Helemaal goed.
Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend.
Ik ben prima geholpen, kon ook snel terecht
Ik had een jonge dame en ze ging erg netjes en zorgvuldig te werk. Gaf me geen onnodige pijn tijdens de behandeling van het vullen van een tand, wat veel tandartsen vaak wel doen
Zeer vriendelijk personeel, prettig en op je gemak makende gesprekken tijdens de behandeling, alle typen behandelingen gehad maar zonder pijnlijk te zijn.
nette praktijk, en duidelijke uitleg.
Ik kom al 30 jaar bij tandarts quist. Ook mijn kinderen gaan er nu naar toe. Fijne en geduldige tandarts die goed uitlegt wat er gaat gebeuren en je op je gemak stelt.
Als nieuwe klant voel ik me welkom, de praktijk ziet er netjes en verzorgd uit, tijdens de behandeling legde de tandarts alles uit dat stelde me gerust.
Was weer super gezellig en ben weer fantastisch geholpen.
Ik ben ontzettend bang van het vak tandarts, maar moest naar een andere tandarts ivm pensioen oude tandarts. Ben bij Quist terrecht gekomen, waar ik gelukkig geen spijt van heb. Zeer kundige en ontzettend lieve tandarts en assistente. Ga nog niet zonder stress maar voel me daar wel op m’n gemak en veilig.
Niks op aan te merken
Mijn behandelende tandarts stelde mij voor tijdens en na de behandeling zeer gerust. Waardoor er geen ruimte was voor angst en/of nervositeit.
Ik ben zeer tevreden. De professionaliteit en geruststelling die ze je geven bij iedere behandeling.
zoals gewoonlijk was een afspraak voor gebitscontrole snel gemaakt per Mail, vanwege Corona werden de geldende maatregelen meteen vermeld. omdat tandarts Quist uitliep werd ons gevraagd of we door een collega behandeld wilden worden en na onze goedkeuring zijn we ook door deze tandarts vakkundig geholpen.
De vorige tandarts Robert was erg hard handig en tandarts Brandl juist het tegenover gestelde en hier zijn wij ontzettend blij mee.
Uitstekend so far
goed geholpen
Geweldig. Mijn man en ik komen hier al vanaf het begin (Ik dacht ergens rond 1982). We zijn altijd heel fijn geholpen en kunnen altijd terecht. Sinds 4 jaar zijn we verhuisd naar een andere stad maar we rijden er graag voor om. Hulde trouwens voor al het personeel.
Ben na 30 jaar verwaarlozing van mijn gebit op een heel vriendelijke manier geholpen met de ontstane problemen daardoor, en voorzien van de juiste adviezen om problemen in de toekomst te voorkomen.
Goede intake, uitstekende behandeling
Prima en deskundige behandeling voor het vullen van een kies.
Altijd vriendelijke medewerkers en goede kwaliteit behandeling.
Ik heb een wortelkanaalbehandeling ondergaan en deze is perfect verlopen en heb absoluut geen napijn gehad en heb dus geen pijnstilling hoeven nemen.
Altijd wordt ons gezin goed behandeld, je zou zeggen een ontspannen sfeer bij de tandarts is dat mogelijk, ja dat kan bij deze praktijk
Wij zijn tevreden
Stelle 26
3191 KE Hoogvliet
Wij zijn een moderne goed georganiseerde praktijk. De visie van de organisatie is het verlenen van hoogstaande tandheelkundige zorg aan de patiënten van de praktijk. Dit wordt bewerkstelligd door zoveel mogelijk preventief advies en behandelingen die bijdragen aan een duurzaam behoud van het eigen gebit. Wij bieden onze patiënten graag goede verzorging en kwaliteit en streven daarbij naar een langdurige relatie met onze patiënten. Alles in deze praktijk is er opgericht om onze patiënten goed en efficiënt te kunnen bedienen.