunt een afscheid maar één keer doen en daarin heeft Nadya ons perfect geholpen.

Ik kijk met een goed gevoel terug op de uitvaart van mijn echtgenoot.

Ik heb goede ervaringen op alles.

perfect en persoonlijk

De uitvaartwensen heeft mijn man voor zijn overlijden uitvoerig kunnen bespreken met de uitvaartverzorger dhr John Sijpkes en het gaf hem veel rust dat hij er op kon vertrouwen dat alles werd uitgevoerd zoals hij het graag zou zien. Dat was voor ons erg belangrijk. De dames van de laatste verzorging hebben alles ook zeer respectvol gedaan wat ik erg belangrijk vond en bijzonder waardeerde. De crematie was perfect, persoonlijk en met gepaste humor en geheel volgens de wensen van mijn man verzorgd door dhr Sijpkes. Achteraf hebben wij ook erg veel positieve reacties gekregen op de mooie uitvaart en daar ben ik blij mee want ik was ook uiterst tevreden.

Liefdeloos

Het was de uitvaart van mijn vader. Foto's en muziek waren totaal niet op elkaar afgestemd. 10 foto's bij een liedje van 3 minuten, is 180 seconden gedeeld door 10, is 18 tellen per afbeelding. In plaats daarvan werden ze er doorheen gejaagd, waarna ze weer opnieuw werden vertoond. Na de derde keer begon begon het kolderiek te worden. Het verbaasde ons dat de medewerker dat blijkbaar niet zelf kon bedenken... Liefdeloos lopendebandwerk.

perfect en enorm persoonlijk geregeld

Door dhr Sijpkes werd de crematie van mijn man Clemens geregeld en dat was in één woord: prachtig en precies zoals mijn man het had gewenst. In de voorgesprekken waren de wensen al uitgesproken en dit werd mooi, respectvol en met gepaste humor bij de crematie opgevolgd. Wat een groep dames ook voor de laatste verzorging en de verzorging bij de opbaring thuis ook erg mooi en lief hebben gedaan. Zelf ben ik ook gelukkig verzekerd bij Monuta wat een gerust gevoel geeft.

Perfect geregeld

De uitvaart is precies gegaan zoals wij voor ogen hadden. Deze is perfect verzorgt door Monuta.

Stijlvol, helaas kon ik de begravenis zelf van meneer Voogd, op 24 Juni niet meevervolgen, wegens n

Ik ben de moeder van onze kinderen, Kirsten Voogd en Alexander VOogd en kon niet zelf tegenwoordig zijn bij de begravenisceremonie. Hebt U een copie van de opgenomen begravenis?

Alles was prima geregeld

Dhr Sijpkes heeft alles prima uitgelegd en geregeld, en op de dag van de uitvaart heeft hij alles in goede banen geleid en een mooie uitvaart gedaan. Zijn hem daar heel dankbaar voor.

Goed verzorgd

Na me overlijden van me vader die ik al meer dan 20 jaar ken hebben ze me goed geholpen en bij gestaan ondanks een ander uitvaart ondernemer die ik zou hebben omdat die persoon vrij had goed geholpen

Zeer goede begeleiding en verzorging

Na overlijden moeder, meteen een goed contact gehad met de begeleider die er voor ons was van dag 1 tot na de crematie plechtigheid. Een betere begeleider hadden wij ons niet kunnen wensen. Ga vooral zo door en dank jullie wel!

