Goed geholpen door een Limburgse tandarts. Vriendelijk personeel en zeer deskundig
Ben altijd nerveus bij controle e t c maar de vriendelijke benadering van betreffende medewerkers helpt me toch beetje rustig te worden.
Hoewel ik extreem angstig ben voel ik mij bij deze praktijk wel op mijn gemak.
Top..even andere tandarts erbij gehaald om te overleggen. En was een gezellig consult..ontspannen. ook belangrijk.
Mijn ervaring is goed. Alleen de tandarts had een stagiarre en wist nog niet goed hoe ze met die zuiger om moest gaan, dus kreeg gelijk een douche tijdens de behandeling. Wat ik wel raar vind is dat we extra moeten betalen vanwege de Corona maatregelen. Mensen heb het nu ook niet breed en dan moeten we extra betalen.
Wordt netjes en vriendelijk geholpen Heb tandarts Quist als vaste tandarts
Eerste bezoek aan deze praktijk. Heel vriendelijk en zeer hygienisch. Ben zeer tevreden
Ik ben al vele jaren patiënt dus dat zeg wel genoeg.
Zeer vriendelijke tandartsen en personeel alles wordt goed uitgelegd en er wordt naar de vragen van de patiënt geluisterd Behandeling is goed en professioneel
Altijd klantvriendelijk en snelle reactie op vragen. Prima geholpen !
Gewoon goed
Jammer genoeg moest ik een kwartier in de wachtruimte wachten maar eenmaal binnen werd ik snel, vriendelijk en professioneel geholpen.
Prima behandelt.
Zeer goed behandeld... super fijne praktijk
Vakkundige en prettige mensen.
Ik ben perfect op mijn gemak gesteld en er is goed uitgelegd wat er gedaan ging worden
Gewoon een prima tandartsen praktijk
Tandarts is een vakidioot in de meest positieve zin van het woord.
Als vervolg op bovenstaande positieve opsomming van - door mij ervaren - zaken teken ik aan, dat v.w.b. de explicatie door de tandarts gericht aan mij v.w.b. duidelijkheid, volledigheid en zorgvuldigheid absoluut niets te wensen overlaat. Uw vragen die ik - onderstaand - met "NVT" heb beantwoord, zullen op woensdag 21-10-2020 (tweede bezoek) actueel zijn/worden zo ik verwacht. Chapeau tot nu toe! Veel dank en waardering ben ik verschuldigd aan mevrouw J.Chang voor de eerste behandeling die ik heb ondergaan d.d. 15-10-2020.
Heel fijn personeel altijd even vriendelijk
Een duidelijk beeld qua behandeling en kostenplaatje.
nvt
Ik heb best veel nare ervaringen met tandartsen en ben hier nu net nieuw maar de ervaring die ik tot nu toe heb is gewoon top . Iedereen is super aardig en zorgen ervoor dat ik op mijn gemak ben. Ik heb nog een paar afspraken te gaan en dan is mijn gebit weer helemaal netjes en daar ben ik heel erg blij mee .
Vriendelijk
Makkelijk bereikbaar via de mail. Tandarts altijd vriendelijk, rustig, legt goed uit.
Stelle 26
3191 KE Hoogvliet
Wij zijn een moderne goed georganiseerde praktijk. De visie van de organisatie is het verlenen van hoogstaande tandheelkundige zorg aan de patiënten van de praktijk. Dit wordt bewerkstelligd door zoveel mogelijk preventief advies en behandelingen die bijdragen aan een duurzaam behoud van het eigen gebit. Wij bieden onze patiënten graag goede verzorging en kwaliteit en streven daarbij naar een langdurige relatie met onze patiënten. Alles in deze praktijk is er opgericht om onze patiënten goed en efficiënt te kunnen bedienen.