Snelle service en gaat zeer netjes te werk! Echt een aanrader.

Wij hadden last van een wespennest in de spouwmuur en Martijn was snel beschikbaar en heeft ze heel netjes behandeld. Daarna geen last meer gehad van de wespen. Zeker een aanrader als je last hebt van ongedierte.

Klantvriendelijk en snel geholpen

Deze Wespenverdelger was zeer klantvriendelijk. Deed alle moeite om ons te helpen en kwam tussen 7 en 8 in de ochtend langs omdat ik zelf weinig tijd had op een ander tijdstip de man te ontvangen. Het probleem was met één bezoek direkt verholpen. één prijs zonder verborgen kosten of voorrijkosten dus alles inclusief. Kortom zeer tevreden.

Snelle respons, vakkennis

Na invullen van info op internet een snelle respons ontvangen. Ook was de afspraak op korte termijn in te plannen. Het aangegeven behandelplan werd snel uitgevoerd en was na 1 behandeling al effectief. Kortom een vriendelijke , behulpzamen en kundige service van dit bedrijf.

• Soort ongedierte Rat

Wespen nest

Al weken een wespennest in een rand van een dak goot Na één behandeling en de wespen zijn voorgoed verdwenen... dat was heel fijn..8

• Eind resultaat
  • Soort ongedierte Dankbaar dat de wespen verdwenen zijn.

Prettige man die goede uitleg geeft en het probleem daadwerkelijk voorgoed wilt verhelpen.

Martijn kon zeer snel bij ons terecht en heeft ons in drie afspraken verholpen van ons muizenprobleem. Door zowel het gebruik van gif als het dichten van gaten zijn wij nu na ongeveer 2 maanden muisvrij en hebben wij sterk het vermoeden dat dit altijd zo zal blijven. Over de meneer zelf kan ik alleen maar positief zijn. Het enige wat misschien jammer was was dat het drie weken (3 afspraken) duurde voordat we van de muizen af waren omdat eerst van het gif eerst moest worden gegeten, hoewel we nu 100% zeker verlost zijn kan dit niet als nadeel worden gezien.

• Soort ongedierte Muizen

Snel en effectief

Wij hadden een groot wespennest boven de zijdeur. Via Martijn was het snel en effectief opgelost. Wij zijn er heel blij mee!

• Soort ongedierte Wespen

Snelle reactie en snel geholpen. In 1x van de overlast af na de ongedierte bestrijding

Martijn van MdB reageerde snel. Was flexibel om een afpraak te plannen en kon mij zeer snel helpen. De overlast van een wespennest was in 1x verholpen na zijn bestrijding. Makkelijk en snel betalen met pin op locatie. Het bedrijf MDB is zeer aan te raden!

Top ,snel en deskundig, probleem binnen 10 minuten verholpen

Echte vakman,eerlijke prijs,super service !

• Telefonisch contact N.v.t.
  • Soort ongedierte Wespen

Snelle en afdoende behandeling. Hulde.

• Soort ongedierte Wespen nest

Snelle service

Mogelijk om op kort termijn af te spreken. Nette en snelle afhandeling

• Soort ongedierte Wespen

Snelle, vakkundige hulp, met terugkom garantie indien nodig

Gewoon tevreden

• Telefonisch contact N.v.t.

Top service

Een offerte opgevraagd via de website. Binnen 10 min werd ik gebeld om een afspraak te maken voor de volgende dag. Na twee afspraken waren alle mieren verdwenen. Top service!

• Soort ongedierte Mieren

Snel en vakkundig

We zijn zeer snel en vakkundig geholpen, geen wesp meer gezien

Snel en effectief

Snel op locatie, zat op een lastige plek, niettemin goed behandeld en herhaling (welke indien nodig gratis zou zijn) was niet nodig. Wespen snel en blijvend verdreven. Blij met de behandeling.

Zeer kundig en klantvriendelijk

Ik werd snel geholpen en probleem was direct opgelost. Zeer klantvriendelijk.

• Soort ongedierte Wespen/bijen

Terzakekundig. Netjes op tijd en wespennest onschadelijk gemaakt. Aanrader!

Goede en deskundige service

Goed digitaal bereikbaar Duidelijke afspraak / prijsopgave . Deskundige en snelle aanpak van het verwijderen van het wespennest . Kortom we zijn tevreden !

Klasse

Nadat ik gebeld had kwam direct dezelfde ochtend iemand wegens een wespennest naast de deur van mijn tuinhuis. Zeer behulpzaam en deskundig. Een aanrader.

Professional and Effective

€75 for wasp control treatment. He turned up as scheduled, explained the treatment and effectively got rid of the wasps. Explained that if the wasps were still a problem in a week that he'd return at no extra cost. 2 hrs later and we've not seen another wasp!

• Soort ongedierte Wasp

Heel goed

Snel afspraak, helaas hardnekkige wespen in de spouw onder de dakgoot, eerste keer niet volledig weg, maar tweede keer na een week onder garantie goed opgelost, zijn tevreden,

Supersnel en effectief

‘s Avonds een bericht achtergelaten en werd meteen teruggebeld. De volgende dag nog voor 10 uur was de klus geklaard en geen wesp meer gezien!

• Soort ongedierte Wesp

Op een snelle manier van ons wespennest af.

Wespennest onder onze dakgoot is deskundig behandeld. Na 1 behandeling was het probleem opgelost.

Goed en snel geholpen

Vriendelijke man, meedenkende en flexibel wat afspraak betreft. Na een keer bespoten hadden wij geen meer last van wespen.

Prima, wespen in 1 keer weg

Prima, wespen in 1 keer weg

• Soort ongedierte wespen

Zeer snelle service en na 1 bezoek van de wespennest af.

Het was fijn dat er zo snel een afspraak gemaakt kon worden en dat het in 1 keer ook klaar was. Zeer klantvriendelijk geholpen.

• Soort ongedierte wespen

Rembrandtlaan 5