Vriendelijk, kundig, eerlijk, geduld met uitleggen.
Ik gaf aan heel nerveus te zijn. Daar hebben ze goed naar geluisterd. En op hun gemak alles gedaan
Redelijk
Mijn tanden zijn echt weer mooi gemaakt, door te polijsten, aanvullen en recht te maken. Met vriendelijke vakkundigheid en samenspraak.
(meer dan) maand geleden klachten gehad waarbij er een kies is getrokken. Afspraak was dat we behandelplan zouden gaan bedenken en dit konden combineren met het halfjaarlijkse consult. Alles gelukt, duidelijke en heldere uitleg.
Ik was heel angstig voor een wortelkanaalbehandeling. Ben op mijn gemak gesteld en de behandeling verliep prima. Was echt heel fijn.
Duidelijk oordeel en advies van de tandarts over de conditie van mijn gebit. Ik ben daarna door verwezen naar de pararenthodist goed advies en de behandeling loopt nog.
Heel goed
Stefan Quist is een top tandarts net als zijn vader!
Bij binnenkomst werd ik door de assistente meerdere malen op een onvriendelijke manier aangesproken dat ik de rekening direct aan de balie moest betalen an of ik dit wel kon, anders zou er geen behandeling plaatsvinden. Terwijl ik altijd netjes mijn rekeningen op tijd betaal na een controle dan wel een behandeling. Ik heb de assistente gezegd niet van gediend te zijn op de manier hoe zij mij meerdere keren dit vroeg en dat ik het niet netjes vond hoe ze mij behandelde. Ik heb dit later bij de receptie aangegeven en zij gaven aan dit ook niet netjes te vinden. Meer dan dit heb ik ook niet meer gehoord. Een excuus zou niet te veel zijn geweest!!
Geduldig en professioneel
Alles is altijd duidelijk en goed
Heel prettig. Ik had veel pijn verwacht maar heb helemaal geen last ervan mijn wortel kanaal behandeling
Behandeling was prima.
Er wordt elke keer netjes verteld wat er gaat gebeuren en ik mocht meekijken met de scan die gemaakt was van mijn gebit
Zeer tevreden over tandarts Quist. Persoonlijke aandacht en tijd voor de angstige patiënt. Uitgebreide uitleg over behandeling inclusief bijbehorende kosten specificatie.
Vriendelijk,rustig met duidelijkheid geholpen!
Vriendelijke personeel goede behandelingen helemaal top
Ik ben best een beetje bang voor de tandarts. Maar de ervaringen bij jullie maakt dat steeds weer een beetje minder. Dank jullie wel daarvoor. Ik word altijd goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan.
In gevallen dat snel hulp nodig is wordt alles gedaan om het op te lossen
Prima geholpen zoals altijd door tandarts Bharos
Ze hadden alle tijd voor me en alles werd steeds uitgelegd
Wordt altijd vriendelijk ontvangen en goed behandeld. Is ook respect én aandacht voor “eigen” inbreng. Ben zelf erg tevreden over menselijke (niet zuiver zakelijke) behandeling.
Ik was al heel lang niet geweest en moest echt mijn angst overwinnen... iedereen is super lief en er wordt tijdens de behandeling gezegd wat er gedaan wordt
Tandarts Quist, is een goed georganiseerd bedrijf, waarbij klantvriendelijkheid op een hoog niveau staat. De kundige artsen en medewerkers staan garant voor een perfect resultaat. Op eventuele vragen wordt netjes en serieus antwoord gegeven. De afspraken worden middels de service balie naar keuze van aangegeven data gepland, waarna de email bevestiging volgt! Prima!
Stelle 26
3191 KE Hoogvliet
Wij zijn een moderne goed georganiseerde praktijk. De visie van de organisatie is het verlenen van hoogstaande tandheelkundige zorg aan de patiënten van de praktijk. Dit wordt bewerkstelligd door zoveel mogelijk preventief advies en behandelingen die bijdragen aan een duurzaam behoud van het eigen gebit. Wij bieden onze patiënten graag goede verzorging en kwaliteit en streven daarbij naar een langdurige relatie met onze patiënten. Alles in deze praktijk is er opgericht om onze patiënten goed en efficiënt te kunnen bedienen.