Uitermate tevreden
Voor zover n tandarts prettig kan zijn, was alles prettig
Afspraken worden netjes bevestigd en herinnnerd. Ontvangst is prettig en je wordt goed geholpen .
Duidelijke communicatie
Gespannen als altijd maar wederom erg prettig behandeld en daardoor gerust gesteld waardoor de behandeling heel erg mee is gevallen. Dit ondanks dat er 2 vullingen moesten worden vernieuwd en 2 nieuwe moesten worden geplaatst en er ook nog een stuk wortel van een verstandskies is weg gehaald. ondanks dit bedankt!
Altijd vriendelijke mensen, duidelijke uitleg en goede behandeling. Vraag 6 de Behandelruimte :(hygiëne,privacy, is prima maar comfort van de behandelstoel is (voor mij) wat minder deze zou van mij armleuningen mogen hebben, van het laten hangen van mijn armen krijg ik last van mn rug. Voor tandarts Kim niets dan lof! Bij de laatste behandeling bleek de verdoving voor mij iets te zwaar, waarop zij s’middags nog heeft gebeld om te controleren hoe het ging! TOP!!!!!!!
Dhr Quist is een fijne tandarts die alles tijdens de behandeling rustig uitlegd. Hij weet je te kalmeren als jij een angst voor de tandarts hebt. Deze tandarts laat je voelen dat hij je ziet als mens in plaats van alleen als een klant.
Netjes opgehandeld.
Goed en vakkundig geholpen
Ben zeer blij met deze tandarts
luisteren, doen alles in overleg. Geven altijd een begroting
Vertrouwd
Ik ben echt heel bang voor de tandarts en na 5 jaar heb ik de stap weer durven maken om naar de tandarts te gaan. Bij deze 2 dames hoef je niet bang te zijn en stellen je op je gemak wat erg fijn is. Hoewel ik me angst nog niet helemaal kwijt ben durf ik nu wel weer naar de tandarts toe.
Prima tandarts
Uitstekend, geen opmerkingen
Altijd zenuwachtig van te voren, maar zowel door deze tandarts als door de tandartsassistente het vertrouwen en een goed gevoel krijgen van de behandeling. Zeer vriendelijk ook.
Prima!Bharos en zijn assistente zijn een prima team,een vakkundige tandartsen hoe zij assistent uitlegt geeft aan stagiaires geeft aan dat ze weten wat ze doen, dat ik na een paar dagen mijn eigen noodkroon opeet is mijn eigen schuld.......
Doordat kim zo'n fijne rustige tandarts is is mijn vertrouwen in de tandarts nog steeds goed. Hoewel ik zeer bang ben stelt zij mij altijd gerust een topper.
zie boven
Goede praktijk met oog voor de patiënt
Dhr Bharos is uitmuntend in zijn werk. Ik raad hem bij een ieder aan.
Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Dat is ook hier het geval. Mensen maken fouten, maar wat er toe doet, is hoe je daarmee omgaat. En dat is bij Quist: heel goed. Hier is men altijd vriendelijk, eerlijk, bijna gezellig. Ik vertrouw de mensen die hier werken volledig.
Denken met je mee
Heel goed geholpen en totaal geen pijn gevoeld en gehad.
Stelle 26
3191 KE Hoogvliet
Wij zijn een moderne goed georganiseerde praktijk. De visie van de organisatie is het verlenen van hoogstaande tandheelkundige zorg aan de patiënten van de praktijk. Dit wordt bewerkstelligd door zoveel mogelijk preventief advies en behandelingen die bijdragen aan een duurzaam behoud van het eigen gebit. Wij bieden onze patiënten graag goede verzorging en kwaliteit en streven daarbij naar een langdurige relatie met onze patiënten. Alles in deze praktijk is er opgericht om onze patiënten goed en efficiënt te kunnen bedienen.