Na enkele jaren zonder tandarts te zijn geweest nu weer een vaste regelmatigheid in de gebitsgezondheid. Onvangst en behandelingen waren prima, bedankt!
Als echte angsthaas voel ik me helemaal veilig en in goede bij tandarts Hirdes. Altijd lief voor haar patiënt. Goede uitleg voor en tijdens de behandeling. Voor ons als gezin geen andere tandarts meer
Fijn overleg
Afspraken moeten maken op de lange termijn. Heb twee maanden met een vulling uit mijn kies moeten lopen.
Bijzonder prettige behandeling.
Goed geholpen
De tandarts heeft de tijd genomen om naar mij te luisteren. Helaas had ik ook toevallig veel te vertellen. Zij had niet alleen maar goed geluisterd, maar zeker ook navenant gehandeld. Toch nog iets over enkele van de vervolgvragen: 1. t.a.v. de hygiëne: Ik heb een score van 5 sterren gegeven, omdat ik ervan uitga dat het zo is. Ik kan niet controleren dat het anders was! 2. dit geldt ook voor de behandelruimte.
Goede behandelingen, aardige assistenten
Voel me soms een pinautomaat
Word goed behandeld en er word naar je geluisterd
Ik heb voor de tweede keer het plaatsen van een implantaat moeten ervaren. Het opstarten van de behandeling is best wel beangstig maar zodra het proces opgang is valt het wel mee. Het pijnlijkst vond ik de verdoving . Het was verder een zeer positieve ervaring. Ik had een fijne assistente en de implantoloog is zeer goed en kundig.
hele fijne en rustige tandarts
Netjes geholpen, maar eindresultaat voldoet niet helemaal naar verwachting
Professioneel, kwalitatief, transparant en oplossingsgericht.
Ik ben goed geholpen.
Vriendelijke mensen aan de telefoon en achter de balie en een bekwame menselijke tandarts
Ik ben altijd bang geweest voor de tandarts. Bij jullie wordt ik op mijn gemak gesteld en het is fijn dat het ook begrepen wordt!! Tandarts Kim Hirdes mag echt nooit weg!! Ik wil niemand anders!! Maar ook de receptie dames zijn altijd lief!
snelle behandeling
Vriendelijke en behulpzaam bij het maken van afspraken, Ook bij spoed. Deskundige en zorgvuldige behandeling door tandarts met daarbij een toelichting van de (evt. benodigde) behandeling,
Ik werd vriendelijk ontvangen en er werd gelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. Een gestelde vraag werd adequaat beantwoord en de behandeling ging rustig van start. Er werd steeds gevraagd of het goed ging. Na de behandeling nog even verdere uitleg. Uiteindelijk heel tevreden weer weg gegaan
Een zeer goede behandeling .
Ik ben uitermate tevreden over de tandarts, maar helaas minder tevreden over de mondhygiënisten. De twee dames (Linda en Poedja) waar ik uitermate tevreden over was en vol overgave in de stoel lag, zijn helaas niet meer werkzaam in de praktijk. Jammer!
Stelle 26
3191 KE Hoogvliet
Wij zijn een moderne goed georganiseerde praktijk. De visie van de organisatie is het verlenen van hoogstaande tandheelkundige zorg aan de patiënten van de praktijk. Dit wordt bewerkstelligd door zoveel mogelijk preventief advies en behandelingen die bijdragen aan een duurzaam behoud van het eigen gebit. Wij bieden onze patiënten graag goede verzorging en kwaliteit en streven daarbij naar een langdurige relatie met onze patiënten. Alles in deze praktijk is er opgericht om onze patiënten goed en efficiënt te kunnen bedienen.