Service was uitstekend, dank voor alle hulp.

Alle vragen werden goed opgevolgd en Manon was zeer attent.

Fijne empathische & kundige advocate met pit!

Meester Buiter is een fijne empathische advocaat, die je van goede adviezen voorziet en er voor je staat. Ze gaat voor je door het vuur als het moet en helpt je om goede keuzes te maken. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen.

Aanvankelijk dacht ik dat ik geen advocaat nodig zou hebben, maar de hulp van mevrouw Buiter heeft mij een hoop geld bespaard. Naast dat ze zeer professioneel te werk gaat, is ze erg prettig in de omgang.

Vanaf dag 1 geen twijfels gehad

Eerlijk, vertrouwelijk en objectief. Voorspellend goed en zeer professioneel!

Heel deskundig geholpen door mr. Manon Buiter!

Via internet gezocht naar een advocaat, gespecialiseerd in strafbeschikkingen bij mij in de regio, kwam bij mr. Manon Buiter uit. Zij heeft zeer kundig de zaak van mijn zoon opgepakt. Zeer snel heeft zij verzet aangetekend voor beide strafbeschikkingen. Omdat mijn zoon minderjarig is en de kosten te drukken wilde ik via mr. Buiter een aanvraag laten indienen zodat het onder toevoeging kon verlopen. Echter dit, zo bleek later, was alleen mogelijk indien de advocaat gespecialiseerd was in jeugdstrafrecht, dat helaas niet het geval was. De kosten die zij gemaakt had, tijd voor het opstellen van het verzet, aangetekend versturen etc. daar wilde zij niets voor rekenen! Het verzet is afdoende geweest, beide strafbeschikkingen zijn geseponeerd. Ik dank mr. Buiter voor haar kundige en adequate manier van handelen, naast de persoonlijke service die zij verleend heeft! Ik hoop niet dat ik haar weer nodig heb, maar zal haar zo mijn zaak wederom toevertrouwen!

Kennemerstraatweg 13

1814 GA Alkmaar