Iedereen is geduldig en vriendelijke en altijd goede uitleg
ik moet nog een keer terugkomen dus daarna kan ik pas een beoordeling geven
Stukje kies afgebroken. Kon na bellen nog dezelfde ochtend behandeld worden. Complete vulling kon meteen vervangen worden. Best bijzonder maar wel erg fijn!
Zie de kopregel.
tandarts stelde je op het gemak .
Over het algemeen fijn personeel het enige nadeel is dat als er iets moet gebeuren je opnieuw terug moet komen rn soms in 2 keer jammer maar verder is alles goed
Goede uitleg en plan de campagne,zorg voor patient sympathiek.
Nog steeds bang als ik afspraak heb voor controles maar tevreden met hoe je wordt behandeld.Vriendelijk, luisterend en geduldig.
Vriendelijke medewerkers, die er voor zorgen dat je niet bang hoeft te zijn voor de tandarts. Het is gewoon weer leuk om naar de tandarts te gaan.
We waren goed geholpen door de tandarts
Top.
Perfect geholpen. Goed meegedacht met de situatie. Behandeling heel goed verlopen en nadien geen last!
Duidelijk en herkenbaar.
Controle afspraak is makkelijk in te plannen. Je wordt netjes op de afgesproken tijd behandeld. Goede communicatie
Een hele goede praktijk met goede specialisten .
Ik kom al jaren bij de praktijk en een zorgzame behandeling en omgang met de clienten staat bij de Praktijk hoog in het vaandel. Altijd vriendelijk personeel en zelfs gezellig tijdens een behandeling, zodat mijn angst voor de tandarts direct verdwijnt. Mijn hele gezin is cliënt bij Tandarts praktijk Quist met name tandarts Jorn Hautmans en Mondhygiënist Jolanda zijn onze favoriete Zorgverleners bij Quist. Ik heb autisme en hier wordt heel goed rekening mee gehouden. Een goede uitleg en de behandeling vindt rustig plaats en ik kan aangeven wanneer het niet gaat.
Is goed
Heel prettig , zowel de tandarts en de mondhygiënist. Wil graag door hun weer behandeld willen worden .
Goede kwaliteit behandeling. Betere voorlichting tandverzorging wel gewenst.
Zorg is prima. Niemand vindt de tandarts leuk maar zij maken het een stuk draaglijker.
Onze aardige tandarts ging met pensioen. Toen werden we bij een andere hele oude tandarts van deze praktijk ingedeeld. En die was toch bot en echt heel onaardig! Echt niet aardig!! Terwijl ik echt mij best doe om goed te poetsen. Snauwde hij mij af verschillende keren. Gelukkig nu Quist zelf gekregen en die is wel aardig en respect vol naar mensen. Dus die is echt goed!
Stelle 26
3191 KE Hoogvliet
Wij zijn een moderne goed georganiseerde praktijk. De visie van de organisatie is het verlenen van hoogstaande tandheelkundige zorg aan de patiënten van de praktijk. Dit wordt bewerkstelligd door zoveel mogelijk preventief advies en behandelingen die bijdragen aan een duurzaam behoud van het eigen gebit. Wij bieden onze patiënten graag goede verzorging en kwaliteit en streven daarbij naar een langdurige relatie met onze patiënten. Alles in deze praktijk is er opgericht om onze patiënten goed en efficiënt te kunnen bedienen.