Super Bedrijf echt top Service !!!

Heel erg goed !!! Al jaren tevreden !!!

Behulpzaam

Werd vriendelijk en naar wens geholpen.

Good

Good and flexible, professional service. Repair in time and price ok.

Mijn ervaring in al die jaren zijn goed.

Service is goed, Reparaties worden goed uitgevoerd. Soms moet je even wachten op onderdelen. Kopen van een auto gaat gemoedelijk.

Uitstekend !

Als jarenlange trouwe klant van de BMW Dealer in Den Bosch, heb ik sinds kort de overstap gemaakt naar P Verkuylen. Fantastisch bedrijf met goed gekwalificeerd personeel. Ze hebben Echt verstand van zaken. Voor een klein onderhoudsbeurt geweest, deze netjes op tijd afgeleverd. Bij aankomst was mijn auto netjes gepoetst. Keep up the good Work Guys!! Heel tevreden!!

Je voelt je als klant gehoord en begrepen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang en betrokken bij beslis momenten

Zeer goede service

Vriendelijk, klant gericht en goede service.

Snelle goede service

Olie service beurt gehad, snel klaar en rijd weer top

Top bedrijf

Nog echt familiebedrijf met veel kennis en aandacht voor de klant.

prima service!

vriendelijke ontvangst, goede communicatie over verloop werkzaamheden. Prima bedrijf!

Vriendelijk en goed geholpen

Super te vreden

Goede service & gespecialiseerd vakmanschap

Onlangs een storing gehad aan mijn BMW, gezien hun goede vakmanschap weten ze snel het probleem op te lossen. Fijn om hiermee samen te werken.... Dankjewel medewerkers Verkuylen..

Uitstekende service

Zeer fijne medewerkers

Zeer klantgericht en een goed adviseur

Zeer goede intake van het probleem. Erg gastvrij en hartelijk. En eveneens zeer behulpzaam bij het zoeken naar een goede oplossing. Euvel verholpen binnen de afgesproken tijd! Kortom zeer tevreden.

Mooie auto’s, gastvrije mensen en prima service!

Bij Verkuylen wordt je netjes behandeld en is de collectie echt mooi! Verstand van zaken is er zeker, het bedrijf bestaat ruim 65 jaar. Ook in deze Corona-tijd is er op gepaste manier veel tijd en aandacht voor de klant en advies. Wij hebben hier een prachtige X1 gekocht en zijn blij met de goede service.

Zeer tevreden!

Zeer tevreden, communicatie, kwaliteit en prijs zeer netjes.

Super !

2 jaar geleden mijn Audi A1 gekocht bij Autobedrijf P Verkuylen, super geholpen met de aflevering. 2 weken na aflevering belden ze nog na of de auto naar wens was en of ik nog vragen had. Recent ook een grote beurt bij laten uitvoeren waarbij ik van te voren een offerte kreeg zodat ik wist waar aan toe was en geen verrassingen achteraf kreeg. Ik kreeg mijn auto netjes gepoetst terug en de punten waar ik tegen aan liep waren verholpen. Kortom een bedrijf die echt de tijd neemt voor zijn klanten en oplossing gericht te werk gaat.

Vriendelijk, open en eerlijk.

Met de bezichting van de auto zijn ze open en eerlijk over de historie. Mogelijk om auto van onderen te bekijken werd ook geboden. Dit was super. Hierdoor weet de consument beter wat hij koopt en het wekt ook vertrouwen op. Na een week kwamen er een paar kleine dingen aan het ligt maar dit is super opgepakt en wordt opgelost! Top service.

Ben een nieuwe klant en word al geholpe als een vaste klant

Fijn bedrijf waar ik met veel vertrouwen mijn bmw heen breng voor reparaties

klantvriendelijk , duidelijk en geen smoesjes.

wij zijn al ruim 30 jaar een tevreden klant.

Super service erg tevreden

Top service en ze leveren altijd netjes en op tijd en denken met je mee

prima service en klant vriendelijk

professioneel en persoonlijk. prima volk

Alles Perfect verlopen

Alles keurig verlopen

Uitstekende service en prima werkplaat

Zie boven

Molendijk Noord 69