Bedankt dat je alles hebt geregeld en verzorgd

I.v.m. het overlijden van onze moeder, schoonmoeder en oma in het verpleegtehuis  en met alle hectiek die erbij komt kijken met het regelen van de uitvaartplechtigheid en tegelijkertijd het leeghalen van het appartement binnen 7 dagen, heeft Nadya Melford ons op een enorme betrokken manier bijgestaan. Ze was aandachtig, attent, begripvol, liefdevol, heeft een luisterend oor, is professioneel,  goed georganiseerd,  flexibel, meedenkend, vriendelijk, geduldig, sympathiek, oplossing gericht, helder, integer, sociaal, empatisch, straalde rust uit, liefde voor haar vak en klanten. Wij konden ten alle tijd contact met haar leggen i.v.m. vragen of veranderingen doorgeven. Snelle reactie ondanks dat ze meerdere uitvaarten aan het regelen was. Al onze ideeën,  voorstellen en persoonlijke wensen werden tot een mooi geheel verwerkt. Juist door haar warmte en persoonlijke begeleiding hebben we op een zeer mooie manier afscheid kunnen nemen van onze moeder, schoonmoeder en oma. Een dienst dat tot in de puntjes is begeleid door Nadya. Na een week werden wij gebeld door Nadya hoe het met ons ging, hoe wij terug keken op hoe alles is gegaan en of er verbeterpunten waren. Bij vragen kunnen we nog steeds contact met haar opnemen. Nadya ontzettend bedankt dat je alles hebt geregeld en verzorgd.  Wij houden hier een fijne herinnering aan over.

geen omkijken

de eerste uitvaart die wij moesten doen en als enigst kind die alles moest regelen was het meedenken, aandacht en uitleg gewoonweg super

geweldig

Zo als ik al heb geschreven, zonder Monuta had dit niet mooier geweest alles was één plaatje van aankleden tot thuis brengen en opbaren in huis/thuis en tot aan de crematie alles was naar wens......

Zeer goede uitvaart onderneming

Je wordt er perfect geholpen en ondersteunt gedurende het gehele proces en ook er na. De medewerkers zij vriendelijk en gedegen in hun kennis.

Voortreffelijke begeleiding

Persoonlijke benadering

Alles zeer prettig geregeld

Aandacht, duidelijkheid, ruimte voor eigen inbreng

Professioneel, gericht op de mens

Wij kijken terug op een mooie begrafenis en zijn dankbaar voor de hulp van Monuta. Voor het regelen van alles, maar ook voor een luisterend oor.

Alles was netjes geregeld

Alles werd goed besproken en afgehandeld

Neemt vrijwel alle zorgen weg.

Ervaring is erg afhankelijk van de uitvaartverzorger. Over Femke Beekink, onze uitvaartverzorger, waren wij erg tevreden. Zij heeft ons op een heel prettige wijze begeleid en ontzorgd. Voor een meer gedetailleerd oordeel over Femke, zie Linkedin.

Goede begeleiding

Voortreffelijk

Zeer goed begeleid dank jullie wel

Prachtig afscheid onder professionele en warme begeleiding

Hoewel wij gelukkig weinig ervaring hebben met uitvaartverzorgers, is de zorg van Monuta een warme deken geweest in een moeilijke tijd. De uitvaartverzorger maakt warm contact en is heel goed te bereiken en steekt veel tijd in de verzorging. De dames van de verzorging waren werkelijk hartverwarmend en lief. We hebben mijn moeder op een hele waardige manier kunnen verzorgen. Het opbaarhuis van Monuta in Harderwijk is een huiselijke en warme plek om naar toe te gaan. Ik zou het zeker aanbevelen aan anderen.

Fijne ondersteuning

Dank aan voor de enorme prettige steun en het overzicht houden op een voor ons compleet nieuw terrein.

Boeierweg 13

8042 PV Zwolle

Over Monuta Uitvaart

Welkom bij Monuta, de steun bij ieder afscheid. Als uitvaartverzorger en uitvaartverzekeraar maken wij voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld bij Monuta, vrijblijvend en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen. Om deze wensen financieel mogelijk te maken, kunt u bij ons een uitvaartverzekering afsluiten tegen een scherpe premie. En op het moment dat het nodig is, zorgen we als uitvaartverzorger voor een persoonlijk afscheid, waar nabestaanden met een goed gevoel op terug kunnen kijken.