Begrijpt de patiënt volledig
Goede uitleg en uitstekende uitvoering
Heb een enorme schrik voor de tandarts in het algemeen, word tijdens een behandeling gerust gesteld en de behandeling is top
Wordt altijd netjes geholpen.
Ik heb tandarts vleeskruijer al vanaf dat ik kind was en ben altijd tevreden over hem
altijd goed en netjes
Alles was duidelijk. Wist wat er gedaan zou worden. Eerste keer een verdoving gekregen die zijn werk heeft gedaan. Behandeling zonder pijn!!
Toonde interesse
Tot heden mijn vrouw en ik zijn heel tevreden met ons tandheelkundige behandelingen met jullie.
Als patiënt wil ik graag goed geïnformeerd worden welke behandelingen ik kan verwachten en hoe de behandelingen worden uitgevoerd. De kosten worden sowieso uitstekend met een offerte uitgelegd.
Mercedes is lief, geduldig, eerlijk en een vakvrouw.
Ben nog te kort cliënt, om een verdere beoordeling te kunnen geven
Ik ben heel goed geholpen
Was eigelijk gewoon gezellig en pijnloos!
Verdoving: niet gevoeld Operatieve ingreep: vlot, duidelijk Alleen de avond van de operatie heb ik preventief paracetamol ingenomen. Was niet nodig, maar laat je nog zorgelozer herstellen. Nazorg: uitstekend. Hechtingen zijn in een paar minuten verwijderd. De samenwerking met de apotheek verliep probleemloos. De eerste keer dat ik hiervoor geopereerd werd, was ook al probleemloos. Nu zelfs nog minder gevoeld.
Mijn over was overleden waardoor ik niet op de afspraak kon komen en door omstandigheden vergeten was om af te bellen. Hiervoor toonde Quist geen begrip en kreeg alsnog een rekening van €30.
Deskundig personeel waar je op een fijne en rustige manier behandeld wordt.
Goed ontvangen!! uitstekende tand service 2 dames!!
Ik zat 20 minuten in de wachtruimte beneden terwijl ik boven moest zijn. Heb mij aangemeld maar niet het bericht gelezen dat ik boven moest zijn. Eerlijk gezegd wist ik niet eens dat er een boven was. Pas nadat ik zelf navraag ging doen werd ik naar de juiste verdieping gestuurd. Geholpen door mondhygiëniste mevrouw Gokcek, houd totaal geen rekening met gevoelige plekken en gaat aan een stuk door totdat ik mijn hoofd moest wegtrekken en 'Auw' zei. Kon ook geen sorry vanaf. Heb nog dagen last van gevoelig tandvlees gehad. Wil niet meer bij deze dame terugkomen.
Fijne tandarts, duidelijke uitleg tijdens behandeling, geruststellend
Ontvangst altijd vriendelijk en wordt goed en altijd op tijd geholpen. Echt leuke mensen die daar werken.
Een tandartsenpraktijk met de ambitie om iedereen met een perfect gebit rond te laten lopen.
Ik ben al meer dan 40 jr patiënt dus dat zegt genoeg denk ik.....zeer vakkundig en vriendelijke mensen.
De medewerkers. De aandacht. De vakkundigheid Perfect tot heden.
Stelle 26
3191 KE Hoogvliet
Wij zijn een moderne goed georganiseerde praktijk. De visie van de organisatie is het verlenen van hoogstaande tandheelkundige zorg aan de patiënten van de praktijk. Dit wordt bewerkstelligd door zoveel mogelijk preventief advies en behandelingen die bijdragen aan een duurzaam behoud van het eigen gebit. Wij bieden onze patiënten graag goede verzorging en kwaliteit en streven daarbij naar een langdurige relatie met onze patiënten. Alles in deze praktijk is er opgericht om onze patiënten goed en efficiënt te kunnen bedienen.