Al vele jaren erg tevreden.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? Nee
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) Tandarts

Heel fijn geholpen!

• de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht)
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen N.v.t.
  • de uitleg die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling N.v.t.
  • de begroting die u ontving van de kosten van de behandeling (digitaal, schriftelijk of mondeling vanaf een bedrag €250,- en verplicht schriftelijk of digitaal vanaf een bedrag van €500,-) N.v.t.
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling N.v.t.
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? N.v.t.
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.

Graag vooruit weten wat de kosten zijn

Om na te gaan of ik in aanmerking kom voor implantaten werd er een foto gemaakt van mijn kaak. Deze foto werd bekeken en aan mij het resultaat medegedeeld. Na 15 minuten stond ik weer buiten. Krijg nu wel een enorme rekening te betalen. Had dit graag van tevoren geweten.....

• Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) Onbekend

Fijne praktijk om te komen

Word altijd goed geholpen, mensen zijn kundig. Enige wat ik nadelig vind is het verloop van de mondhygiëniste. Maar aan de andere kant zijn ze elke keer weer goed in hun werk. Receptie is meedenkend..

• Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) Mondhygiënist

Vriendelijk, zorgzaam personeel

Vriendelijke ontvangst door receptionistes. Rustige, zorgzame behandeling door tandartsen. Er staat nog een afspraak gepland met een mondhygiëniste. Ik kan nog geen oordeel geven over deze behandeling. Mijn ervaringen met een mondhygiëniste in het verleden (bij een andere tandartspraktijk) zijn niet best. Ook staat er het plaatsen van een kroon op het programma. Over het verloop hiervan kan ik dus nog niets zeggen. Maar ik ben vol vertrouwen.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling
  • In hoeverre bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling N.v.t.

Kundige en vriendelijke tandarts

Nvt

• de termijn voor het maken van een afspraak
  • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie N.v.t.
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.

De mondhygiëniste heeft zeer nauwkeurig en voorzichtig gewerkt. Het resultaat was heel goed. De tandarts kon daarna goed beoordelen hoe mijn gebit eraan toe was. Al met al een goede en prettige ervaring.

Vlot, vakkundig

Vlotte goede behandeling van de vriendelijke mondhygiëniste

teleurstellen

ik was 5 min laat door file en werd ik gebeld waar ik was? was een afspraak voor mij dochter nadysha winkels en ik zij ik ben in 5 min bij jullie dat kon niet meer want ik was dan 10 min laat en dat was niet mogelijk maar ik kreeg een rekening van30 euro wel bam in brieven bus hoe vaak ben ik bij jullie en moetmlanger dan 20 min wachten omdat jullie uitlopen met de afspraken mijn man had deze zelfde probleem een beetje aar weken geleden wij hebben een kleine budget en ben aan het overleven en jullie houden geen rekening mee dat wij niet veel geld hebben ik zit al te kijken of ik niet ergens anders naar toe kan gaan na dat ik 17 jaren bij jullie bent . het doet pijn onnodig geld aan jullie te betalen jullie hebben geen werk geleverd maar ik moet wel betalen en terwijl ik al onder weg was . met dokter quist toen hij aanwezig was hadden wij het nooit deze problemen .

• de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn N.v.t.
  • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.) N.v.t.
  • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort behandelstoel etc.) N.v.t.
  • de persoonlijke hygiëne, (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.) N.v.t.
  • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht) N.v.t.
  • de uitleg die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? N.v.t.
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) Preventieassistent

Het is altijd fijn om er te zijn en ik word goed geholpen.

Ik kom hier al jaren en ik heb voornamelijk fijne ervaringen en behandelingen gehad.

• Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) N.v.t.

een vriendelijke met aandacht en adequate behandeling ondergaan

fijne behandeling, deskundig en zorgvuldig met een prima resultaat

Heel goed geholpen

Heel goed

Zeer goede behandeling

Redelijke ervaring

Ik vind dat ik nog wel al regelmatig gewisseld ben op gebied van tandarts en mondhygiënist. Jammer dat ik nu 2 keer mee maak dat voor mijn gevoel 2 goede mondhygiënisten vertrekken. Helaas kan ik niet zelf bepalen op welke dag mij het beste uitkomt, werd voor mij bepaald, aangezien ik op verschillende dagen werk.

goed geholpen

Prima behandeling gehad

Wederom een correcte en nette behandeling gehad. Rustig overal de tijd voor genomen en ook duidelijk verteld wat ik aan mijn gebit kon doen om het een en ander te gaan voorkomen.

• Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.

Goede begeleiding, samenwerking en duidelijke uitleg

Er wordt de tijd genomen om vooraf klachten te inventariseren en achteraf nog de behandeling te bespreken. Tijdens en na de behandeling worden nog tips gegeven hoe het gebit te verzorgen

Goed en vertrouwd

?

• Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.

Goede band met de patient,duidelijke communicatie,lieve tandartssen en assistentes met goed inleving vermogen. Patient mag ook eigen mening hebben en overleg met tandarts over zijn of haar behandeling.

• Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.

Voel mij altijd erg op mijn gemak

Altijd relaxed. Goede uitleg. Deskundig.

Goede behandeling

Snelle en kundige behandeling

• de uitleg die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
  • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.

Fijne ervaring, echter geen terugkoppeling

Ik zou gebeld worden door een andere praktijk die esthetische vullingen doen. Hier heb ik tot op heden niks van vernomen.

• de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? Vullingen niet voldoende gedaan. Na een jaar al verkleuring terwijl hygiëne goed is. Het zou langer mee moeten gaan in kwaliteit.

Zeer goed, wel duur

De tandarts is kundig en goed alleen ik vind de behandelingen erg duur. Ik ben tot 1000 euro verzekerd maar na een wortelkanaalbehandeling is het al bijna op.. De receptionistes zijn ook vriendelijk en helpen je heel goed.

verwonding aan mijn onderlip

Bij behandeling , onder verdoving , is onderlip behoorlijk beschadigd dit pas gemerkt toen verdoving was uitgewerkt . Nu na tien dagen nog steeds last jammer maar is niet anders

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? Ja
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? zie bscherijving behandeling

Prima praktijk, echte kwaliteit

Positieve benadering, rustig, luisterend, prima praktijk.

Stelle 26

3191 KE Hoogvliet

06 19 51 09 25

Over Tandartsenpraktijk Quist

Wij zijn een moderne goed georganiseerde praktijk. De visie van de organisatie is het verlenen van hoogstaande tandheelkundige zorg aan de patiënten van de praktijk. Dit wordt bewerkstelligd door zoveel mogelijk preventief advies en behandelingen die bijdragen aan een duurzaam behoud van het eigen gebit. Wij bieden onze patiënten graag goede verzorging en kwaliteit en streven daarbij naar een langdurige relatie met onze patiënten. Alles in deze praktijk is er opgericht om onze patiënten goed en efficiënt te kunnen bedienen.

Over Patiëntenvertellen 2025