Erg goede en vriendelijke service

Onze BMW moest voor een APK en beurt naar de garage. Wij hebben al hele vele jaren erg goede ervaringen met Verkuylen en ook deze keer was het weer allemaal perfect en volgens afspraak geregeld en voor een schappelijke prijs. Zeer tevreden dus wederom!

Ook al heb je spoed...bij garage verkuylen komt het goed

Perfecte service en prettige werknemers

Mooi bedrijf met heldere afspraken

Mooie auto’s en heldere afspraken. Alle afspraken nagekomen.

Geweldige service en vakbekwaam!

Als beginnend BMW rijder op zoek gegaan naar een adres voor het onderhoud. Via een vriendin en ook BMW rijder bij P. Verkuijlen terechtgekomen. Ze wisten mij precies uit te leggen waarop te letten en hadden goed advies wat betreft banden en dergelijke. Ik woon er niet ver vandaan maar ze hebben me toch thuis gebracht toen ik de auto kwam brengen voor een beurt.

Mijn oude bmw cabrio daar zorgen jullie goed voor

Wat fijn dat ik nog steeds kan rijden in mijn oude cabrio. Dankjewel voor het nieuwe bmw embleem. Wat een service dag jullie zonder dat ik t vroeg er een nieuwe voor monteerde. Dat vinden jullie natuurlijk geen gezicht zo’n kapot embleem

zo als altijd zeer goed!

hele goeie garage, altijd goede service en vriendelijk personeel.

Weten 'alles' van BMW's

Een oudere BMW met veel kilometers op de teller rijdend houden: dat vraagt kennis en kunde. Bij P. Verkuylen beschikken ze daarover. Er worden ook andere merken onderhouden, maar dit autobedrijf mag zich met recht BMW-specialist noemen.

Super geholpen

Betrouwbaar en denken met je mee.

Betrouwbaar

Prima.

Een prettig contact en een geweldige service.

We zijn bijzonder goed behandeld We zijn zeer tevreden

Ga zo dooier ook met ieder ander klant

Zeer tevreden !

Goede service, duidelijke voorlichting, heel klantvriendelijk!

Snelle service

Snelle en vakkundige APK uitgevoerd.

goede service

goede service

Vriendelijk en vakkundig

Perfecte service

Tijdje terug onze e30 helemaal laten aanpakken en met succes loopt weer als een zonnetje. Snelle service en vriendelijke en wat een prachtige showroom. Kortom echt de plek voor je bmw of om er een te zoeken

supergoed

na 25 jaar nog steeds dik tevreden over service en aanbod auto's

uitstekend!

correcte receptie, uitvoering zoals afgesproken en met goede kwaliteit

Topservice!

Denken met je mee, prima service

Zeer te vreden

Wordt er netjes en goed behandeld

Jammer

Goed geholpen. Bovag afgesloten auto. Bijna 30000 euro. Na 4 maanden. 3000 km gereden. Accu stuk. , viel niet onder garantie ,vertelde ze mij erg jammer. Had ik van dit bedrijf niet verwacht.

Realistisch meedenken over mijn jongtimer

Ik heb n oude cabrio bmw maar ik kan er niet goed afscheid van nemen. Fijn dat we altijd goed overleggen en het verschil maken in wat nodig is

Prima bedrijf

Autobedrijf P. Verkuylen is afgelopen jaar nog professioneler geworden. Sprak je vroeger voor onderhoud direct met garagechef Hans, nu gaat het via receptionist Erkan. Service en zorg zijn prima!

Molendijk Noord 69

5482 WX Schijndel