goed advies. Snelle service! Geen last meer van wespen gehad.

Heel goed

Ik had Martijn ‘s ochtends gebeld en ‘s middags kwam hij al langs. De wespen zijn snel, netjes en heel effectief bestreden.

Goed geholpen

Meedenken over een oplossing, erg vriendelijk en goed geholpen,

Zeer vakkundig!

professionele aanpak om de overlast van wespen te bestrijden.

• Soort ongedierte wespen

Probleem direct opgelost

Binnen 10 min was het probleem opgelost

Snel en adequaat

Ervaren en erg vriendelijke man.

Tevreden

We hadden een wespennest in de erker. Toen ik belde was hij er in 10 minuten. Blijkbaar lagen we nog op de route tussen 2 klusjes door, heel fijn. Binnen 3 minuten was het nest bestreden en het is weg. Dus wij zijn blij. Voelt wel als een snel verdiende 70 euro, maar er was snelle actie en nest is weg.

• Soort ongedierte Wespen

Vlot, professioneel, effectief en zeer klantgericht

Na telefonische melding dat we een wespennest hadden op zeer korte termijn, eigenlijk onmiddellijk, langsgekomen. Uitermate professioneel en klantvriendelijk. Nam alle tijd voor onze vragen. Goede uitleg. Direct goed resultaat. Van de aangeboden tweede behandeling onder garantie hoefden we geen gebruik te maken. Geen wesp meer gezien.

• Soort ongedierte Wespen

Snel contact...ook in de avond uren. Afspraak ook snel gemaakt. Communicatie ook goed. En belangrijkste...de wespennest is dood.. Prijs was 69,00

Snel en deskundig

Snel en deskundig

Snel en direct

Online een afspraak aangevraagt. Met 10 minuten kreeg ik al telefoon. Hij kon direct langs komen wat natuurlijk fijn is met een wespennest in je tuin. Eenmaal aangekomen ging hij direct aan de slag en het was zo gepiept. Daarna kreeg ik de optie om direct contactloos te pinnen of ik kon een factuur krijgen via de mail. Ik ben erg tervrede.

• Soort ongedierte Wespen

Erg vakkundig en snelle actie

Eerlijk en vakkundig advies. Kon ook snel tot actie overgaan, waardoor wij weer verder konden met de klus.

• Soort ongedierte Houtworm

Snelle reactie, behulpzaam en vriendelijk

Na een contactverzoek heel snel teruggebeld en ook snel geholpen. Behulpzaam en vriendelijk!

• Soort ongedierte Bijen

Snelle service

Op zondag had ik gebeld over een wespennest in mijn dakraam. Zo een nest wil je natuurlijk graag snel weg hebben. De volgende dag is hij direct geweest om 't wespennest volledig weg te halen. Snelle service, fijne communicatie en het nest en de wespen zijn weg. Ik hoop dat de wespen nooit meer terug komen, maar als ze er toch weer zijn, zal ik zeker weer MdB ongediertebestrijding bellen!

• Soort ongedierte Een wespennest

Snel geregeld, wespen waren direct weg.

Kwam snel langs en het was binnen een kwartiertje geklaard.

• Soort ongedierte wespen

Snell and vriendelijk!

Snel, vriendelijk, kundig

Vriendelijke persoon, kon snel geholpen worden, vergeleken met andere een schappelijke prijs en na 1x behandeleb waren de wespen weg.

• Soort ongedierte Wespen

Prima heel snel en alles weg !

Martijn kon op korte termijn , super vriendelijk en voor voor ik het wist was gij al klaar met 2 nesten !

• Soort ongedierte Wespen en hommels

Uitstekend en snel geholpen .

Vakkundig

Heel snel en vakkundig weggehaald Was ook supersnel dat Martijn kwam Het was even inspuiten En gelijk doeltreffend want de volgende dag waren de wespen ingeslapen Resultaat dat we weer fijn buiten kunnen zitten

• Soort ongedierte Wespen nest

Komt zijn beloftes na.

Martijn is een paar euro's goedkoper dan de andere wespenbestrijders, hem heb ik dan ook als eerste gebeld. Het is nm. een dure grap, de prijzen lopen uiteen van 75 tot 90 euro. In tegenstelling tot de 'anderen' nam hij zijn telefoon meteen op en beantwoordde uitgebreid al mijn vragen Uiteindelijk gaven die paar euro's enzijn manier van communiceren de doorslag. Ook een beetje dat hij net voor zichzelf was begonnen in de 'coronatijd'. Hij heeft bij mij een wespennest, die in de koof van de dakgoot zat bij mijn terras , ingespoten met poeder. Twee dagen later zag ik een paar meter hoger aan de andere kant van de koof ook wespen in en uit vliegen en ik heb Martijn meteen gebeld. Hij kwam een week later volgens afspraak en heeft zonder enige discussie ook dit nest ingespoten. "Dat valt onder de garantie die ik geef, want de nesten zitten te dicht bij elkaar", zei hij. Sindsdien heb ik geen wesp meer gezien. Martijn bewees mij hiermee betrouwbaar te zijn en zijn belofte na te komen. Eerlijkheid duurt het langst! Top.

• Soort ongedierte Wespennesten

Snel, vriendelijk en effectief!

Direct gekomen en probleem opgelost. En ook vriendelijk en conform afspraak afgehandeld. Aan te bevelen!

Snel, deskundig en adequaat

Na mijn offerte aanvraag kreeg ik binnen een half uur een reactie met een prijsafspraak. Afspraak gemaakt voor de volgende dag. Blij dat ik dat gedaan had, want na de behandeling was er na een dag of drie geen activiteit meer. Het wespennest zat in een eigen gemaakt vogelhuisje. Toen ik dat later open maakten (uit nieuwsgierigheid) schrok ik van de grote van het nest. Wel prachtig gemaakt. Dank Martijn voor de snelle opvolging.

Vriendelijk, snel, doeltreffend

Hele vriendelijke man, kon op korte termijn komen om een wespennest in het dak van het balkon te bestrijden. Was binnen 10 minuten klaar. Mochten we nog wespen zien dan zou hij nog een keertje terugkomen, maar niks meer gezien.

Uitstekend opgelost

We hadden een wespen nest in de dakgoot. Zalf al wat geprobeerd zonder succes. MdB gebeld en die kon al de volgende dag komen. De dag erna geen wesp meer gezien.

Rembrandtlaan 5

1399VJ Muiderberg